Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet biedny endrju dał się obstrugać...

Fakt. Nawet ci którzy nie lubią Prezesa twierdzą zgodnie, że do jego zdolności kiwania partnerów Lepper nawet nie miał startu. Ciekawe co teraz myśli Komisarz Ziobro o swoim "gwoździu".

Jestem Europejczykiem.

Właśnie sobie obejrzałem Zbysia jak na konferencji prasowej pokazuje ów słynny "gwóźdź do politycznej trumny" Leppera. Ech, to były czasy...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

"Raport Czumy nie był elementem naszej strategii" – podkreśla Protasiewicz.

Prawda nie jest elementem strtegii PO

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Lepsze jest "udacznictwo na zamówienie" przebierjącego nózkami Kalisza.

Ciekawe czyja to strategia? Pełowska strategia poprzez SLD-owskie zaloty.

Nasz współczesny bohater narodowy:

"Główną motywacją mojej aktywności publicznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. "

D.Tusk

"Gdybym był kobietą, byłbym lepszym premierem"

D.Tusk

Wypowiedź człowieka odpowiedzialnego:

"Już nie róbcie z mojego każdego zdania obietnicy."

D.Tusk

"Każdego można kupić(...) Zawód polityka sytuuje się między śmieciarzem a katem."

D.Tusk

"Mam dość naturalną skłonność, może nawet zbyt perfekcyjnie ją wyszlifowałem – unikania sytuacji, które wiążą się z czymś przykrym albo z wysiłkiem. "

D.Tusk

Coś z hipokryzji

"Sprawiedliwe państwo bierze pod opiekę zawsze najsłabszych, nigdy najsilniejszych. "

D.Tusk

Przestaję rozumieć o co chodzi naszym forumowym zbawcom ojczyzny. Zapewne przepisują czyjeś myśli ale nie chce mi się szukać. Wolę sobie Krugmana poczytać.

Jestem Europejczykiem.

Zapowiada się, że nieodpowiedzialne społeczeństwo znowu nie postawi na Prezesa i jago przyboczną gwardie intelektualistów pokroju Błaszczaka i Hofmana.

Pierwsze niepokojące sygnały już mamy:

"Pełniący obowiązki prezydenta Wałbrzycha niezależny kandydat Roman Szełemej, popierany przez Platformę Obywatelską wygrał przedterminowe wybory prezydenckie.

Kandydat uzyskał 23 812 głosów, czyli ponad połowę głosów ważnych. To oznacza, że nie będzie II tury wyborów.

Ponadto Patryk Wild ze Stowarzyszenia Obywatelski Dolny Śląsk uzyskał 8 131 głosów, Mirosław Lubiński, kandydat nienależny popierany przez SLD - 5 503, a Kamil Zieliński z PiS - 2 008."

Jak widać kandydat PiS z dużą przewagą zajął zaszczytne, ostatnie miejsce.

Jestem Europejczykiem.

Wałbrzych przykładem dla PO-słańców dobrych wieści.

Syf ma to do siebie , że niesprzątany się szerzy.

"PO jest konserwatywna w stosunku do chrześcijaństwa, ale przedstawiciele duchowieństwa nie mogą atakować Platformy."

Niesiołowski

Pytam, bo co? Bedą szykany?

A nie mówiłem? Nieodpowiedzialne społeczeństwo znowu zawiodło. Ja rozumiem, że kandydat PiS uległ siłom ciemności, ale dlaczego było ostatni? Nie zdobył nawet połowy głosów kandydata SLD!

Jestem Europejczykiem.

Kandydat PiS był ostatni bo nie głosowali wszyscy - bierzesz to pod uwagę.

Poza tym co ma piernik do wiatraka.

Pogadamy jak wszyskim politykom będzie zależało na większościowej frekwencji a nie na frekwencji zaklepującej wybór.

Pułapy frekwencyjne ustalane tylko wg klucza oszczędnościowego nie są miarodajne.

Poza tym to Walbrzyszanie będą się męczyć z "kandydtem niezależym" popieranym przez PO.

Klękać nie będą, powiedzieli przecież....

Przed szykanami, czy po?

Kandydat PiS był ostatni bo nie głosowali wszyscy - bierzesz to pod uwagę.

Poza tym co ma piernik do wiatraka.

Pogadamy jak wszyskim politykom będzie zależało na większościowej frekwencji a nie na frekwencji zaklepującej wybór.

Pułapy frekwencyjne ustalane tylko wg klucza oszczędnościowego nie są miarodajne.

Poza tym to Walbrzyszanie będą się męczyć z "kandydtem niezależym" popieranym przez PO.

Uwaga! Uwaga!

"Kandydat PiS był ostatni bo nie głosowali wszyscy"

Przepraszam, muszę się uspokoić :-))).

Jestem Europejczykiem.

Tak to jest jak pozostałych 60% nie głosujacych ma PO, PiS i SLD w dupie.

Dupę to mógł ruszyć ten PiSSman, pochodzić trochę po mieście i porozmawiać z ludźmi. Patrząc na świetny wynik to siedział u Prezesa i piękne spoty sobie razem oglądali.

Jestem Europejczykiem.

Uwaga! Uwaga!

Zostaw sobie to na październik.

Dupę to mógł ruszyć ten PiSSman, pochodzić trochę po mieście i porozmawiać z ludźmi. Pewnie siedział u Prezesa i piękne spoty sobie razem oglądali.

Ciężko pewnie by było, kiedy watachy Niesiołowszczyzny z pałami i szturmani z Lechii pewnie po Wałbrzychu miłość do PiS-u szerzyli.

Pytam, bo co? Bedą szykany?

Bo to:

"Watykańska Kongregacja ds. Duchowieństwa wydała okólnik skierowany do księży i zawierający wskazówki, jak mają postępować w codziennym życiu. Poradzono kapłanom, by uczyli się korzystać z internetu i unikali "pokusy polityki". "

"Apeluje się jednocześnie do księży o to, aby nie opowiadali się po stronie jednej partii politycznej."

A ponadto:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Apeluje się jednocześnie do księży o to, aby nie opowiadali się po stronie jednej partii politycznej."

U nas to nie przejdzie, zbyt nowatorskie i na dodatek kompletnie niesprawdzone ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jeśli będą się opowiadali to co? Będą szykany ze strony PO na podstawie okólnika Watykańskiej Kongregacji ds. Duchowieństwa?

Kabaretowych wystąpień ciąg dalszy.

Tak, będą szykany! Nadzwyczaj ostre szykany! Politycy PO nadaj będą całować biskupów w pierścień, ale już bez języczka.

Jestem Europejczykiem.

Do tej pory był Pełowy jezyczek? Nie wiedziałem. Ciekawe co Gowin na to, bo Niesiłowski ma większa wiarę w motyla niż swoje przekonania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.