Skocz do zawartości
IGNORED

RELOOP HA-210

miiauu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wzmacniacz ten przewinal sie w roznych kontekstach przez kilka watkow.

W dniach 22-29 grudnia zapraszam wszystkich zainteresowanych na odsluch w Warszawie.Mieszkam w Budapeszcie wiec jak ktos ma ochote to rowniez zapraszam w dowolnym terminie.Zaprzaszam zarowno osoby zainteresowane kupnem,jak i wszystkich ciekawych jak gra ten wzmak,ktory kosztowal mnie 1000pln.

Niestety sprzet towarzyszacy to H/K 720 i Jamo studio 180 mojej Mamy.Wzmacniacz i kabelki moge przywiezc natomiast nie bede targal z Budapesztu kolum i cd.Oczywiscie jak ktos ma ochote przywiezc swoje klocki,czy kolumny to bardzo fajnie.

Pozdrawiam.

Michal.

P.S.

NIE SPRZEDAJE TEGO WZMACNIACZA,NIE MAM ZADNYCH KONEKSJI Z DYSTRYBUTOREM,NIE TUNINGUJE I NIE MAM W TYM ZADNEGO INTERESU.

Pozdrawiam.

Michal.

https://www.audiostereo.pl/topic/38435-reloop-ha-210/

witam,zamierzam kupic wzmacniacz,narazie moim faworytem jest Advance 105 ale to 1900zeta,jestem z dolnego slaska wiec odpada odlsuch u ciebie,teraz posiadam wzmacniacz ktory sam modyfikowalem,przede wszystkim wymnienialem kondensatory

ciekaw jestem co zostalo w twoim wzmacniaczu zmodyfikowane,czyli co zostalo wymienione i naco

i jakie roznie sa juz poo??jak teraz gra ten wzmacniacz,ciekawos moja tym wieksza ze ostatnio na forum czesto natykam sie na temat Relopa sprzetu polecanrgo do 1000 zl

pozatym pomysl fajny,pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/38435-reloop-ha-210/#findComment-952792

Pablo-rock -> MAP 105 gra naprawdę dobrze ( nawet niekiedy lepiej od Creeka EVO ) - jak on sie ma do RELOOPa HA-210 ? podobnie ? dynamiczniej ( wsumie to wzmak "prawie estradowy" )? Masz może porównanie np. Rotelem 04 ? Na odsłuch sie nie wybiorę a tu gdzie mieszkam raczej nie mam szans usłyszeć go na żywo... Czekam na opinie i relacje ...

https://www.audiostereo.pl/topic/38435-reloop-ha-210/#findComment-956483

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.