Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego graafa pozbyli się w PO?

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Nietrudno znaleźć wypowiedzi na forum graafa który twierdzi że był jednym z budowniczych platformy, nie wspominając już o znajomości z Tuskiem czy innymi znanymi z PO. Jego obecne nastawienie do platformy sugeruje bardziej że został wyrzucony niż sam odszedł. Czy ktoś się zastanawiał czemu?

Ja mam swoją teorię, muszę się przyznać - myślę że próbował jej władze namówić na stereolith, a jeśli robił to tak jak na forum to trudno się dziwić że stracili do chłopaka cierpliwość;-)

Jestem ciekaw waszych opinii.

https://www.audiostereo.pl/topic/37818-dlaczego-graafa-pozbyli-si%C4%99-w-po/

Re: Walery, 20 Lis 2007, 08:49

>Jego

>obecne nastawienie do platformy sugeruje bardziej że został wyrzucony niż sam odszedł. Czy ktoś się

>zastanawiał czemu?

a po co się zastanawiać? chętnie odpowiem - wyrzucić mnie nie mieli odwagi więc wbrew statutowi rozwiązali całą strukturę miejską PO pod pretekstem jakichś "nieprawidłowości"

a ja się po prostu nie zapisałem do konstruowanych na czyimś kolanie nowych kół, bo się brzydziłem nowym towarzystwem, które stanowiło ich podstawę

>Ja mam swoją teorię, muszę się przyznać - myślę że próbował jej władze namówić na stereolith, a

>jeśli robił to tak jak na forum to trudno się dziwić że stracili do chłopaka cierpliwość;-)

fajna, ale błędna teoria :-))

ps.

>pod pretekstem jakichś "nieprawidłowości"

a ściślej - pod pretekstem, że jest "konflikt, z którym władze miejskie PO nie potrafią sobie poradzić" co polegało na tym, że pewien radny chodził po lokalnych mediach i wieszał psy na władzach miejskich PO :-))

Re: muls, 20 Lis 2007, 09:03

>graaf,,,z tego co wiem byłes jedyny nieakceptwany..Po PROSTU nie nadajesz sie.A wystarczy cie

>poczytac ,żeby to stwierdzic.

wiesz? :-)) "fantazja, fantazja tralalalala lalalala"

:-)) tak tak - "jedyny", tak samo jak Płażyński, Olechowski ... Rokita i wielu ludzi drugiego i trzeciego planu

też się nie nadawali do "bandy Donia i piłkarzyków"

Re: wkamil, 20 Lis 2007, 09:05

>Graaf, no to ze starym "tym rozwiazanym" towarzystwem zaloz Prawdziwa Platforme Obywatelska :-)

nie da rady

czasy się zmieniły, zmieniła się scena polityczna i sposób jej funkcjonowania, już nic takiego nie powstanie

raz powstało i się zmarnowało, niestety

Graafie>

No właśnie dochodzą słuchy że podczas tworzenia we władzach miejskich rankingu konstrukcji głośnikowych upierałeś się przy stereolicie na pierwszym miejscu i to mimo tego że podczas gdy inni cieszyli się dźwiękiem burczybasów Twoje klocki leżały w szafie;-)

Re: muls, 20 Lis 2007, 09:18

>graaf..to cały ty.Jak donek rozwiedzie sie z zona, to ty rozwiedziesz sie z partia.tak trzymaj.A co

>jak ozeni sie z inna.?

jak zwykle nic nie wiesz i nic nie rozumiesz mulsie, po co te fantazje?

Re: wkamil, 20 Lis 2007, 09:55

>Nie badz taki sieriozny graaf :-) Na hamburgerach sie znasz, a na zartach nie? :-)

a Ty Kamilu myślisz, że jak ja akurat nie dałem ";-)" lub ":-)" na końcu wypowiedzi to znaczy, że jestem "sieriozny"? :-))

po prostu pytam

zresztą zadałem także pytanie dlaczego Walerek fantazjuzje na mój temat w osobnym wątku - może się wypowiesz? :-)

wkamil, 20 Lis 2007, 09:05

>Graaf, no to ze starym "tym rozwiazanym" towarzystwem zaloz Prawdziwa Platforme Obywatelska :-)

Np. Platforma Obywatelska - Piast, honorowym przewodniczacym mozecie uczynic A.Balazsa :-)

Ci ostatnio pogardzani przez tzw. zwycięzców rozpoznają takie rzeczy jak ironia (np. ostatni pastisz newsweekowego artykułu na temat uwiedzenia Beaci), gdy obecni członkowie PO (lub zaślepieni zwolennicy) nie i stąd to wszystko; są tak nabzdyczeni, że największą durnotę dokładającą PiSowi łykają, nieprzymierzając jak kaczki.

Inteligencja u nich taka jak u Dodzi i myślę, że powinni założyć wspólnie schizmę Mensy; w wolnych chwilach mogą zająć się sobą lub otworzyć lodziarnię. ;)

Patrz nowy jak szybko zrobiła im sie inteligencja.Jak widac sprawdza sie powiedzenie ,że tylko nieszczescie uczy człowieka rozumu.Ale chyba nie zostaniecie na etapie rozpoznawania ironii.Rozwiniecie sie jeszcze, bo nieszczescie zamierza BYC>Ale za to jak daleko mozecie zajść.Jeszcze.

mam nadzieje ze czasy 'politykow' po KUL-u , a najchetniej prawie kanonicznym na tej uczelni juz mamy za soba...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Re: electro, 20 Lis 2007, 19:54

>mam nadzieje ze czasy 'politykow' po KUL-u , a najchetniej prawie kanonicznym na tej uczelni juz

>mamy za soba...

by wyjaśnić ewentualne wątpliwości - nie jestem po KUL-u ani nie mam nic wspólnego z prawem kanonicznym

graaf

ja tak wogole napisalem, nie bezposrednio o Tobie, wiem ze jestes 'wykladowca' na kulu bo sam sie pochwaliles i to mi wystarcza na razie + Twoje wpisy zeby sobie o Twojej kondycji moralnej i umyslowej zdanie wyrobic, pozdro!

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Re: wkamil, 21 Lis 2007, 14:12

>Aaaaaa, to graaf jest "kompel" z prof Benderem? :-)

o tak! tak jak wcześnie "kompel" z prof Benderem był niejaki JP II zwany "prostackim wikarym"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

graafa sie pozbyli z zazdrosci, bo expose dla burka machnąłby szybciej niz burek je wyszczeka :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.