Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do Monitor Audio Silver

wnukers

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że jestem nowy to witam wszystkich, pytanie jak w temacie, kolumienki to monitorki MA serii silver na razie grają po amplitunerem marantza ale grają jak dla mnie troche jasno i bez basu w każdym bądź razie postanowiłem sprezentować im wzmacniacz, w wyszukiwarce trochę poszperałem nawet znalazłem jakieś typy tyle że nie na moją kieszeń w związku z tym pytam z czym mógłym je połączyć tak do 600 max 800zł żeby nie było za jasno i basu przybyło, pokoik ok 13m słucham głównie rock soul, zakup raczej z drugej ręki myślałem o rotelu bo do rocka idealny ale czy zagra z tymi Monitorami . Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/39407-wzmacniacz-do-monitor-audio-silver/

Witam

Do Monitor Audio powinien być dobry NAD.Rotel na pewno nie złagodzi ci góry moim zdaniem.

Może zainteresuj się tym.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pzdr

kabaczek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ok dzieki za sugestie ale czy możecie podać jakieś konkretne modele rotela lub nada bo z tego co wiem są rodzynki których nie należy brać pod uwagę, np ten HK 670 jak wyczytałem w którymś poście po prostu nie gra, za kwotę którą dysponuje w sklepie raczej wiele nie posłucham więc liczę tylko na opinie z forum

Rotel raczej każdy dobrze zagra, choć wiadomo im wyższy model tym lepiej. Ja osobiście polecam RA01,02,03 lub RA04,05,06.Jeżeli chodzi o Nada moja wypowiedź miała charakter ogólny dotyczący tej marki ponieważ ten oferowany w ogłoszeniach to miał niezbyt dobre opinie. Jeżeli chcesz coś wybrać musisz wrzucić w wyszukiwarke albo zerknąć do opinii na forum lub zobaczyć w opinie prasowe np. w HiFi. Aby nie było rozczarowań proponuje posłuchać przed kupnem bo i tak gdzie trzech polaków tam cztery zdania. Życze miłego szukania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.