Skocz do zawartości
IGNORED

Zaklamane media ranking TOP10

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś ostatnio niezależne i obiektywne media przestały interesować się sprawą opinii biegłego nt. poczynań doktora G. (i wynikających stąd jednoznacznych opinii co do totalitarnych działań Ziobry i całego poprzedniego rządu)

Poza reżimową Rzeczpospolitą, która na pierwszej stronie swojego internetowego wydania zamieszcza m.in. taki tekst:

"Wbrew wcześniejszym doniesieniom mediów na temat tego dokumentu, opinia nie uwalnia Mirosława G. od odpowiedzialności za błąd lekarski, jakim było pozostawienie gazika w sercu pacjenta Floriana Mastalerza. „Pozostawienie ciała obcego w ranie operacyjnej jest oceniane w procesach cywilnych jako błąd w sztuce lekarskiej, co pozwala na dochodzenie przez pacjentów odszkodowań” – napisano w opinii. Zdaniem eksperta odpowiedzialność za to ponosi Mirosław G."

Może by się i coś znalazło na onecie, wp i gazecie - bardzo głęboko i drobnym drukiem.

Ale skoro są wątpliwości co do doktora G., to po co się tym chwalić?

Ważniejszy jest np. immunitet Dorna

------------------------

muls,

to może być jedna z ostatnich okazji, żeby mnie zwyzywać

zapraszam do "rzeczowej dyskusji" również innych obrońców wolnych i niezależnych mediów

takiej na jaką was stać oczywiście - wyżej dupy nie podskoczysz

cir, 2 Mar 2008, 16:04

>maciek błędów nie robi kto nic nie robi

>

>gazety zawsze sa stronnicze bo to nie agencje informacyjne :-))

Tak jakby a. i. nie były (i to jeszcze jak!) stronnicze.

PAP przekręca, nawet KAI (Katolicka) przekręca!

ONI muszą mieć wszystko pod kontrolą, bo inaczej by się wydało...

zabawne bo kilka lat temu czytałem powazne opracowanie /rządowe/ ktore z gazet jako zródło informacji sa wiarygodne i wyszło im ze takich nie ma

ciagle odkrywamy dawno odkryte prawdy :-))

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir,

bo nie ma z definicji

róznych wiadomości i komentarzy produkuje się tyle, że "czacha dymi"

coś trzeba wybrać i to jest oczywiste

tylko że ludzie olewają przypadki nawet absolutnie skrajne

póki wyglądało na to, że biegły kogoś oskarżał, to był to najważniejszy news

jak się okazuje, że niekoniecznie, to informacji o tym nie ma wcale

jak mówiła moja babcia: "wstydu nie mają!" :)

zabawne sa procesy o pomówienia kiedy sie zaczyna zawsze jest na pierwszej stronie gazety bo i popisac mozna jeszcze pare dni w temacie ,kiedy sie konczy zwykle w gazecie jest gdzies na koncu takie całkiem malutkie " przepraszam za niesłuszne pomówienie"zwykle nikt nawet nie zauwaza

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość

(Konto usunięte)

Pozostawienie gazika to jeszcze nic , ale na wyraźne sugestie personelu (po operacjii liczy się narzędzia , gaziki zapewne też) że brakuje owego , reakcja pana doktora to opierdol instrumentariuszek , a pogarszający się stan pacjenta pana doktora tak obchodził , że poszedł sobie do domu.

Takie działanie pod morderstwo już można podciagnąć !

Molibden, 2 Mar 2008, 18:29

>Astaroth, 15 Lut 2008, 17:50

>

>>-prąd

>>-gaz

>>-woda

>>-CO

>

>- kablówka

>- internet

>- kanalizacja

BŁĄD!!!

O ile wszystkie wymienione dotąd media były zakłamane (bo jendnostronne - woda, gaz itd.) to internet jest dwustronny!

Zawsze możesz nazwać in spe Naszego Redaktora - ostatnim bydlęciem z wyglądu tylko przypominającym człowieka i to się ukaże!

• Redaktorzy

Nie wiem, dlaczego akurat wygląd ma być pod ochroną. Poza tym, woda to medium dwustronne - w końcu płyny również są odsyłane, jakkolwiek uzupełnione o, powiedzmy, komentarz.

• Redaktorzy

Przyznam, w Wiśle ta pętla jest niby otwarta - biorą wyżej, niż spuszczają. Ale cóż to jest te parę kilometrów wobec odległości do najbliższej gwiazdy? Hydrozagadka.

no ale nie będzie abonamentu i będzie lepiej, wiadomo że media są zapisione

a jak brylować będzie nieimperialna apolityczna grupaITI tego przydupasa Gierka

i apolityczna nieimperialna grupa Agora Schechtera z czerwonego harcerstwa

oraz obrotowy pan TW Solorz (czy jak mu tam, bo tych nazwisk ma na koopy)

wtedy nastąpi równowaga medialna, zaowocuje to obiektywizmem i nastąpi obiecany CUD Tunia

sprawiedliwość i poczucie że każdy pogląd równomiernie demokratycznie jest reprezentowany

jozwa maryn, 2 Mar 2008, 23:44

>Przyznam, w Wiśle ta pętla jest niby otwarta - biorą wyżej, niż spuszczają. Ale cóż to jest te parę

>kilometrów wobec odległości do najbliższej gwiazdy? Hydrozagadka.

A ja mam studzienkę artezyjską, grzeczną. :)

Biedny Walerek, zastanawiałem się co mu się porobiło po przybyciu do Warszawy a to właśnie była Hydrozagadka!

tam gdzie jozwa mieszka, to biorą wyżej, niż spuszczają, a tam gdzie Walerek mieszka, to spuszczają wyżej, niż biorą i HYDROZAGADKA, a przy tem jakosc postow rzeczonego na forum mimochodem wyjasniona :))

muszę przyznać Sekielskiemu i Morozowskiemu, że próbowali dziś "stanąć z boku" podczas dyskusji Wojewódzkiego z Dudzińskim

Sekielski i Morozowski dostaną opierdol, oj dostaną

a z drugiej strony - wiele nie zrobili

to Wojewódzki sobie nie poradził... myślałem, że stać go na więcej

facet który w mediach czuje się jak ryba w wodzie kompletnie się zagubił

nawet nie umiał się wykręcić z własnej bezmyślności i dwulicowości

to już kilku fircyków z tego forum chyba by sobie lepiej poradziło

>maciek_m, 3 Mar 2008, 23:25

O! Jest nasze forumowe dziecko specjalnej troski!

>to Wojewódzki sobie nie poradził... myślałem, że stać go na więcej

>facet który w mediach czuje się jak ryba w wodzie kompletnie się zagubił

>nawet nie umiał się wykręcić z własnej bezmyślności i dwulicowości

Wojewódzki to facet zakochany w sobie. Jak ryba w wodzie czuje się wśród

wpatrzonych w siebie debili. Zawsze się gubił gdy ktoś go przycisnął, albo tylko

nie dał się wpuścić w kretyńskie odzywki.

Dopiero teraz to odkryłeś? A może obecność Dudziego sprawiła, że doznałeś iluminacji?

Pierwszy pożytek z obecności dudziego w mediach :-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.