Skocz do zawartości
IGNORED

Szl..g mnie zaraz trafi ...

Prospero

Rekomendowane odpowiedzi

... a to z powodu kretyńskiej, rozwijanej reklamy, która uniemożliwia napisanie wiadomości na priv. Kiedy tylko najeżdżam kursorem by aktywować okno wiadomości zaraz rozwija się ten cholerny baner a kiedy w niego kliknąć to uruchamia się nowe okno pewnego kontrowersyjnego serwisu aukcyjnego!!! Czy wszędzie musi tak być? Wściekają mnie podobne praktyki na portalach i nie spodziewałem się, że i tutaj takie coś się pojawi. Niechże sobie wiszą te reklamy skoro ktoś na nich zarabia, jego prawo. Ale niech nie blokują dostępu do normalnych funkcji forum!!!! Normalnie szla... mnie zaraz trafi!

https://www.audiostereo.pl/topic/37503-szlg-mnie-zaraz-trafi/

... w pracy mam służbowego eMac-a i nawet nie wiem jak to cholerstwo uruchomic. Zreszta pewnie i tak admin zablokowal dostep.

Nadal mnie trzęsie, choć po kilku próbach wiadomość udało się wysłać. Przepraszam, że umieściłem ten wpis w zakładce stereo, to pewnie nie to miejsce, ale pomyslałem, że tak najszybciej wywołam jakąś rozsądną reakcję. Pozdrawiam miłościwie nam panującego admina.

Nie mam nic przeciwko reklamie - w końcu dzięki niej takie serwisy jak ten funkcjonują, jednak jak zwykle w naszym kraiku wszystko musi być robione na chama. Przecież nie da się oglądać portali bez ustrojstwa blokującego reklamy - wszystko świeci, miga, dźwięczy - no po prostu wieś na maxa, i te wielkie wyskakujące fleszowe gówna, których się nie da zamknąć bo "wyłącznik" ucieka - chamówa. A nie można jak w guglu? Nikt jakoś nie bluzga na te dyskretne reklamy z boku.

Kal

Piotrek608

Co Ty tak ostatnio z tymi Denonami?

Sam mam już od prawie 2 lat PMA/DCD 2000AE i jeszcze nic mi nie stanęło w ogniu, mało tego nie widać i nie słychać najmniejszych objawów zużycia czegokolwiek...

Rozumiem, że jakiś Denon wrócił z polskiego serwisu? Bo o umiejętnościach naszych krajowych serwisantów dobrego zdania nie mam i jeszcze długo nic się w tym względzie nie zmieni...

polecam Kerio... ma opcje filtrowania stron i wygląda to tak...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

123... test

W Operze jest funkcja "Zablokuj zawartość". Klikamy z shiftem na reklamie i po kłopocie.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH 

Drodzy forumowicze:

Firefox + Noscript i po kłopocie...

Jedyna reklama jaka pojawią się na tym forum to ta po prawej stronie B&W (tak powinny wyglądać wszystkie reklamy a nie k**** jakieś dziadostwa na cały ekran których nie idzie zamknąć). Nawet co jakiś czas klikam na tą reklamę aby zobaczyć co nowego ma do zaproponowania firma B&W. Na takie dziadostwo na pełnym ekranie NIGDY bym nie kliknął i nigdy nie wejdę... Ale póki używam powyższych programów "głupich" reklam nie uświadczam :-)

Adblock w swojej budowie jest dość prymitywny i opiera się na adresach www do reklam, w wyniku czego jego skuteczność jest mizerna...

Najprościej:

Trzeba mieć w systemie jedną przeglądarkę BEZ zainstalowanej w niej wtyczki do Flash'a (odpowiedzialnego za większość reklam w tym chyba wszystkie najbardziej KRETYŃSKIE).

Nie było by mnie tutaj, gdyby choć raz wyskoczyło jakieś badziewie - mam genetycznie zakodowany odruch wciskania Alt+F4 gdy mi wyskakuje jakieś badziewie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.