Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze życiowe okazje !

rafallster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałem założyć już wcześniej ten wątek ale teraz jest najlepsze do tego czas i miejsce wiec zakładam.

Ceny i wartość sprzętu stereo jestesmy w stanie okreslić za pomocą internetu i wyszukiwarki ale niezapominajmy, ze nie kazdy z nas zapłacił majątek za upatrzony wcześniej sprzęt i dlatego ten wątek.

Zachęcam do wypisania jakie okazje się wam trafiły i z których skorzystaliście a także do takich jakie uciekły wam sprzed nosa.

Mile widziane także zdjęcia sprzętów :)

W woli wyjaśnienia umiesciłem ten watek w stereo bo dotyczny on sprzętu stereo, sredniej bądź wysokiej klasy. To juz zalezy od was jakie okazje wam sie trafiły :)

pozdrawiam i oczekuje licznych wpisów.

https://www.audiostereo.pl/topic/37648-wasze-%C5%BCyciowe-okazje/

Dla dobrego początku może, mój ostatni zakup z zeszlego tygodnia. Sluchawki AKG 141 Monitor kupione za 5zł. W jednej słuchawce odlutowany byl przewód i wtyczka do wymiany. Słuchawki w naprawde świetnym stanie, wygladają po oczyszczeniu tak jak an zdjęciu. Koszt wtyczki to 6zl wiec słuchaweczki kosztowały mnie tylko 11zł. Nowe kosztują w okolicach 390zł :)

pozdrawiam i zachęcam do wpisów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kupuje płyty analogowe po 2 i pół złotego od sztuki nowe stare klasyka etc...kupuje CD oryginalne po 2 i pół oraz 5 zł sztuka.

kupiłem sluchawki beyerdynamic dt250 za 5 zł....i długo by wymieniac co jeszcze...wszystko w przeliczeniu z funta na złotówki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.