Skocz do zawartości
IGNORED

Taki punkt co pomaga w sprzęcie tańszym

blanchard

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już pisałem do was ale w oddziale STEREO a nie bardzo dostałem pomoc o moim adapterze "Radiotechnika". A wyczytałem że gdzieś ktoś napisał że na oddziale BOCZNICA to można o rużnych innych rzeczach napisać to ja pisze bo tego mojego drapaka to może mi szwagra znajomy naprawi co kiedyś w zurcie robił. Państwo audiofile tu widzę że o wszystkim tematy zakładacie i samochody i kobity i inne to ja bym tak sobie wymarzył żeby w takim jednym temacie można było sie dowiedzieć o takich tesz trochę starszych klockach hiend bo niby jak jaby sie pytał o jakiegoś rolsrojsa to ja by bym dostał szybką odpowiedź. Mi żona muwi ty głupi gdzie ty sie do takich mondrych pchasz ze swoim drapakiem przeciesz oni sie z ciebie naśmieją. Ale co ja mam zrobić jak ja sam nie umiem chociaż przeciesz niegłupi. Tak ja sobie pomyslałem że co to zaraz takie wszystkie w Polsce bogaci że same drogie klocki mają to może by i im tesz dać jaką pomoc. Piszcie wszyscy co macie fajne ale stare klocki hiend o pomoc jak nie wiecie coś. Będziemy sobie na tym temacie pomagać bo to często nie wiadomo co gdzie poodkręcać. Ja to przeciesz sam mam kłopot. Bardzo zapraszam goronco bo przeciez sie mocno na tych skomplikowanych technologicznych konstrukcjach znacie. zaglądałem do poszukiwarki i nie odnalazł takiego tematu co by własnie takim ludziom pomagał a dużo bendzie chętnych. Zasyłam pozdrowienia Wacław

Już na mnie wołają ale jeszcze napisze bo zobaczyłem. Panie Jachu to nie so żadne żarty. Może nie umiem tak mondrze się wygadać jak pan bułke przez bibułke ale piszę szczeże z serca. A co pan myśli ludzie majom po chałupach kupe tanich i starych klocków hiend i czensto potrzebują naprawić a pan to se myśli że tak zaraz wszyscy jak pan sie znają. To tzreba im pomuc. Zasyłam pozdrowiwenia i do jutra. Wacław

Teraz to panie Jach czy tam Przymysławie to mi pan radoche zrobił bo ja pokazał żonie co taki kulturalny audiofil wypisuje o ona nareszcie muwi Wacek to ty im dopiero możesz nagadać. Ale ja nie taki ja tu czytam i uczestnicze żeby sie dowiedzieć i wkulturalnym towarzystwie pobyć a nie tak zaraz jak pod spóldzielnio gadać.Czy my w gospodzie panie Jachu czy na mondrym forum? Toś sie pan wymondrzył nie ma co. Ja w kazdym bondz raziw zasyłam wszystkim pozdrowienia. Wacław.

Dzień dobry wszystkim! Panie Arbuzie już ja nie rozumiem co pan chciał przez to powiedzieć. Ale ja nie żaden tłumok bo pan mnie przeciesz nie zna. Znowu państwo sie wymondrzajo a gdzie demokracja. Jak w sobote Wiesiek bił świniaka to też muwi że w urzedzie to same głupki siedzą a ja mu bo ja mondrzejszy że on to chyba sie z tą swinią na rozum pomieniał i najpierw to sie wstrzonchnoł i chciał do bitki skakać ale ja mu wytłumaczyłem bo ja głupi nie jestem to dotarło że nawet potem jak już my trochę se podpiły pod kaszanke to już sie nierzucał. A wy tak też nie myślcie boja tam do szkół za dużo nie chodziłem. Bieda była trzeba było robić to skond ja miał tych mondrości naskrobać. A że wy uczone to co już prosty a przeciesz niegłupi człowiek to z wami pogadać niemoże? Lepiej byście sie od prezdenta Wałęsy tolerancji i pluralizmu uczyli. On prosty chłop a sie ze wszystkimi dogada nawet za granicą. Niełatwo mi przeciesz to idzie i komputer niesłucha zawsze jak co ja chce. Ale się nauczę. U nas wogle to tylko jeszcze sonsiad ma i na poczcie. No to w końcu mamy ten wiek 21. Zasyłam pozdrowienia Wacław.

Dzień dobry.

Стереофонический электропроигрыватель "Электроника-012".

"Казанский завод радиокомпонентов". Выпуск ЭП с 1981 года.

-

''Электроника-012'' - стационарный электропроигрыватель высшей группы слож

ности предназначенный для воспроизведения моно и стереофонических и грам

пластинок при совместной работе с УКУ и акустическими системами, а так же

с усилителями других комбинированных радиоустройств широкого применения

-

Основные технические данные: Описание и схема ЭП в справочнике.

Частота вращения диска - 45 и 33 об/мин. Чувствительность - 0,7...1,7 мВ. По-

лоса воспроизводимых звуковых частот - 20...20000 Гц. Уровень рокота - 66 дБ.

Уровень электрического фона - 63 дБ. Коэффициент детонации - 0,1%. Переход-

ные затухания между стереофоническими каналами на частотах 315 и 5000 Гц

20 дБ, 1000 Гц - 25 дБ, 10000 Гц - 15 дБ. Потребляемая мощность - 30 Вт. Габа-

ритные размеры электропроигрывателя - 484 х 380 х 160 мм. Его масса - 15 кг.

Kolega syna mi pomógł i pokazał jak mam to wkleić. I co wcale nie taki najgorszy co?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17338-100006959 1197554421_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tutaj jeszcze mi kazał wstawić link.

Zasyłam pozdrowienia Wacław.

Ukryta Zawartość

Dzień dobry! Bo to po rusku było ale się takie coś porobiło a on ten syna kolega to mi tłumaczył że to inaczej sie nie da. To szkoda bo tam wszystko pisało. Ale klocek hiend nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.