Skocz do zawartości
IGNORED

ARCHIWUM absurdów tzw. IV RP :))))

noster

Rekomendowane odpowiedzi

zaczynamy:

zapisek z dnia 3 lutego 2006r.

"Dzis Kaczyński chce wyciągnąc konsekwencje wobec dziennikarzy którzy mieli czelnosc zbojkotowac konferencje prasową, a jutro będzie wyciągał konsekwencje wobec wyborców którzy mieli czelnosc nie zagłosowac na PISuarów".

c.d.n.

https://www.audiostereo.pl/topic/38700-archiwum-absurd%C3%B3w-tzw-iv-rp/

POpapraniec noster ma jakis problem? ktos Cie stuknall w pupe czlonkiem? czujesz sie skrzywdzony? a moze Cie PiS przesladowalo?

dla mnie polowa wyborcow PO to PO(KEMONY)! dzieciaki co w kieszeniach jeszcze maja tazo i naleki z gum do zucia, reszta to debile co wiodlo sie im lepiej przed 89tym i szczekaja jak szczekali.

a do nich jedno przeslanie:

PSY SZCZEKAJA, KARAWANA JEDZIE DALEJ !!!

• Redaktorzy

"dla mnie polowa wyborcow PO to PO(KEMONY)! dzieciaki co w kieszeniach jeszcze maja tazo i naleki z gum do zucia, reszta to debile co wiodlo sie im lepiej przed 89tym i szczekaja jak szczekali."

Tu chyba pomyłka, miało być pewnie "przed 2005"? Przecież po 1989 ponoć dobrze wiodło się tylko pieszczochom III RP, a porządni ludzie odetchnęli od tyranii dopiero 2 lata temu? Wesołych Świąt!

Zabolalo? ;))) i dobrze bo mialo.

widzisz jozwa... masz tez nieco racji bo odsetek karaluchow pozostal po tamtych czasach, niestety nadal brak dekomunizacji zawsze bedzie nas ustawial na gorszej pozycji w oczach europy... (nie mowiac o tym ze zrzeraja nasz kraj, sa jak wrzut na tylku) no ale po co sie z tym spieszyc?! (cyt. Wałęsa, Kwaśniewski, Tusk...), trzeba zrobic to po ludzku, nastepne 18lat conajmniej...

jestem za dekomunizacja i desocjalizacją ,cokolwiek by to znaczyło.Najbardziej bierze mnie to de.Mogłaby by byc też derosjanizacja i de wspacyzacja.Derykowizacja i de przytłukiwacja.Mamy jeszcze czas.Trzeba to robic pomału, ale dobrze.No może też być derydzykowizacja i debendyrazcja.Mozna jeszcze odszczurzyć i odchwaścić.Europa jeszcze sie od nas nauczy...... czegoś.No a potem króla juz tylko nam bedzie brak.

>wspac, 26 Gru 2007, 16:13

>brak dekomunizacji zawsze bedzie nas ustawial na gorszej pozycji w oczach europy

Większego debilizmu to tu dawno nie było!

Chętnie przeczytam jakieś wyjaśnienie. Konkretnie w czyich oczach i co to znaczy "zawsze"?

Jestem Europejczykiem.

wyrywasz kawalki zdan z kontekstu...

chodzi mi o to ze rozwoj kraju naszego niestety nie moze nabierac tempa odpowiedniego gdy szczury trzymaja sie nogawki, zreszta widac po zadach PiS'u jak choc troche odetchnellismy gdy "kilku" udalo sie usunac...

no ale widze ze z wiekszascia nie ma nawet dyskusji, bo wysmiewacie moje wypowiedzi nie podajac zadnych konkretnych faktow, chocby twierdzen ze jest inaczej... pieprzycie tylko o farmazonach... no ale powinienem sie przyzwyczaic... na kilka lat.

>wspac, 27 Gru 2007, 23:27

>no ale widze ze z wiekszascia nie ma nawet dyskusji, bo wysmiewacie moje wypowiedzi nie podajac

>zadnych konkretnych faktow, ...

Zamiast płakać jak baba napisz coś konkretnego, albo się zamknij.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"chodzi mi o to ze rozwoj kraju naszego niestety nie moze nabierac tempa odpowiedniego gdy szczury trzymaja sie nogawki, zreszta widac po zadach PiS'u jak choc troche odetchnellismy gdy "kilku" udalo sie usunac..."

A tu się zgadzam. Też uważam, ze zady PiSu były fatalne. I odetchnęliśmy, gdy te zady opuściły swoje stołki.

>jaro.... co do placzu to juz mi sie przypomina jedna historia a w zasadzie afera jak poslanka jedna plakala przed tv ;) ...

>jozwa?

odetchnalles juz pewnie nastepnego dnia po ogloszeniu wyniku wyborow? ;))) tak nagle Ci sie materialnie poprawilo?

a ja Wam jeszcze mowie jak duzo zostanie NIE zrobione np. do Euro2012, choc dostali jak na tacy tylko dopilnowac budowy... szkoda ze dopiero za kilka lat, bo ten czas to tylko mozna bedzie nazwac zmarnowanym i miejmy nadzieje wyciagnac odpowiednie wnioski...

niewiem na co liczycie skoro obecni ludzie juz byli przy wladzy i widac jak duzo narobili a w zasadzie czego nie zrobili... szybko zapominacie krzywdy. chyba ze to Wam kiedys bylo dobrze? ;) ko-muszki (?)

noster, jest jeden plus z rządów PiSu....Tusk i jego koledzy pewnie nie będą już kradli tak grubą łychą jak za rządów bieleckiego, suchockiej...ogólnie UW/KLD :) ...może nawet nie poślą kolejnego miliona na bezrobocie, ale czy zorganizują 750 000 nowych miejsc pracy jak PiS - tego nie wiadomo :) ...raczej dla chińczyków robiąc tak radykalne podwyżki pensji i obnizki podatków jak do tej pory :))))

Jest to na pewno plus dla wszystkich - no, może nie dla nich :) Choć niektórym pewnie sie to wydaje absurdalne, zeby nie można było kręcić lodów...zaufaj mi noster tak jak po "jazdach" PiSu jest lepiej i żyjemy w lepszej Polsce....pomyślcie do czego doprowadziła polityka SLD-UW-KLD-PSL-AWS "grubej kreski" - postokrągłostołowa, której uwieńczeniem była ostatnia kadencja SLD ? Aurat z tym należało zrobić porządek i myślę ze ludzie w końcu uwierzyli ze nie musi tak dalej być....dlatego Donald będzie grzeczny choć jak zwykle w komplecie z Waldkiem...wiadomo :)))))

W każdym razie niczego dla kraju nie wywalczą...a na głupim amerykańskim smile tez za długo nie pojadą....jak to zwykle bywa w polityce na klęczkach....to jest dopiero absurd....89-2005 lata absurdu postPRLowskiego, 2007 - cd :)

Nawet mi sie nie chce wklejać listy podpisanych imiennie przez Pana premiera Donalda Tuska jego zobowiązań - znamy, lubimy i wiadomo wszyscy czekają na spełnienie:) ...tym razem kiełbasa wyborcza chwyciła, ostatnim razem tą metodą nawet sie do parlamentu nie załapał...ale ze ludzie niemądrzejsi(delikatnie powiedziane) to jak widać powtórka z rozrywki chwyciła bezbłędnie :)

Lipa ten rząd jak rzadko który, jedno co że na razie raczej sie pilnują....dobre i to - jak na PO :))))

lancaster...no pomysl do czego doprowadziły rzady SLDUWAWS.Do rzadów PICu.A rzady PICu do czego doprowadziły?.DO rzadów PO.Ale jaja lancio ....co?Chyba dobrze że ci sie nie chce wklejać lancio.Bo ci zostanie- to sobie obklejisz głowę. Zaufałem ci lancio i głosowałem na PIc, na 100%.I na sto procent lancio dałeś dupy.Tak jak te dwa walenie.lancio PIC wybrali idoci, a PO jeszcze więksi.Najwazniejsze lancio że po PICu mamy juz tą fajna Polske.To na co ty jeszcze oczekujesz lancio.Jest już fajnie po PICu.A teraz zostaje nam tylko konsumować.Co też też robimy.Lancio jak bedzie zle ,znowu wybierzemy PIC,oni zrobia dobrze ,a my znowu bedziemy konsumować.Zaufaj mi lancio i nie obklejaj sie jeszcze.Miedzy nami mówiąc CBA jest na tropie tajnych kont Tuska w szwajcarii z poprzedniej prywatyzacji To tylko kwestia czasu i zrobimy z nim porzadek .ma jeszcze wiecej niż miller.

nooo, muls trochę logiki Ci widze przybyło...rządy KLD/AWS doprowadziły do rzadów SLD, potem znów AWS i znów SLD i tak chłopaki sobie kręcili lody z ekipy na ekipę kreśląc grube kreski ... aż doprowadziło to do rządów PiS.

...a teraz mamy rzady miernoty, bo to ani zaiwanic, ani spełnić zobowiazań, ani, ani :))))

Pozdrawiam

lancio a u ciebie logiki nadal brak.Jakos przeskoczyło ci z rzadami PICu.Nie byłoo ich, czy ja ich nie zauwazyłem?Widocznie zrobili tak dobrze że Polacy rzygali dobrobytem i powiedzieli-DOść.

mi to muls szczerze rybka....ale jak sobie pomyślę ze w normalnym cywilizowanym kraju po takim filmie jak rozmontowywanie rządu Olszewskiego (tylko z powodu tego zeby na światło dzienne nie wypłynęło kilka nazwisk agentów komunistycznych) wszyscy w nim uczestniczący daliby sobie spokój z polityką a u nas nadal ogląda sie ich 24h w TV to cholera wie co o tym myśleć ?

Jeszcze mniej wiem co myśleć o tym, ze ONI dali sie sfilmować !!!!! KOMU I PO CO ??????

Jak sobie pomyślę, ze wszystkie oscienne kraje nomenklatury postkomunistycznej sie pozbyły, a u nas sie z nią dogadano to też nie wiem co o tym myśleć.

Powiedz mi muls jakie są powody ? Że świnie sie rozpychają wystarczajaco mocno zeby nie dac sie przebic ludziom którzy chcą cokolwiek dobrego dla kraju zrobić ? Że socjotechnika działajaca na wiekszosć zidiociałego spoleczeństwa sprawia ze co 4 lata ludzie zapominają kto czego sie dopuscił ? No luuuuudzie....a zresztą do kogo ja gadam. Homo sovieticus na tym polega, zeby rozumieć inaczej :)

muls, PC to taki sam bajzel jak cała reszta był :)

Najmocniej przepraszam, ze zapomniałem dopisać do ekipy postokrągłostołowej, jeżeli pamiętasz jeszcze o kimś to śmiało dopisz :)

...zresztą nie wiem co PiSowi odbiło zeby nagle zaczac robić porządki w kraju....aż zdziwiony byłem...za to teraz wraca stara dobra polityka pudrowania syfa i amerykańskich smajli z reklamówek proszków do prania...ja wiem ze na wiekszosć to działa....jak to marketing.

Pytanie tylko, czy zniosą te 200 opłat w urzędach(to można zrobic przecież od ręki ? - wystarczy podpis)

Czy radykalnie podniosą pensje i obnizą podatki ? I czy wbrew konstytucji wprowadzą płatne studia ?

hmmm ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...wychodzimy z Iraku tak szybko jak to możliwe(choć nie udało sie zapanować nad bajzlem - porażka) i pakujemy się jakby nigdy nic w okupację Afganistanu ...z deszczu pod rynnę...lipne pomysły lipnego zadu.

My to chyba faktycznie bogaty kraj jesteśmy, ze stac nas na wojnę...a moze tylko chcemy sie pokazać z jak najlepszej strony ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.