Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie forumowe GDYNIA 2008

chris77

Rekomendowane odpowiedzi

Organizuję spotkanie forumowe na począku lutego. Myślę że dobrym miejscem będzie knajpa Contrast mieszcząca się tuż przy plaży. Jeżeli będzie więcej niż 10 osób to rezerwuje dwa stoliki, w sobotę w Contraście są koncerty z tego co wiem a w piątek impreski. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoiczny w celu omówienia szczegółów spotkania

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/39725-spotkanie-forumowe-gdynia-2008/

Po treści Twoich wpisów pierwsze co mi przychodzi na myśl, to tylko to, że nie chciałbym mieć z Tobą NIC wspólnego. Może jesteś fajnym facetem, ale po tym co przeczytałem nie chce tego sprawdzać, bo gdyby tak było to i tak bym nie uwierzył i szukał winnego który dosypał mi coś do piwa :)

Zydelek, 26 Sty 2008, 11:29

>Jach i Foxbat-> jesli będziecie na spotkaniu to ja i Frank przyjedziemy na 100%. Fajnie było by

>poznać sie w realu przy złocistym napitku.

Panie Jacku! A szykuje pan jakies niespodzianki? :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Planuję w najbliższym czasie zawitać do 3-grodu. Towarzystwa wg. zapowiedzi ma mi dotrzymać Frank. Nie sądziłem że coś zdrożnego jest by korzystając z organizowanego spotkania poszerzyć krąg znajomych o forumowiczów mieszkających tam, a których nie było sposobności poznania osobistego.

Co do niespodzianek to niczego nie przewiduję. Sądziłem z Frankiem że nas spotka niespodzianka (miła) ze strony gospodarzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.