Skocz do zawartości
IGNORED

Cała Prawda o Rolandzie :)

odeta

Rekomendowane odpowiedzi

ale sebastian badz szczery, wejdz tu pod swoim nikiem po co znowu klamiesz, myslisz ze ja jakas glupia , uposledzona jestem. nagle pojawil sie ktos kogo nie bylo na forum x czasu i to twoj lub twoja znajoma ktora dziwnym trafem ma do mnie problem, chyba ci nie wyszlo a wiec lenam zmien na rolanda i mozemy zaczac rozmawiac oczywiascie ze bedziesz sie wypierał ja mam czas :)

T-Bolt>I tak wiekszość pisze na bocznicy pierdoły a czyta sie ten dział dla rozrywki.>

Nie prawda, ja napisałem tu samą prawdę o sobie a czytanie bocznicy nie jest dla mnie tylko rozrywką

Uuuu, ...szykuje się "vendetta".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

odeta, 30 Lis 2007, 14:44

>niczego nie stracił, bo niczego nie mogl stracic. chyba ze powazanie na forum w najblizszym czasie.

Najpierw trzeba coś mieć, żeby móc to stracić ;-)

There are only two kinds of music - good and bad.

- Duke Ellington -

Po pierwsze nie rozumiem, co Cię tak wkurza, Rollo. Jakiś byt internetowy formułuje opnie o innym wirtualnym bycie - no i co z tego? Zabawa i tyle. A może to Ty jesteś Odetą i postanowiłeś po prostu przejść na inny poziom animowania forum, co?

Po drugie, Odetko - na razie nie napisałaś niczego poruszającego, to że Roland konfabuluje to jest jasne dla wszystkich (nota bene również konfabulujących). Na tym polega urok sieciowych gier. O jejku.

zwolennik łagodności

Roland ty mówisz czy ja mowie dlaczego nie mogłeś być na AS mimo wcześniejszych deklaracji twojej obecnosci, oboje doskonale wiemy ze nie było imprezy w pracy :) powiedz po co ty tak kłamiesz

• Redaktorzy

To może zostawimy tych państwa samym sobie? Nie wyszło w realu, może wyjdzie na sztucznie? Czuję się, jakbym podglądał czyjeś życie intymne. Uczucie to już miałem, kiedy przeglądałem wpisy Rolla niejako saute, a teraz, kiedy przybyła mu nadobna Odetka, czuję sie prawie jak członek rodziny. Nie chcę być członkiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.