Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziad - demokrata.

Ale mu się nowy ustrój spodobał...

Nie za bardzo za dużo gnid łazi be tępienie azotoksem, a do konserw dodają konserwantów do ludzkich zwłok.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Chcialbys kultura cie obowiazuje.

Dziadku ty sie demokracja nie zaslaniaj. Chamstwo na maksa z twojej strony....wiem prawica...wszawica. Ale jak czytam twoje pierdoly to wiem ze Kiszczak spierdolil sprawe....jakbys sciezke zdrowia co sobote zaliczal to bys byl bardziej .ulozony...

Widać nerwowość. Przez takie wypowiedzi twojej firmie xxx-PR PO grozi upadłość. Na ich parasol nie masz co liczyć - przynajmniej na razie. Gwiazdeczko!

No n

Podpuszczają etatowi zwolennicy PO. Potem winę zwalają na innych...

No nie wytrzymam! O..o..odpierd**lcie się od Donka!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

** Co to znaczy?

Przecież my też lubimy Donka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

U niektórych "widać nerwowość",

a tu jedynie siłę spokoju i kulturę wypowiedzi:

Jakbym o niektórych napisał, że frędzel - to może by nie zrozumieli. Rozumiesz Filucie? Wulgaryzacja języka jest charakterystyczna dla czasów wolności i demokracji. Rozumiesz Fi.ucie?

Dopiero się zacznie w poniedziałek. Wakacje się skończyły i PiS przystępuje do ofensywy...legislacyjnej:))) Oj, będzie się działo...

No bo w niedzielę...

"W niedzielę szef PiS Jarosław Kaczyński zaprezentuje opozycyjne "expose", w którym zawarte mają być plany legislacyjne PiS na najbliższy sezon polityczny. "Prezes PiS pokaże sposób wyjścia z matni, w której znalazła się Polska" - zapewnia wiceszefowa PiS Beata Szydło."

Ukryta Zawartość

Ja z nadzieją czekam, że prezes poda źródło finansowania "wyjścia z matni" i innych swoich pomysłów "uzdrowienia kraju".

Bez tego jego "expose" będzie tak wiarygodne jak jego spontaniczne "samodzielne zakupy" w sklepie osiedlowym na drugim końcu miasta albo "premier z Krakowa".

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No n

No nie wytrzymam! O..o..odpierd**lcie się od Donka!

Jak nie wytrzymasz - to przyłączysz się do tej awantury. "Hie, hie." To nie ja latam za romekxxx i Filut po watkach i czepiam się każdego słowa.

Dziadek podejdz do kogos na ulicy i powiedz mu ze jest fredzlem. Potem laskawie wklej nam swoje zdjecir....roentgena.....taka probka kultury dziadzia

Tobie zawsze i wszędzie!

U niektórych "widać nerwowość",

a tu jedynie siłę spokoju i kulturę wypowiedzi:

Weź lusterko. Królewno!

Jak nie wytrzymasz - to przyłączysz się do tej awantury. "Hie, hie." To nie ja latam za romekxxx i Filut po watkach i czepiam się każdego słowa.

Ależ oczywiście. Tylko epatujesz wulgaryzmami tak jak w tej sprawie od której się zaczęło (komentarz Nałęcza w tok fm).

Dziadekwłodek o Nałęczu:

"Jest to jedyny ch*j jakiego znam, który ma piz*ę na czole!"

Więc o sso chossi?

Dziadekw.

" nieważne z kogo się śmiejecie, z samych siebie się śmiejecie." Czego sobie i Państwu(toże POlskiemu) Ich winszen!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ależ oczywiście. Tylko epatujesz wulgaryzmami tak jak w tej sprawie od której się zaczęło (komentarz Nałęcza w tok fm).

Dziadekwłodek o Nałęczu:

"Jest to jedyny ch*j jakiego znam, który ma piz*ę na czole!"

Więc o sso chossi?

To jest moja ocena polityka, który zrobi wiele dla kariery. Własnej oczywiście. W podobnym tonie wypowiadał się o nim red. Urban w "Nie". Także nie jestem tu ani pierwszy, ani oryginalny.

Pouczaj swoje dzieci o ile masz. Będzie może lepszy skutek.

Dziadekw.

" nieważne z kogo się śmiejecie, z samych siebie się śmiejecie." Czego sobie i Państwu(toże POlskiemu) Ich winszen!

"ŚWIAT SIĘ ŚMIEJE": http://www.youtube.com/watch?v=gksvI5xJBKw

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

To jest moja ocena polityka, który zrobi wiele dla kariery. Własnej oczywiście. W podobnym tonie wypowiadał się o nim red. Urban w "Nie". Także nie jestem tu ani pierwszy, ani oryginalny.

Pouczaj swoje dzieci o ile masz. Będzie może lepszy skutek.

"ŚWIAT SIĘ ŚMIEJE": http://www.youtube.com/watch?v=gksvI5xJBKw

Urbanowi to ty do piet nie dorastasz

Fajnego mistrza sobie wybrałeś. Oryginalny jak on nie jesteś ale obleśnie wulgarny, to i owszem.

A już ta "twoja ocena polityka" (powyżej, zawarta w poście romekxxx) to kwintesencja merytorycznej krytyki politycznej.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Romusie dorastają do pięt Urbanowi, oglądając świat spod jego pięty.

Urban to sprytny i zaradny czlowiek z ktorym politycznie sie nie zgadzam ale ktorego glowe do biznesu szanuje. Traktuje to jako komplement zatem. Jednak nie musisz mi tak xniwax wazelinowac. Sentymenty sobie odpuscmy

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Fajnego mistrza sobie wybrałeś. Oryginalny jak on nie jesteś ale obleśnie wulgarny, to i owszem.

A już ta "twoja ocena polityka" (powyżej, zawarta w poście romekxxx) to kwintesencja merytorycznej krytyki politycznej.

Niektórych polityków inaczej podsumować się nie da! A ty co obrońca onych?

xniwax, wy toże? priekrasna. durakow u nas nie mnożka ale i dla was miejsca sie znajdzie(muls sie nieco ścieśni)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie obrońca lecz pogromca.

I nie onych ale chamów.

Człowiek o wysokiej kulturze osobistej nie napisałby "chamów", ale "ludzi źle wychowanych". Także przygadał kocioł garnkowi. Filut, czy jak ci tam, wal się!

xniwax, wy toże? priekrasna. durakow u nas nie mnożka ale i dla was miejsca sie znajdzie(muls sie nieco ścieśni)

A Tobie co brakuje odwagi, że tylko judzisz?

Jakbym o niektórych napisał, że frędzel - to może by nie zrozumieli. Rozumiesz Filucie? Wulgaryzacja języka jest charakterystyczna dla czasów wolności i demokracji. Rozumiesz Fi.ucie?

Dobrze pamiętam jak wielokrotnie zwracałeś uwagę innym forumowiczom aby nie przekręcali twojego nicka. Były tam krótkie wykłady o zasadach, standardach, kulturze, dobrym wychowaniu itp. Tymczasem sam nie stosujesz swoich standardów.

Widać teraz jaką wartość mają twoje wpisy odnoszące się do kultury. Pouczałeś wówczas innych jak mają się zachować. Dziś pokazujesz jaką chamską masz naturę i ile warte są twoje standardy. Skoro zachowujesz się jak cham, to tak będziesz traktowany.

A teraz... wal się dziadzie wraz ze swoją dziadowską, właściwą ci "kulturą".

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dobrze pamiętam jak wielokrotnie zwracałeś uwagę innym forumowiczom aby nie przekręcali twojego nicka. Były tam krótkie wykłady o zasadach, standardach, kulturze, dobrym wychowaniu itp. Tymczasem sam nie stosujesz swoich standardów.

Widać teraz jaką wartość mają twoje wpisy odnoszące się do kultury. Pouczałeś wówczas innych jak mają się zachować. Dziś pokazujesz jaką chamską masz naturę i ile warte są twoje standardy. Skoro zachowujesz się jak cham, to tak będziesz traktowany.

A teraz... wal się dziadzie wraz ze swoją dziadowską kulturą.

Przejrzyj całą wymianę zdań od początku i zobacz świętoszku, kto zaczął i dlaczego, zobaczysz też ile razy przekręcono i uszlachetniono w niej mojego nicka. Poprawę jakości dyskusji zacznij od siebie. Na koniec pokazałeś swoją śmieciową kulturę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.