Skocz do zawartości
IGNORED

Czy na forum jest za mało kobiet?

chris77

Rekomendowane odpowiedzi

no to mnie nie lub Camle..:(..., ale jakos nie mam ochoty i potrzeby wklejac fotki..:(..nie lub mnie i juz..:(..i nie dlatego, ze jestem brzydka..tylko zwyczajnie nie czuje potrzeby...

Ja kompa nie wyłączam, nawet gdy mnie nie ma w domku. Ale musiałem ustalić, kto pisze te brednie i wiem. Mam nawet fotkę tej osoby. Za to inna laska, którą pierwotnie podejrzewałem, okazała się mieć klasę, co mnie cieszy, bo zawsze ją wysoko ceniłem, tylko być może nie potrafiłem jej tego okazać.

Roland: przecież Karen to perfekcyjna "żona"... nie stawia się za bardzo... podporządkowuje się (uległa)... doskonała... gratuluję jakiemuś chłopakowi z okolic Krakowa, który ja ugniecie

>Karen

Spokojnie, to jego chłopięcy urok, taki ma algorytm na panny. Jak widać - skuteczny, bo już jesteś zaangażowana emocjonalnie. Zdjęcie prosimy.

zwolennik łagodności

No przeciez wiem, że Karen jest daleko i nie jest wierna - więc jeśli mam przyjeżdżać (w czystej teorii) na jakąś orgię to musze mieć zapewnioną czysta i i własną dziurę! co w tym dziwnego?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.