Skocz do zawartości
IGNORED

Lukar - senicz; znajomości, powiazania ?

żółwik

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładam ten watek, ze wzgledu iz teraz jestem niemal w 100% pewny iż Lukar trzyma z seniczem.

Jest to bardzo nieprawidłowe zachowanie z jego strony.

A wszystko poprzez to, że przeniósł on nasze wszystkie wątki dotyczące senicza z stereo na bocznice (poniekad słusznie) lecz specjalnie zostawił tam wątek "konkurs" senicza, w którym nie dosc ze nie zwiazany z tematem, pelno tam sporow, absurdalnych bzdur senicza, które sa jak juz pewnie sam zdarzył zauwazyc, wciaz powtarzane w nieskonczonosc.

Tam jeszcze senicz, przegina - każdego sobie banuje, nie raeaguje na wypowiedzi innych.

Jeszcze mało tego, mimo moich prośb, skarg do modearacji jak się dowiedziałem nie tylko ode mnie, nawet nie kiwnał palcem i pozostawił go bez upomnienia własnie na tamtej zakładce.

Może jeszcze niedługo tylko ze wzgledu na najwiecej wpisów zrobi go wspołmoderatorem forum ?

Co sądzicie ostatnim o zachowaniu Lukara w stosunku do senicza, no i do nas ?

_WILU_, 28 Lis 2007, 17:50

>z tego by wynikało że lukar teżlubi naleśniki

Lukar woli KLOCe

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Podpuszczajcie dalej - może Lukar uniesie się ambicją i zbanuje wreszcie schizoegokonstruktoradoktora senicza.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax, no ja juz bardzie nie moge... odbijalnosc Lukara na argumenty jest podobna seniczowi... az mi sie zbiera na zlosliwosci :>

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jest jeszcze wariant - Senicz jako jedyny pisaciel na forum albo narodziny kogoś wielkiego "wręczprzeciwnego".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

O widzę, że lukar poczytał chybaten wątek i wreszcie zrozumiał że należy się chociaż równouprawnienie i przeniósł wreszcie wątek senicza na bocznice.

No brawo, coś ruszyło :-)

chciałbym zauważyć że Einstein-a też uważano za głupka, senicza i wariata a teraz wielki gość z niego przez te EM-CE-kwadraty może nasz forumowy Einstein to kolejne wcielenie...tylko taki Zweinstein ?

Lukar ma zwyczajnie "wyjebane"... i wcale mu się nie dziwię.

raz na jakiś czas przyjdzie trzepnąć kurz z tej augiaszowej stajni ale chyba nie liczycie, że się będzie z wami liczył? ;)

macie klikać reklamy!

Anti Cable's, 28 Lis 2007, 20:40

>Mosci _DEBILU_ u mnie jest teraz 2:40 PM :):)

----------------------------------------------------------------

Mości ŁEBKU a u mnie jest 27:96

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.