Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna sytuacja bez precedensu w Polsce, mająca miejsce podczas rządów PO.

Zaszczuty przez środowisko mainestreamowe, wyśmiewany pogardzany, traktowany jako ten "gorszy", niegodny władzy, niegodny reprezentant części społeczeństwa.

Ludzie z PO wyśmiewali tego człowieka do granic wytrzymałości.Wtórowały im nieustannie media i pseudodziennikarze, prześmiewcy wszelkiej maści.

Oskarżali nieustannie Jarosława Kaczyńskiego o to że zawarł z nim i z R.Giertychem koalicję.

Wyśmiewano się, że po raz drugi św pam Andrzej Lepper wszedł do rządu Jarosława Kaczyńskiego.

Uważano pana Leppera jako źródło największego zła.

Doprowadzili tym samym do tej tragedii.

Donald Tusk brylował w takiej narracji.

PO pod przywództwem Donalda Tuska, Bronisława Komorowskiego, Radosława Sikorskiego, Grzegorza Schetyny doprowadza ludzi do ostateczności.

To po katastrofie smoleńskiej kolejna tragedia.

Giną ludzie.To kolejna ofiara polityczna po Marku Rosiaku.

Najlepszy kwiat naszej polskiej ziemi, w czasach względnego pokoju nie znajduje miejsca dla siebie.

Powiedział co wiedział, z HAMERYKI wczoraj przyleciałeś po 10 latach nieobecności?

Donald Tusk uznawał Andrzeja Leppera za ucieleśnienie zła.

Paniatna?

A może nie?

ODWOŁAJ SIĘ DO SWOJEJ PAMIĘCI, ALBO POSZUKAJ MATERIAŁÓW Z PRZED 5,6,7 LAT.

Straszne głupoty wypisujesz! Przecież Samoobronę i Leppera wykończył sojusz z PiS.

Prawo i Sprawiedliwość i Jarosław Kaczyński dał najwięcej Panu Andrzejowi Lepperowi.

Dał mu zaszczyt uczestniczenia we władzy, dał mu tekę WICEPREMIERA I MINISTRA ROLNICTWA.

CO BYŁO WYSZYDZANE, ROZUMIECIE - W Y S Z Y D Z A N E - przez WASZE ŚRODOWISKO, ROZUMIANE JAKO PARTIE PO, SLD, PSL, MEDIA TVN, POLSAT, RMF FM, RADIO ZET, GAZETA WYBORCZA, I INNE PODOBNE.

Hieny cmentarne w osobie "Ryśka" już harcują nad śmiercią pana Andrzeja.

Powiedział co wiedział, z HAMERYKI wczoraj przyleciałeś po 10 latach nieobecności?

Paniatna?

A może nie?

Puknij się czereśniaku w czoło! Dopóki Lepper trzymał się z daleka od PiS Samoobrona miała się dobrze. W momencie gdy wszedł w koalicje z PiS Prezes wyssał z Samoobrony całą krew, przeżuł i wypluł resztki.

Jestem Europejczykiem.

Prawo i Sprawiedliwość i Jarosław Kaczyński dał najwięcej Panu Andrzejowi Lepperowi.

Dał mu zaszczyt uczestniczenia we władzy, dał mu tekę WICEPREMIERA I MINISTRA ROLNICTWA.

A później go na zimno i z premedytacją wykańczał i przesladował (afera gruntowa).

Nie ma leku na głupotę.

Mógł swobodnie kontynuować koalicję z PiS.

Co takiego stanęło na przeszkodzie aby tak było?

Kto posługiwał się nim do osiągnięcia własnych celów?

Kto sabotował rzad PiS, za pomocą Andrzeja Leppera?

Hołota nie blogerzy.

A później go na zimno i z premedytacją wykańczał i przesladował (afera gruntowa).

A może ktoś wykańczał Jarosława Kaczyńskiego.

Poczytaj sobie człowieku forum, następnie, poproś niech ktoś Ci wytłumaczy co oznaczają te wpisy.

Żaden polityk w Polsce nie przeżył takiej nagonki jak Jarosław Kaczyński oraz św pam Lech Kaczyński.

Andrzej Lepper był jednym z tych, który był do tego również z całą bezwzględnością wykorzystywany przez DONALDA TUSKA OSOBIŚCIE.

Rozumiecie HIPOKRYCI?

Puknij się czereśniaku w czoło! Dopóki Lepper trzymał się z daleka od PiS Samoobrona miała się dobrze. W momencie gdy wszedł w koalicje z PiS Prezes wyssał z Samoobrony całą krew, przeżuł i wypluł resztki.

DONALD TUSK UWAŻAŁ ANDRZEJA LEPPERA ZA UCIELEŚNIENIE ZŁA.

Donald Tusk uznaje za ucieleśnienie zła również i dziś innych polityków.

Domyślam się jakich.

Coś mi kojarzy się nieodwołalnie Jarosław Kaczyński.

Jaki był taki był ale był inny od reszty smutasów z wiejskiej.

Po Wałęsie i Lepperze w III RP nie było większych politycznych błaznów.

Zostały smutasy i bezideowi karierowicze...u władzy i smutna opozycja.

PS

Ciężko się pogodzić z takim odejściem człowieka, który jawił się jako silny i bezkompromisowy polityk mimo swoich ułomności w manierach.

Teorie spiskowe zostawmy może na później.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Lepper nie był błaznem tylko rasowym populistą. Gdyby nie pochodzenie i maniery byłby szanowanym posłem lub senatorem. A może nawet premierem.

Jestem Europejczykiem.

Był politycznym błaznem, a to wcale nie oznacza, że błazen nie może być skutecznym politycznie populistą.

Patrz Wałęsa, czy Berlusconi.

Ja osobiście lubiłem go słuchać z Sejmu i TV.

Lepper nie był błaznem tylko rasowym populistą. Gdyby nie pochodzenie i maniery byłby szanowanym posłem lub senatorem. A może nawet premierem.

Mnie się wydaje, jestem tego pewien, że Szanowny Kolega jest europejskim socjaldemokratą./młodym/

Paniatna?

A może nie?

O Andrzeju Lepperze:

Wchodził w d... Moskwie, a nie o ludzi się upominał!

Jarosław Kaczyński - listopad 2001

My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju.

Jarosław Kaczyński - marzec 2004

Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PiS-u dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne.

Lech Kaczyński - marzec 2005

Otrzymał szansę całkowitej zmiany nie tylko swojego politycznego image'u, ale także swojej politycznej funkcji w naszym życiu publicznym. Z tej szansy nie skorzystał. Po krótkim czasie powrócił do swoich praktyk, powrócił do czegoś, co trzeba określić jednym słowem – warcholstwo. My warcholstwa w żadnym razie nie możemy tolerować. Podjęliśmy wysiłki zmierzające do tego, by rząd utrzymał większość. Jeżeli to się nie powiedzie, jedynym rozwiązaniem będą przyspieszone wybory.

Jarosław Kaczyński - wrzesień 2006

Andrzej Lepper o...

Naród polski zobaczył prawdziwą twarz jednego z braci Kaczyńskich, Jarosława, który jest chory na władzę, który jest w Polsce głównym specjalistą od teorii spiskowej i knucia.

Andrzej Lepper - listopad 2007

Z tą trumną to niech poczeka, bo trumny ani fizycznej, ani politycznej ja nie przewiduję. A minister Ziobro może skończyć w trumnie – politycznej, bo zdrowia mu życzę.

Andrzej Lepper - 2008

Jestem przekonany, że Jarosław Kaczyński gromadził materiały mające na celu kompromitację przedstawicieli innych partii. Była mowa m.in. o powiązaniach Tuska ze światem biznesu, jego konfliktach rodzinnych oraz o żonie pana Schetyny. Padło stwierdzenie z ust premiera, że odpowiednie organa interesują się żoną Schetyny, która miała spółkę PR i wykonywała usługi dla spółek Skarbu Państwa.

Andrzej Lepper - lipiec 2011

Zostały smutasy i bezideowi karierowicze...u władzy i smutna opozycja.

PS

Ciężko się pogodzić z takim odejściem człowieka, który jawił się jako silny i bezkompromisowy polityk mimo swoich ułomności w manierach.

Teorie spiskowe zostawmy może na później.

Andrzej Lepper został prawdopodobnie zamordowany, poprzez zmuszenie do samobójstwa - w najlepszym wypadku.

Ktoś, reżyser dobrze wiedział co może osiągnąć tą śmiercią.

Całkowite przykrycie pozostałych tematów.

Zrobił to ktoś, kto chce w Polsce przed wyborami destabilizacji.

To pewne.

Nie pójdę Filut w Twoje ślady, nie chce mi się przywoływać słów polityków PO i samego guru Donalda Tuska, na temat św pam Wicepremiera Andrzeja Leppera.

Każdy kto żył w Polsce w tym czasie, pamięta i nie wymażesz tego gumką.

Mocne slowa.

Intuicja.

W polityce nie ma przypadków.

A już szczególnie przed wyborami.

Filut

Staram się być obiektywny, a nie "trendny".

Jeśli obiektywizm nawet w wymiarze minimalistycznym ci nie pasuje jako miara to trudno. Przykro mi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.