Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

No to mamy jasność, w końcu kto jak kto ale iksik wie co w PiSie piszczy.

A teraz żeby nie było monotematycznie wiadomości z nowej mekki PiSSmanow czyli z Budapesztu:

"Setki Ormian protestowały przed konsulatem Węgier w Erywaniu przeciwko decyzji Budapesztu o odesłaniu do ojczyzny Azera skazanego za zabicie Ormianina. Po powrocie do Azerbejdżanu zabójca został natychmiast ułaskawiony przez prezydenta Ilhama Alijewa.

Rozwścieczeni manifestanci spalili węgierską flagę i obrzucili konsulat jajkami i pomidorami. Ich zdaniem przekazanie porucznika Ramila Safarowa do ojczyzny było częścią porozumienia między Budapesztem a Baku, które ma na celu uzyskanie przez Węgry dostępu do bogactw naturalnych Azerbejdżanu. Demonstranci rozdawali ulotki "Węgry - czy zwariowałyście?". Jeden z protestujących, cytowany przez BBC oświadczył, że Węgrzy "sprzedali swój honor i sumienie Azerbejdżanowi niczym prostytutka".

Jestem Europejczykiem.

Jaro

już się przestraszyłem, że Tuska z Mazowsza na Kaszuby deportowali.

wie co w PiSie piszczy.

No właśnie nie wiem, ale mnie to nie martwi.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A Ty skynek co myślisz o numerze Orbana:

"Safarow został skazany na dożywocie przez węgierski sąd za zamordowanie w 2004 roku ormiańskiego porucznika. W piątek Węgry odesłały Safarowa do Azerbejdżanu, gdzie został on natychmiast ułaskawiony, a następnie przywrócony do służby wojskowej. Został również awansowany do rangi majora, o czym poinformowało Ministerstwo Obrony."

Jestem Europejczykiem.

Kim był Ormiański porucznik?

Kim był dla sądu węgierskiego, kim dla Ormian, a kim dla Azerów?

Jaro wie?

A skąd mam wiedzieć?

Szukasz usprawiedliwienia czy co?

No cóż, iksik zmył się bo z PiSSowskiej centrali jeszcze nie dotarły wskazówki co o tym pisać a sam przecież niczego nie wymyśli.

Dowiemy sie czegoś jak w Gazecie Polskiej objaśnią pissOWCOM co stado ma o tym myśleć.

Jestem Europejczykiem.

Skoro dałeś newsa, myślałem, że znasz całą sprawę, a tu zaraz zwis i a piać o Pisie.

Kto tu ma obsesję?

Skoro dałeś newsa, myślałem, że znasz całą sprawę, a tu zaraz zwis i a piać o Pisie.

Kto tu ma obsesję?

No wiadomo, że ty.

Facet został skazany prawomocnym wyrokiem nie w jakiejś dyktaturze tylko w - jak to sie mówi - demokratycznym panstwie prawnym. No i sobie siedział w pierdlu a tu nagle fruuu... wyfrunął.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

pisdraki zaczynają , ciekawe czy xniwax zadaniu podoła tym bardziej , że musi zwiększyć nakład niezależnych mediów z przewodnim sakiewiczem i co gorsze nadal smoleńskim pojebem zostanie

" Co z sugestiami, że sprawa katastrofy smoleńskiej zostanie teraz przez PiS odsunięta na dalszy plan? - Ostatnio napisano, że planujemy obalenie Tuska wraz ze Schetyną. Kompletna bzdura, podobnie jak te informacje. Sprawa smoleńska została skoncentrowana w zespole parlamentarnym, który działa sprawnie. Będziemy mieli nowe wydarzenia w tej dziedzinie. Chodzi o ustalenie nowych faktów i wzmocnienie tych, które już zostały ustalone. Zarówno jeśli chodzi o przebieg katastrofy, jak i to, co ją poprzedzało - mówi Kaczyński."

hahaha smoleńska rewolucja przed nami , skynek nareszcie w słusznej sprawie glebę zaliczysz

z politrukami , obecnie z pisdrackim

wasz zupełny brak chrześcijańskich wartości , jakbym miał do czynienia z kaukaską watahą wychowaną na owcach i prymitywnym cwaniactwie

Z samego rana taka samokrytyka wladz, to do ciebie niepodobne.

Boni proponuje finansowanie TVP i Polskiego Radia przez opłatę audiowizualną rozliczaną przy okazji wypełniania PIT-ów.

Może jeszcze abonament na rządzenie i rozliczanie w PIT

Dane o polskim PKB potwierdzają te wcześniejsze mówiące o spowolnieniu gospodarczym. Według GUS PKB w II kwartale wzrosło jedynie o 2,4 proc., co oznacza, że było niższe o 1,1 proc. od poprzedniego odczytu. W 2011 roku nasza gospodarka rosła w tempie 4,3 proc.

Wesola ferajna i skutki dbania tylko o własne koryto.

ta ,,, staraj się żałosny politruku . Zupełny brak wartości i takie coś odwołuje się do narodowej tradycji . Prymitywna dzicz która przez dwa lata była na szczycie , niemniej inteligencja zawiodła i mając wszystko postanowili siebie zlikwidować. Powiedz czy nie jesteś idiotą ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No wiadomo, że ty.

Facet został skazany prawomocnym wyrokiem nie w jakiejś dyktaturze tylko w - jak to sie mówi - demokratycznym panstwie prawnym. No i sobie siedział w pierdlu a tu nagle fruuu... wyfrunął.

http://wiadomosci.wp...1f182&_ticrsn=3

Facet nigdzie nagle nie wyfrunął.

Oficjalnie: "Władze Węgier podkreśliły w piątek, że zgodziły się odesłać Safarowa do ojczyzny po zapewnieniach Ministerstwa Sprawiedliwości w Baku, że wyrok wydany przez budapeszteński sąd zostanie wyegzekwowany bez zmian w kraju skazanego. Wyrok przewidywał m.in., że Safarow może liczyć na złagodzenie kary nie wcześniej niż po upływie 30 lat."

Nieoficjalnie: "Według prasy węgierskiej odesłanie Safarowa do Azerbejdżanu jest związane z projektami ekspansji gospodarczej premiera Viktora Orbana. Media podkreślają, że otwarcie na wschód jest oczkiem w głowie premiera, który kilka miesięcy temu udał się do Baku, aby dyskutować o kwestiach "energetycznych i gospodarczych"."

W czasach kryzysu władze Węgier uznały, że sprawy gospodarcze są dla nich ważniejsze. Tak prowadzi się na świecie realną politykę.

Na to zareagował światowy obrońca praw człowieka, wolności i demokracji, praktyk w dziedzinie podwójnej moralności w polityce*) - USAmeryka: "W oświadczeniu wydanym przez Biały Dom rzecznik prezydenckiej Rady Bezpieczeństwa Narodowego Timmy Vietor wezwał Węgry do wyjaśnienia swojej decyzji. Z kolei prezydent Barack Obama wyraził zaniepokojenie z powodu kroku Azerbejdżanu." To już normalność, że państwo to traktuje bez mała cały świat, jako swoja kolonię.

(cytaty pochodzą z: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12406158,Armenia__Wegrzy_sprzedali_swoj_honor_i_sumienie_Azerbejdzanowi.html)

*) Powiedział to otwarcie Obama.

wladz żałosny ciołku

Dane gospodarcze są oficjalne, a pomysł Boniego.

Rządzą matoły już od 5 lat i nie potrafią tego wykorzystać.

Nie wiem do czego Ty się odwołujesz bo mam to gdzieś bezideowa małpo..

Najlepszy jest PANTEON naszych ministrów Mucha,Nowak,Arułkowicz,Gowin-Pawlak jako minister gospodarki to rodzynek wśród szamba (sami fachowcy ;-D)a nad nimi guru szaman zaklinający rzeczywistość Donaldinio - POlacy nic się nie stało ;-/

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.