Skocz do zawartości
IGNORED

LUKAR POWSTRZYMAJ CHAMSTWO NA BOCZNICY

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

Lukar Bradzo proszę o interwencję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oto wiadomosci na priva jakimi przesladuje mnie użytkownik Aaalfred: spadaj kurwo i szmato

Dlaczego wszyscy musimy być wystawieni na wymioty ekwilibrystyki inteligentnego ale totalnie pogubionego w realnym świecie osobnika? Kubły wylewanego syfu którego celem powinien być psychiatryk, będącego wynikiem totalnej nieporadności? Ilości nicków nie wspomnę, szkoda czasu.

Lukar co ty robisz!!!!Dlaczego nie zablokujesz Aaalfreda który bezpodstawnie chamsko mnie wyzywa i obraża.

jak można pozwolić by ktoś tak agresywny bez kultury i elementarnego człowieczeństwa atakował innych Bogu ducha winnych użytkownikow. Nie życze sobie takich wyzwisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LUKAR JAKO MODEALTOR PONOSISZ PEWNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA TO CO SIĘ TU DZIEJE!!!!

https://www.audiostereo.pl/topic/39433-lukar-powstrzymaj-chamstwo-na-bocznicy/

kalimorfa, 16 Sty 2008, 00:01

>Lukar Bradzo proszę o interwencję!!!

>oto wiadomosci na priva jakimi przesladuje mnie użytkownik Aaalfred: spadaj kurwo i szmato

Takie cos bez problemu daje sie scigac reka sprawiedliwosci i taka sprawe bez problemu wygrasz. To jest agresja slowna zabroniona prawem. Odwagi i do dziela. Niech go troche przycisna odpowiednie organa. Zas z namierzeniem nie ma zadnego klopotu.

pzdrw

soso

Wpisy uzytkownika arbuzM/MC :

>kolekcjoner

>chory psychicznie sk***iel,

>kiedy zniknie z tego forum?

>ty camle jestes spoko gość a kolekcjoner to kawał ch*ja i niech wy***rdala stąd!

>to on, ten niszczyciel i propagator pedofilii, pamiętacie...?

>dajcie mu popalić zboczeńcowi jednemu

>ja jestem chamem jak większość mulsów, jarów, chrisów itp. gowna tutaj...

>ty nawet loda nie możesz zrobić facetowi bo go zaraz zarazisz...

>tak, pryszczu, zwalisz gruchę

>vlad to niespełniony homoseksualista,

>do miejskiego szaletu, pederasto.

>Rachwałd, mierzyc ch*je nietoperzom

>wszyscy i tak wiedzą, że jesteś pedałem

>jar1, ubek i syn ubeka z krwia na rękach,

>te forum to gówno,taki jar razem z lukarem powinni sedzieć w kryminale

>józwa maryn broni morderców i zbrodniarzy

etc. etc. etc.

arbuz tylko pedałuje...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Powód braku interwencji założyciela forum jest prosty - im więcej osób na forum zagląda tym on ma więcej kasy z reklam, wywalając osoby, które na forum robią jedynie zamęt i denerwują innych zredukowałby liczbę wszystkich forumowiczów o dobre 30% - tym samym mniej firm zdecydowałoby się na reklamowanie się na audiostereo - dlatego nie ma z jego strony reakcji

Ja unikam chamstwa na forum w sposób następujący:

- odwiedzam raczej wybrane wątki, rozmawiam głównie wciąż z tymi samymi osobami

- nie piszę w wątkach gdzie tymi co zabierają najwięcej głosu są osoby typu aalfred vlad itd

- rzadko zaglądam na bocznicę - bo tu jest naprawdę szambo - za każdym razem kiedy tu wchodzę jest źle, np jestem tu od 5 minut a już chyba 10 razy czytałem o skurwielach, kutasach i h*jach

Pozdrawiam!

>- odwiedzam raczej wybrane wątki, rozmawiam głównie wciąż z tymi samymi osobami

>- nie piszę w wątkach gdzie tymi co zabierają najwięcej głosu są osoby typu aalfred vlad itd

>- rzadko zaglądam na bocznicę - bo tu jest naprawdę szambo - za każdym razem kiedy tu wchodzę jest

>źle, np jestem tu od 5 minut a już chyba 10 razy czytałem o skurwielach, kutasach i h*jach

Ej, kłamczuszek :-)

LUkar jeszcze raz bardzo Cię proszę o interwencje w sprawie arbuzaM, Alfreda czy jak mu tam.

Ludzie ci uwielbiają po prostu opluwać i agresywnie traktować innych.

Przecież jeśli nie lubią poezji, malarstwa czy filozofii nie muszą czytać moich wątków,

na bocznicy mogą także występować tematy które nie są związane z audio,

( trzeba zaś przyznać że muzyka klasyczna puszczana na dobrym sprzęcie inspiruje do twórczości poetyckiej i wszelkiej innej)

Poza tym szokuje mnie zwyczajne chamstwo tych dwóch mizoginów którzy bezpodstawnie szkalują innych

droga Kalimorfo! Pozwól, że Ci coś poradzę - przestań użalać się do admina, który istnieje jedynie virtualnie na jedynie virtualne byty, i przestań być tak zafochaną panną "niewydymką" - przecież tu jest tylu fajnych gości z którymi możesz pogadać nie tylko na jakieś wydumane, sztywne tematy

Camle, "wydymku", pozwól, że Ci coś poradzę - przestań użalać się nad tym co napisala kalimorfa,

która istnieje jedynie virtualnie i przestań być tak zafochowanym pannem "wydymkiem" -

przecież tu jest tylu fajnych gości z którymi możesz pogadać (aaalfred, arbuz, jacch),

a nie tylko uzalac sie nad tym co napisali inni, albo pieprzyc na jakieś wydymane przez samego siebie - sztywne tematy !

nie, kalimorfa jest tylko więźniem kolekcjonera, choć może sobie z tego nie zdaje sprawy... performuje dokładnie jak on, jest ściśle uformowana podług Jego wyobrażenia "rzeczywistości"... przytakuje i naśladuje.

Moim zdaniem kalimorfa jest więźniem swojego "porywacza". A ofiary często nabywają silną więź emocjonalną z oprawcą

>camle

Tak jak Ja to widze, to wlasnie Ty masz zapedy treserskie i bez przerwy usilujesz pouczac kalimorfe

co ma pisac lub nie, jak sie zachowywac lub nie, co udawac a czego nie itd. itp.

Wiec, KOLEJNY RAZ, grzecznie proszę - nie rob tego więcej, bo to - NIEGRZECZNE.

>camle

Tu chodzi o zwyklą ludzką wrażliwość i grzeczność, a nie żadną drobnomieszczanską.

Jak chcesz moge Ci jeszcze raz udowodnić, że nie jesteś wcale aż tak wyzwolonym

z wszelkich konwenansów libertynem, za jakiego chciałbyś uchodzić.

Tylko, że pewnie znowu z płaczem uciekniesz do Mamusi !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.