Skocz do zawartości
IGNORED

Ukrainskie kable glosnikowe

barni

Rekomendowane odpowiedzi

Kable Głośnikowe Ukrainskie kable glosnikowe , grube , fabrycznie konfekcjonowane widlami , nowe , 2 * 2,8m - 400zl , bija 3-4 razy drozsze kable , chetnie dam do odsluchu , Bartek

Bartek, Tel: ---reklama-----

zygibajt@ ---reklama----

To ogloszenie pojawia sie dosyc czesto, warto je brac do odsluchu ? Moze ktos ma je wpiete do siebie do toru ?

https://www.audiostereo.pl/topic/3820-ukrainskie-kable-glosnikowe/
Gość Cortazar;

(Konto usunięte)

A ja ich słuchałem pierdoły jedne ;-)

Porównywałem je wtedy z flatline gold . Dżwięk był bardziej wyrównany , bas głębszy , pełniejszy , góra nieco mniej krzykliwa . Ale najważniejsze było to , że dżwięk był bardziej naturalny . Po prostu prawdziwszy . Przełączając na goldy odnosiłem wrażenie , że brzmią one sztucznie ( goldy ) . Słuchałem głównie klasyki i jazzu . Wyglądają solidnie ( coś ala kimber ) , dość gruby warkocz . Końcówki zamontowane profesjonalnie . Ale i tak radze posłuchać we własnym systemie .

dawno dawno temu mialem w domq na odsluchu taka wlasnie plecionke ale srebrna ponoc kable pochodzily z produkcji wojskowej made in ussr a polskie zrodlo bylo pewnie to samo co tych "ukrainskich kabli" . wrazenia byly calkiem pozytywne ale zeby od razu bily na glowe klia razy drozsze.. bez przesady...

pozdrawiam

P

Miałem te kable , były dobre , tak dobre że sprzedałem kimber 8tc , plecionka z 8 żył , jak kimber , brzmienie jasne , z jasnym wzmacniaczem nie do przyjęcia , szczegóły i przestrzeń , barwy raczej chłodne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.