Skocz do zawartości
IGNORED

Zakładka polityczna

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z dominacją wątków politycznych na bocznicy, mając na uwadze reguły demokracji i tolerancji, proponuję utworzyć zakładkę POLITYKA. Tak jak palacze mają swoje pomieszczenia służące zażywaniu nikotyny, tak "aktywiści jednego głosu raz na 4 lata" będą mogli dać upust swojej twórczości w tejże zakładce.

Alternatywnie tzn. jeśli nadal bocznica ma być de facto zakładką polityczną, proszę o utworzenie zakładki -

KULTURA, SPOŁECZEŃSTWO, PSYCHOLOGIA - nazwa do ustalenia.

Zapraszam do dyskusji - również Sz. Lukara

https://www.audiostereo.pl/topic/37737-zak%C5%82adka-polityczna/
Gość

(Konto usunięte)

Roland , masz spatrzony umysł.

Bocznica , to zakładka dla wszystkich tematów niedotyczących audio bezpośrednio , więc jest tu miejsce dla ciebie i twojej PSYCHOLogii także , po co więc dodawać nowe zakładki ?

Forumowicze piszą o tym co ich interesuje , można ew. zarządzić żeby na każdy wpis dot. niepsychologfii przypadał jeden o niej.

A poza tym od fajarskich pomysłów & propozycji jest spec. wontek , po cholere więc zaśmiecasz forum ?

Roland, powywalaj sobie cały ten polityczny śmietnik do tematów ignorowanych i po sprawie. Jeszcze jedna zakłądka ? I to polityczna ? Ja tam z 10 tematów spokojnie powywalałem w ignorowane i zaraz sie bocznice lepiej czyta...ostatnio chłopaki troche troluja zakładając wątki na stereo, ale poza tym jest OK.

Pozdrawiam

Ja proponuje Lukarowi otworzenie oddzielnej zakładki "polityka", mówię to zupełnie serio to zmieniło by na lepsze

forum a także ludzie użytkujący je zauważyli by poprawę jakości, ponieważ bocznica i polityka nie kolidowały by z

sobą.

ja jestem za wprowadzeniem systemu markerów przy tematach wątków (kategoryzację) np w formie prefixów przykładowe tematy:

(polityka) Głupi bliźniak

(funie) Rolandyzomania

wybór rodiobutonem przy zakładaniu wątka i prosty system filtrów...

po problemie - małym kosztem

Gość

(Konto usunięte)

narsiltm o sobie:

...Kim nie jestem?...

Tego nie wiemy , wiemy , że jesteś klonem .

...Lubie zielona tafke i zbijanie bakow....

A przede wszystkim to chyba puszczanie .

...Na forum jestem bo probuje chyba dialog nawiazac, jestem tez tak sobie.

Czasami za duzo mysle i zdarza mi sie zawiesic, odplynac, mam nadzieje, ze nie wygladam wtedy glupio!...

Hi hi hi hi :)

jacch, 17 Lis 2007, 21:06

>narsiltm o sobie:

>

>...Kim nie jestem?...

>Tego nie wiemy , wiemy , że jesteś klonem .

>

>

>...Lubie zielona tafke i zbijanie bakow....

>A przede wszystkim to chyba puszczanie .

>

>

>...Na forum jestem bo probuje chyba dialog nawiazac, jestem tez tak sobie.

>Czasami za duzo mysle i zdarza mi sie zawiesic, odplynac, mam nadzieje, ze nie wygladam wtedy

>glupio!...

>

>Hi hi hi hi :)

Zostales sprowadzony do poziomu CIOTY- zaczoles cytowac "o mnie":)

Idz juz spac, moze jutro ci sie powiedzie robaczku:)

camle, 17 Lis 2007, 21:09

>narsiltm:

>ja nawet spreparowałem sobie "o mnie" na takie okazje...

>i czekam aż któryś mędrzec powie mi gdzie i z jakiej okazji wystąpił wyjątek ;)

Ja tez:D Juz trzeci chlopina sie zlapal, pierwszy byl Graaf!!!

jacch, 17 Lis 2007, 21:14

>...Zostales sprowadzony do poziomu CIOTY- zaczoles cytowac "o mnie":)...

>Przeczytaj sobie cioto jeszcze raz co napisałeś , ano może pierwszy raz ze

Motasz sie ciotoraku:)

Jcch konczmy ta glupia dyskusje. Uwazam, Cie za czlowieka obdarzonego inteligencja. Zamiast probowac zablysnac moglbys ja z powodzeniem wykorzystac w inny sposob...na przyklad przy zbijaniu palet albo w gospodarce komunalnej:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.