Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

skynyrd

romcio-kapusta-atomek ma ignora więc jak każda kapusta tam zostanie chyba, że głąba z siebie się pozbędzie.

Urazona duma xniwaxa...dales sie zagiac to teraz bys ignorowal...badz jak Prezes...

Filut zajmij sie tamatem wątku, to ci lepiej wychodzi, przynajmniej odróżnisz się tym od idioty powyżej

"Złośliwie" zastanawiam się skąd takie ciągotki do nakazywania innym, czym mają się zajmować...? :)

Filucie, ależ zrobisz co będziesz chciał i nie czuj się ciągany ale tez nie sprawiaj wrażenia pociąganego ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Filucie, ależ zrobisz co będziesz chciał i nie czuj się ciągany ale tez nie sprawiaj wrażenia pociąganego ;)

Ty znowu o homoseksualnych relacjach...taka frustracja czy cie to tak rajcuje? Pewnie dlatego kobiet nienawidzisz bo jestes.....

Chodzi oczywiście o ciąganie lub pociąganie jak w przypadku marionetki, objaśniam bo może jakiś debil nie zrozumie.

Ależ nie trzeba, nie trzeba. Sam dobrze wiesz jak ja traktuję Twoje "nakazy" i gdzie je mam.

Wiesz, prawda? :)

A to ci dopiero - Palikot sie wystraszył sądu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No no dziadziu to pojechales..chyba sie w kolchozie urodziles i co gorsza wychowales....

W czasach kiedy byłeś plemnikiem - ja czytałem już książki o Piłsudskim. Do tego miałem styczność z ludźmi, którzy go pamiętali. Wolność w czasach, określanych przez ciebie jako kołchozowe, była większa niż ci się wydaje. Dlatego, dla autorów piszących o Marszałku i latach PRL-u jak ty, mam ten sam rodzaj szacunku. Że o różnych Fiutach nie wspomnę.

Nie przeprosiles wiec moge cie.tak traktowac.

Też nie przeprosiłeś za swoje chamstwo, tylko zostało ocenzurowane! Lepiej byś się przymknął pokornie - ale troll nie ani rozumu i pokory!

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

W czasach kiedy byłeś plemnikiem - ja czytałem już książki o Piłsudskim. Do tego miałem styczność z ludźmi, którzy go pamiętali. Wolność w czasach, określanych przez ciebie jako kołchozowe, była większa niż ci się wydaje. Dlatego, dla autorów piszących o Marszałku i latach PRL-u jak ty, mam ten sam rodzaj szacunku. Że o różnych Fiutach nie wspomnę.

Tenze sam marszalek mowil narod wspanialy tylko ludzie k**wy...czyzby widzial juz pis na horyzoncie. Pamietaj ze mial te Zydowke za dupe...chyba mu bylo daleko do powszecjnego obecnie antysemityzmu....wiec dziadziu marszalkiem mi tu nie wyjezdzaj...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To był właśnie test dla Ciebie na tzw. trzymanie się faktów (do czego innych zachęcasz) i na czytanie ze zrozumieniem.

Dziadekwłodek o Nałęczu:

- "Jest to jedyny ch*j jakiego znam, który ma piz*ę na czole!" - to nie jest lżenie wg xniwaxa

Romekxxx o Dziadkuwłodku:

- "No no dziadziu to pojechales..chyba sie w kolchozie urodziles i co gorsza wychowales...." to jest lżenie wg xniwaxa

Chyba, że to jeszcze nie koniec i starasz się czegoś dopatrzeć "między wierszami" aby złapać. To zaczekam.

Odezwał się ten co poci i szczy wodą święconą, a pisze wyłącznie błogosławieństwa i modlitwy na forum.

Tenze sam marszalek mowil narod wspanialy tylko ludzie k**wy...czyzby widzial juz pis na horyzoncie. Pamietaj ze mial te Zydowke za zone...chyba mu bylo daleko do powszecjnego obecnie antysemityzmu....wiec dziadziu marszalkiem mi tu nie wyjezdzaj...

No właśnie - teraz rozumiesz dlaczego do takich jak ty, nie mam za grosz szacunku!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No ale jak się zająłem, to żeście z dziadkiemwłodkiem się... zbytnio pobudzili ;)

Wszy i komary zawsze mnie pobudzają - bo nie lubię, jak paskudztwo mnie kąsa.

Na stresa dobra jest muzyka po jak widać to tu polityka wysysa mózg...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dziadekwłodek:

"Że o różnych Fiutach nie wspomnę."

Niby nie wspomina a przypieprzyć się nie omieszka

A ja wspomnę o dziadkawłodkach. To w waszym kołchozowym towarzystwie nauczyliście się takiej kultury słowa, czy od ludzi, którzy pamiętali Piłsudskiego, podczas waszej z nimi styczności?

Dziadekwłodek o Nałęczu:

"Jest to jedyny ch*j jakiego znam, który ma piz*ę na czole!

Wszy i komary zawsze mnie pobudzają - bo nie lubię, jak paskudztwo mnie kąsa.

To wyleź z kołchozowej obory i się umyj.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Pewnie go Romekxxx wystraszył - PO-wski specjalista od tego - przynajmniej w którymś z wpisów tak się chwalił.

Dziadekwłodek:

"Że o różnych Fiutach nie wspomnę."

Niby nie wspomina a przypieprzyć się nie omieszka

A ja wspomnę o dziadkawłodkach. To w waszym kołchozowym towarzystwie nauczyliście się takiej kultury słowa, czy od ludzi, którzy pamiętali Piłsudskiego, podczas waszej z nimi styczności?

Dziadekwłodek o Nałęczu:

"Jest to jedyny ch*j jakiego znam, który ma piz*ę na czole!

To wyleź z kołchozowej obory i się umyj.

Jakbym o niektórych napisał, że frędzel - to może by nie zrozumieli. Rozumiesz Filucie? Wulgaryzacja języka jest charakterystyczna dla czasów wolności i demokracji. Rozumiesz Fi.ucie?

Dziadek...wrzuc na luz ...nie sie co stresowac ...milicyjnych emerytur nir zabieraja

Widzę, że kołchozowego dziada-ormowca awansowałeś na milicjanta.

Oborowych jak sądzę do milicji nie brali.

Jakbym o niektórych napisał, że frędzel - to może by nie zrozumieli. Rozumiesz Filucie? Wulgaryzacja języka jest charakterystyczna dla czasów wolności i demokracji. Rozumiesz Fi.ucie?

Dziad - demokrata.

Ale mu się nowy ustrój spodobał...

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Pewnie go Romekxxx wystraszył - PO-wski specjalista od tego - przynajmniej w którymś z wpisów tak się chwalił.

Chcialbys kultura cie obowiazuje.

Dziadku ty sie demokracja nie zaslaniaj. Chamstwo na maksa z twojej strony....wiem prawica...wszawica. Ale jak czytam twoje pierdoly to wiem ze Kiszczak spierdolil sprawe....jakbys sciezke zdrowia co sobote zaliczal to bys byl bardziej .ulozony...

No.

A zaczęło się tak:

"Czy PiS, zwolennicy Radia Maryja i "Solidarność" będą maszerować przez Warszawę pod faszyzującym hasłem? Chodzi o slogan "obudź się Polsko", do złudzenia podobny do nazistowskiego "''Deutschland erwache''. - To głupota a nie zła wola - mówił w TOK FM Tomasz Nałęcz z Kancelarii Prezydenta.

- Hasło ''Deutschland erwache'' (czyli Niemcy obudźcie się - red.) towarzyszyło swastyce na proporcach SA, a następnie SS już od 1923 r., trafiło na plakaty i partyjne odznaki NSDAP. Zabrzmiało w napisanej przez Dietera Eckarda popularnej pieśni hitlerowców: ''Niemcy obudźcie się z koszmarnego snu/ Nie dajcie obcym Żydom miejsca w waszej Rzeszy'' - przypomina w komentarzu "Gazety Wyborczej" Dawid Warszawski."

"A jak hasło oceniali "Ranni Politycy" w TOK FM? - Polski nie trzeba budzić. Nazwa dla historyka jest wymyślona wyjątkowo niefortunne. Przestrzegam przed tym. Nawet nie chcę powiedzieć do czego to nawiązuje. Moim zdaniem to wynik głupoty a nie prowokacji. Bo nie sądzę, żeby ktoś wiedział... - mówił Tomasz Nałęcz z Kancelarii Prezydenta."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dopiero się zacznie w poniedziałek. Wakacje się skończyły i PiS przystępuje do ofensywy...legislacyjnej:))) Oj, będzie się działo...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Co się ma zacząć? Przecież to ciąg dalszy.

Filut

Ty wierzysz.w ''Deutschland erwache''.?

3987163162_3de5937fe8.jpg

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.