Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Patrząc na wpisy mam taką refleksję, że przed wyborami mnóstwo ludzi dostaje politycznej cieczki. Taki np. 747 wręcz wystawia tyłek marząc o tym, żeby zajął się nim Prezes. Kolega xniwax coraz bardziej natarczywie zaczyna nam reklamować PiS jako ratunek od wszelkich nieszczęść. Już zaczyna się wskakiwanie z partyjnymi sztandarami na trumnę Leppera której jeszcze nie ma. Strach pomyśleć co będzie przed samymi wyborami? Zapewne zmartwychwstanie nasza Trójca Święta w osobach markowskiego, fonomono i sobolewskiego i wróci dziadek z Wehrmachtu.

Jestem Europejczykiem.

• Użytkownicy+

Przed snem doczekam się "żegnam" ?

Chyba nie zdążyłem ... tak czy inaczej, ban na 4 dni. Myślę że jasne za co....

747

moderacja - ktoś wyczyścił mi pasek ostrzeżeń z ostrzeżeń, nie mogę teraz rozpoznać swoich wpisów wystarczająco szybko, intensywny kolor bardzo pomagał w ich wyszukaniu. Dajcie mi chociaż kropkę.

Ok. Zrobione, do tego ban na 4 dni, podobnie jak kolega wladz. Będzie czas na przemyślenia.

Panowie, człowiek nie żyje, więcej kultury ... proszę nie dajcie się wzajemnie prowokować.

PS. Jest osobny temat o śmierci A.Leppera. Proponuję tam pisać, lub połączyć tematy.

Już zaczyna się wskakiwanie z partyjnymi sztandarami na trumnę Leppera

Wypraszam sobie. Pojechałeś za daleko.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wypraszam sobie. Pojechałeś za daleko.

Taaak? Przecież to nie do ciebie było, wziąłeś sobie do serca? Politycy już zaczęli, zobaczymy i pogadamy za kilka dni.

Jestem Europejczykiem.

Czy jest... bezpiecznie?

Stany Zjednoczone po raz pierwszy w historii tracą punkty w ocenie wiarygodności kredytowej. W nocy z piątku na sobotę czasu polskiego amerykańska agencja ratingowa Standard & Poor's obniżyła ocenę USA z maksymalnego poziomu AAA do AA+.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

najwyzszy czas zaczac WSZYSTKO od nowa.czyli wszyscy od ccc.

To Napieralskiemu coś się w główce popierniczyło, bo podpisał porozumienie o współpracy z bcc. Znowu wszystko od nowa. Miller (L) też bratał się z biznesem i wiadomo jak to skończyło się.

To Napieralskiemu coś się w główce popierniczyło, bo podpisał porozumienie o współpracy z bcc. Znowu wszystko od nowa. Miller (L) też bratał się z biznesem i wiadomo jak to skończyło się.

Problemem Millera było to, że "bratanie" z biznesem polegało na braniu od niego kasy. Według ciebie lewica ma walczyć z biznesem? Takie pomysły to nawet bolszewikowi Kaczyńskiemu wywietrzały z głowy.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Problemem Millera było to, że "bratanie" z biznesem polegało na braniu od niego kasy. Według ciebie lewica ma walczyć z biznesem? Takie pomysły to nawet bolszewikowi Kaczyńskiemu wywietrzały z głowy.

Nikt Millerowi brania kasy nie udowodnił - nawet CBA M. Kamińskiego. To raz. Nie mówię o zwalczaniu biznesu - tylko nie wiem czy podpisywanie umów akurat z BCC jest dobrym lewicowym pomysłem na sukces wyborczy. To raz drugi. Wreszcie co i kto to jest właściwie ten BCC i Goliszewski, czym błysnął w biznesie poza zasiadaniem i zbieraniem laurów? To raz trzeci. Komu tak naprawdę to porozumienie jest bardziej potrzebne SLD i Napieralskiemu, czy BCC i Goliszewskiemu? To raz czwarty i ostatni.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziadek - prośba - stosuj akapity i rozdzielaj post. Sa ciekawe, ale męczę się z czytaniem takiej zbitki.

Pozdrowienia.

Postaram się to robić w imię rozwoju czytelnictwa.:-)

I pisz poprawnie..politycznie, bo Cie palton urlopuje;-)

P.s.

Domagam sie natychmiastowej abolicji dla wladza i 747!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

I pisz poprawnie..politycznie, bo Cie palton urlopuje;-)

P.s.

Domagam sie natychmiastowej abolicji dla wladza i 747!

Tego to już obiecać nie mogę! A prześladowania zawsze dobrze wyglądają w życiorysie.;-)

Andrzej Lepper został prawdopodobnie zamordowany, poprzez zmuszenie do samobójstwa - w najlepszym wypadku.

"O śmierci Leppera na spiskowo

Nie minęła jeszcze doba od czasu kiedy media podały wiadomość o samobójczej śmierci lidera Samoobrony a już właściwe towarzystwo sugeruje, że Leppera zamordowano. Tak, to ci sami od spisków smoleńskich, sztucznej mgły i bomby na pokładzie tupolewa."

Ukryta Zawartość

Ale oficjalnie prezes nie zauważył jeszcze, że jego wicepremier nie żyje.

Ukryta Zawartość

"O śmierci Leppera na spiskowo

Nie minęła jeszcze doba od czasu kiedy media podały wiadomość o samobójczej śmierci lidera Samoobrony a już właściwe towarzystwo sugeruje, że Leppera zamordowano. Tak, to ci sami od spisków smoleńskich, sztucznej mgły i bomby na pokładzie tupolewa."

Ukryta Zawartość

Ale oficjalnie prezes nie zauważył jeszcze, że jego wicepremier nie żyje.

Jestem pewny, że jaruś wiedział o "samobójstwie" Leppera na długo przed nim. Teraz siedzi cicho, bo liczy na swoich w policji, prokuraturze etc. Mam nadzieję, że się przeliczy i że prawda wyjdzie na jaw

Ukryta Zawartość

Nawet na forum internetowym mozna zostac kombatantem!

Kombatantem z rentą od SITE zostaje sie po półrocznym banie.

Jak zarobić półrocznego, albo dożywotniego bana?

Paltot, Jamnik, Jozwa, ożesz Wy ....

proste jak drut.

Jestem pewny, że jaruś wiedział o "samobójstwie" Leppera na długo przed nim. Teraz siedzi cicho, bo liczy na swoich w policji, prokuraturze etc. Mam nadzieję, że się przeliczy i że prawda wyjdzie na jaw

Melo, jestes jednak nieuleczalnym przypadkiem.

Melo, jestes jednak nieuleczalnym przypadkiem.

Ja ??? Przecież Ty pisałeś o kaczyńskim "Ponadto Kaczyński,mój złoty Melomanie, jest zakonspirowanym przez masonów,żydowskim bolszewikiem wyznającym islam", zaś nasz nieodżałowany Kolega, którego na forum już nie ma i nie będzie, wspominał o odrażających sposobach pozyskiwania pieniędzy przez kaczyńskich.

Czemuż zatem się dziwisz, że ktoś o tak niskim morale jak jaruś jest podejrzewany o rzeczy najgorsze ?

Melo - po co naciągasz gumki?

Przecie z Ciebie inteligentny facet - jak byś odniósł się do wpisu w którym bym twierdził, że Tusk dyma przedszkolaków, a Palton, to ukryty Niesiołowski? Schetyna naciąga emerytki na ostatnie świadczenia, za zadowolenie seksualne?

Przestań robić z siebie kompletnego idiotę, przestań pier**lić kocopuły pod publikę (której tu chyba nie znajdujesz)- pisz do rzeczy. Ja też nie kocham Kaczyńskiego.

Poucz się od Xnivaxa - facet pisze z klasą, a w dupsko potrafi ukąsić.

I już daj spokój Adolfowi - jemu kompletnie nie wyszlo.

(szydło z worka)

:)

Wybaczcie, ale otworzę sobie kolejne piwo.

Zdiagnozuję tę zakładkę :)

Xnivaxs - facet z polotem, właściciel niezłego sprzętu grającego - pasjonat, nie umie pisać o polityce.

Swoje posty sygnalizuje zaangażowaniem. Uczciwy.

Meloman - nieprawdopodobnie inteligentny. Prawdopodobnie lekarz lub prawnik. W postach robi z Siebie kompletnego debila, którego nie można traktować poważnie.

Władz - no, tu siadam, ale prawdopiodobnie pracownik administracji, świetny polemista, który zapędza się w kozi róg

Muls - inżynier (elektryk)epatujący na forach tematycznych resztkami wiedzy. Doskonały w polemice, mistrz słowa,robi z siebie idiotę, ale ja Go szanuję.

747 - przyzwoity człowiek - facet z misją. Myślę, że krzywdy by nikomu nie zrobił - pasjonat dyskusji, niszczony bezwzględnie, przez pompatyczne wypowiedzi.

Aaaa - muszę stanąć do walki o ...psy

No to do jutra, Panowie!

No i ruszyło się - tak jak przewidywałem:

"Były minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro uważa, że prokuratura powinna przeprowadzić "wnikliwe śledztwo" w sprawie okoliczności śmierci Andrzeja Leppera."

Problem w tym, że nie wiadomo, co w pojęciu Komisarza Zero oznacza "wnikliwe śledztwo". Czy chodzi o zastraszanie świadków, areszty "wydobywcze" i temu podobne metody?

Jestem Europejczykiem.

Raczej miał na myśli dojście do prawdy, co w erze pacanów z PO będzie bardzo trudne, a wręcz niemożliwe.

Jaro nie pierdziel bo to teraz rządzą dyspozycyjni, mięccy i spolegliwi

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dżambuś - jeżeli ten Ziober taki straszny, dlaczego Twoja ukochana PO nie umieściła go do tej pory w pudle?

Toż to osobnik zagrażający demokracji.

A może nie mają dowodów... na nic?

Wybaczcie, ale otworzę sobie kolejne piwo.

Zdiagnozuję tę zakładkę :)

Xnivaxs - facet z polotem, właściciel niezłego sprzętu grającego - pasjonat, nie umie pisać o polityce.

Swoje posty sygnalizuje zaangażowaniem. Uczciwy.

Meloman - nieprawdopodobnie inteligentny. Prawdopodobnie lekarz lub prawnik. W postach robi z Siebie kompletnego debila, którego nie można traktować poważnie.

Władz - no, tu siadam, ale prawdopiodobnie pracownik administracji, świetny polemista, który zapędza się w kozi róg

Muls - inżynier (elektryk)epatujący na forach tematycznych resztkami wiedzy. Doskonały w polemice, mistrz słowa,robi z siebie idiotę, ale ja Go szanuję.

747 - przyzwoity człowiek - facet z misją. Myślę, że krzywdy by nikomu nie zrobił - pasjonat dyskusji, niszczony bezwzględnie, przez pompatyczne wypowiedzi.

Aaaa - muszę stanąć do walki o ...psy

No to do jutra, Panowie!

Ciekawa diagnoza..bardzo.Mógłbyś jeszce skynek...diagnozować?

Mógłbym, ale piwo mi się skończyło. Nie mam weny.

Może wódkę otworzę?

Choć nie - jako dobry katolik nie mogę się chyba kołysać w kościele?

Nasz proboszcz jest surowy, a jestem zaproszony na kurczaki :)

Przegapić nadziewane kurczaki u proboszcza, byłoby zbrodnią!

No pewnie, ja dmucham na zimne. A proboszcz wydaje niezłe obiady. I od czasu do czasu odpuszcza mi grzechy.

Zazwyczaj zaczynam - Wybacz mi Ojcze... i później bo poobrażałem ludzi na forach internetowych :)

Na czym, dziecko? - no Ojciec wie, w internecie.

Czy miałes dobre intencje? - jasne, obraziłbym Ich jeszcze raz!

No to nie grzesz, przeproś Ich i 3 Loretanki. A w niedzielę kwiaty na ołtarz.

Przepraszam!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.