Skocz do zawartości
IGNORED

zawracanie dupy na audiostereo.pl

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

Płodność grafomańska niektórych forumowiczów chyba nie zna granic, ale...

ale czy ktoś mógłby wskazać przynajmniej jeden wartościowy... no dobra, przesadziłem... no to chociaż jeden ciekawy temat na całym forum? Byłbym bardzo wdzięczny, bo tak szukam, szukam, szukam... i coś znaleźć kurna nie mogę :(

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
https://www.audiostereo.pl/topic/39136-zawracanie-dupy-na-audiostereopl/

A co proponujesz?

Ostatnio wchodzę do pewnego sklepu audio na Śląsku i próbuję zapytać sprzedawcę o kable głośnikowe, a tu odzywa się gościu, który po dwóch zdaniach daje mi do zrozumienia, że jest socjopatą, mitomanem i chamem, a ja uliczna szumowina jakim w ogóle prawem odważyłem się przekroczyć próg jego świątyni audio.

"Ja w tym siedzę od 40 lat i wszystko już słyszałem...[a nie to co ty, kmiotku]"

"Ja pisuję do gazet audio [w domyśle - i jestem wielkim autorytetem]"

"Sprzęt za 50-100 kzł dopiero zaczyna grać..."

"Eeeeh, pana Denon PMA2000AE to najtańsza budżetówka...."

"Na forach audio [w domyśle audiostereo.pl] wypowiadają się dzieci albo głusi...."

To tylko niektóre kwiatki tego kolesia. Ciekawy temat, ale czy warto?

Chyba się już przyzwyczaiłem do sytuacji, iż sprzedawcy audio to w większości psychopaci lub schizofrenicy paranoidalni ze szczególnym uwrażliwieniem na swoje święte, nadobne zdanie.

parantulla >

fakt jest ostatnio nudno, żaden temat mnie nie porwał, żadko wochodze żadko czytam, w większości nudne pseudopolityczne wypociny. Brak kreatywności jakby to powiedział kolekcjoner, widocznie tak ma być!

Tak naprawdę to ile mozna pieprzyć o tym samym w kółko?

Nuda i brak pomysłów jest wynikiem że co miało być powiedziane to juz padło na forum. Z nudów natomiast i dla rozrywki powstają "wesołe" wondki:)

Rolandsinger, 6 Sty 2008, 19:35

>"Sprzęt za 50-100 kzł dopiero zaczyna grać..."

>

>"Eeeeh, pana Denon PMA2000AE to najtańsza budżetówka...."

>

>"Na forach audio [w domyśle audiostereo.pl] wypowiadają się dzieci albo głusi...."

no i z tym to bym sie akurat zgodzil, hehehe :)

pzdr

Stereo jest już od dawna drugą bocznicą. dobry wątek 1 na 100. ale za to na DIY 9/10 wątków ma sens

Tam przynajmniej piszą ludzie którzy coś wiedzą a jak nie wiedż to chcą się czegoś dowiedzieć a nie sobie po prostu ponapierd***ć w klawiaturę : )

Pozdrawiam Specjalistów od relacji damsko męskiej : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.