Skocz do zawartości
IGNORED

Dokąd idziesz audiostereo?...

Marduk

Rekomendowane odpowiedzi

Zamieszczam w stereo, bo od stereo się zaczyna...

Jakie macie na ten temat zdanie opinie?

Przykro to stwierdzić, ale mam wrażenie, że to forum z jego otwartą formułą powoli usycha...

Prawdziwe dyskusje przeniosły się na poziom PW i gdziekolwiek indziej...

To forum przeżyło już wysyp i atak klonów, sklonowanych i grup interesów, ale jakby tego mało

teraz w tej piaskownicy nie ma już nawet sensownych zabawek, suchy piasek przesypuje się

przez palce i kto wejdzie do gry ginie w tumanie kurzu.

ostatnie poczynania udowodniły, że do zaistnienia na tym forum i wzbudzenia sensacji wystarczą

proste widły i trochę słomy, zabawa przednia, ale kto się chce bawić i ganiać pościernisku, a są tacy bo

jak widać można im wmówić, że to ściernisko to dywan, słoma to znakomity smakołyk dla ludzi, widły natomiast to przedsionek

ekskluzywnej zastawy?? Wystarczy tylko tak powiedzieć i tego się trzymać, powtarzać to jak mantrę, a ktoś na pewno

podchwyci i o dziwo tak się staje, potem< brak kontroli > i zjawisko ogarnia i staje się sensacją, nikt już nie wie dlaczego,

ale jednak sensacją z pierwszych stron ...

https://www.audiostereo.pl/topic/38003-dok%C4%85d-idziesz-audiostereo/

Calkowicie sie zgadzam z kolegi opinia. Tyle postow o niczym. Mysle ze najciekawsza inicjatywe rozpoczal Lancaster usilujac zgromadzic slynny sprzet i go porownac. To jest naprawde interesujace. Ale wiadomo Lancaster.

ja również.

już więcej wpisów może nie być w tym wątku, dostałem wyczerpującą odpowiedź na interesujący mnie problem, strzał w dziesiątkę, nie musiałem długo czekać.

może inaczej...wiadomo ,sąbardziej doświadczeni i mniej,no i nowicjusze,każdy chciałby tu coś wnieść lub wynieść sensownego....ale posty które tu widzę zaprzeczają podstawowym zasadom kultury osobistej,proszę bardzo,można sprawdzić tematy na topie w chwili obecnej na tym portalu,coraz większa chołota....:-((

Marduk,

żebyś miał jasność to senicz przyznał Ci rację:) w sumie sensacja. Senicz komuś przyznał rację!!!!

Kolega cold fire ma w "o mnie" "anty-kablarz, anty-wtykarz" więc to jakby Twoje alter ego:) i nie powinna Cię dziwić

tak stanowcza reakcja.

temat rzeka....

lepszy pieniądz wypierany jest przez gorszy

wystarczy mieć tupet, aby znaleźć naśladowców, wyznawców, popleczników szukających sobie podobnego lider...ka

społeczeństwo mamy jakie mamy i egalitaryzowanie go (poprzez fora np) powodują to co obserwujemy.... większość (mentalnie choćby) nie dorasta do... relacji w świecie nieco bardziej skomplikowanym niż ich możliwości percepcyjno - adaptacyjne...., emocjonalne itd

przykro mi.... wszystko ma swoje cykle, życiodajne niegdyś nisze zapełniają dziś bakterie... będą tworzyć "nowe jakości"

:-)

:-(

P

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość rochu

(Konto usunięte)

Panowie.

Senicz powiedział mądrze. Czy to dziwne?

Jest taki sam jak każdy z nas.

Mam propozycję.

Umówmy się na jakiś dzień w tym tygodniu i przez 24 postarajmy sie zachowywac przyzwoicie.

Bez atakowania, wyśmiewania, plecenia bzdur.

Spróbujmy sie szanowac chociaż przez 24 godziny.

senicz powie wszystko, żeby zaistnieć

dla niego to nic..

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

no właśnie

ostatnie słowa Żorża Ponimirskiego w "Dyźmie" zawsze aktualne...

muls, 27 Lis 2007, 19:59

>bo im przypominałes ... rzeczywistość.Nie mów staremu ,że pomarszczony.

Bo to był strzał w tzw. "dychę" . Natomiast gdzyby to był wątek "Kto dokopie Seniczowi" , to pewno by się ostał....

Panowie!!! wy macie swoje poglady i ja mam swoje na technike. Wy macie wiedze, inteligencje i doswiadczenie a ja tylko samouk jestem. O co te pretensje do mnie? jesli bladze to bardzo mnie ucieszy pouczenie i naprostowanie ale nie wyzwiska. Prosilem o to aby koledzy zrobili jakis dobry wzm i nic. No i ta ciagla obawa prze konfrontacjami. Naszczescie Lancaster ma jeszcze jaja z betonu i bedzie sie konfrontowal. I za to go lubie. Zreszta kto nie lubi Lancastera? wszyscy go kochamy, no nie?

robi to co umie.....

My karmimy senicza i jesteśmy dla siebie problemem, tak? Więc dlaczego na innych forach nie ma senicza w więcej niż pięciu wpisach? Jest jakiś problem żeby tego chorego człowieka uleczyć?

Mozna go także zostawić w spokoju tylko dlaczego forum nazywa się "audiostereo" zamiast "hydepark"?

senicz, 27 Lis 2007, 20:12

Miałeś chyba możliwość konfrontacji ze sprzętem DIY na AS2007. I co ? I zmieszałeś go z błotem.

A co odpisałeś forumowiczowi któremu zepsuł się wzmacniacz ? - "wywal to gówno bo nie ma sensu naprawiać."

Senicz to co uprawiasz na forum to DEZINFORMACJA.

Tralala, ja się tylko uczę.

Niewiniątko, cholera.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.