Skocz do zawartości
IGNORED

VELODYNE CHT-10R do sytemu stereo ?

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

zagra z kazdym systemem stereo, zagra na krolewskim poziomie :)

Firma ktora robi najlepsze suby, biorac pod uwage mozliwosci do ceny. Ten egzemplarz bije na leb duzo drozsze suby.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

->gutekbull

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O to cudo chodzi .

Ukryta Zawartość

Jak czytałem opinie o pewnym modelu tej firmy to włos na głowie mi się zjeżył i był to model za ponad 2k usd - chodziło o uciążliwą awaryjność, serwis, naprawy, obsługę klienta firmy velodyne - poracha - ostrzegam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a tu zgola odmienne zdanie :)) Ja mialem okazje posluchac, co prawda innej wersji. Ale brzmi to naprawde pieknie!

a co do podlaczenia to w/w linki chyba zalatwily sprawe;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

tu jeszcze droby cytacik "CHT-10R to najlepszy muzycznie subwoofer spośród ponad 20 modeli, jakie miałem okazję testować w ciągu ostatnich 3 lat. Pod względem szybkości i barwy basu bije nawet 4-krotnie droższego Naima n-sub, Sonusa Fabera Gravis i kilka innych, tańszych konstrukcji. Miłośnicy wyłącznie wysokich poziomów SPL znajda bardziej spektakularne konstrukcje, ale do słuchania muzyki w normalnych pomieszczeniach Velodyne nadaje się doskonale. Jest przy tym bardzo uniwersalny."

DawidM=> mam całą prasę audio która u nas wychodzi ;-) ;-)

Lekcje odrobilem.

Ale chciałem usłyszeć parę słów od kogoś kto to ma - czy np. trzeba przy każdej płycie, każdym kawałku korygować ustawienia suba.

Głupieje jak patrzę na ta stronę z podłączeniem i najważniejsze nie chcę korzystać z preampu ,

a wychodzi mi na to ,że będę musiał - chyba ,że ktoś ma pomysła ??

jak bede w kato to skocze do MegaHZ i zapytam;) Mam nadzieje ze bede w kato, wszystko zalezy od paru rzeczy;)

A co dziś jest ;-)

Święto narodowe Rumuni ? :-)

Mam numery z ich strony ??

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

niestety gdzies posiałem komorke do ich głownego audiofila ;-)

w tej społce prowadza jeszcze inne działalnosci - moze zrobili sobie wolne

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Dokładnie to samo mi chodzi po głowie... :-)

Czy mój skromny zestaw, po uzupełnieniu o takiego suba ma szansę przyzwoice zagrać na 35m^2 ???

W obecnym pokoju gra na zadawalającym mnie poziomie.

Zacząłem już wstępnie rozglądać się za podłogówkami i wzmakiem :-(, ale być może taki sub rozwiązałby problem?

Fast pracuje, tylko - jak napisali mi via mail - padła im centralka telefoniczna... Kontaktujcie się przez mail, sympatyczny i kompetentny pan po drugiej stronie odpisuje niemal natychmiast.

Mam ten sam problem, tylko raczej wolałbym posłuchać 12R, do większego pokoju. Podobno dostają suby z Velodyne w ograniczonej ilości i sprzedają je "na pniu". No ale cóż - popularność zobowiązuje więc może wkrótce zmienią zdanie.

4photo=>

Przecież to kompletna bzdura , co mi daje odsłuch u nich , jeśli nie wiem czy mi sie zgra z moim systemem ,

Przecież chcę go kupić do swojego systemu ,a nie do ich systemu ??!

cir=>

nigdy nic od nich nie kupowałem - i chyba nie kupię - nie da się ,

ale pierwszy raz widzę takie podejście do klienta ,

jeśli przecież uszkodzę towar to mają zabezpieczenie w postaci pieniędzy - zastawu ???

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.