Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Doda szmaci Polskę?

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, no słuchajcie, nas do tej Sylwii jest za dużo. Propnuję zagrać w marynarza, albo ciągnąć...nie... to nie jest najlepszy pomysł.

Jedyne wyjście to...

camle, 7 Lis 2007, 00:19

>to on jest psychologiem

no, ale on jest psychologiem zerojedynkowym.... z przewaga zera....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Rolandsinger, 7 Lis 2007, 00:28

>Funie to ja mam w telefonie w liczbie pokaźnej. Problem w tym, że to tylko funie.

moze czas przestac sie oklamywac?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Rolandsinger, 7 Lis 2007, 00:34

>Tak, to prawda, pragnę jednej kobiety, ale ona nie jest funią, a ja nie wiedząc o tym, ją kiedyś

>zraniłem. Co robić?

isc spac, bo juz w morde prawie pierwsza w nocy...

>Tak, to prawda, pragnę jednej kobiety, ale ona nie jest funią, a ja nie wiedząc o tym, ją kiedyś

>zraniłem. Co robić?

OMkurwaFG

na drugi raz nie traktuj z GÓRY wszystkich fuń jak funie!

Roland... załamujesz mnie - byłeś dla połowy świata (o)gurem w żonglowaniu funiami!

może zwyczajnie przetraw swoje frustracje albo wyładuj je na forum (już to zrobiłeś) i podejdź do rzeczywistości po ukończeniu 30-tki ;)

camle, 7 Lis 2007, 00:38

>OMkurwaFG

>na drugi raz nie traktuj z GÓRY wszystkich fuń jak funie!

>Roland... załamujesz mnie - byłeś dla połowy świata (o)gurem w żonglowaniu funiami!

>może zwyczajnie przetraw swoje frustracje albo wyładuj je na forum (już to zrobiłeś) i podejdź do

>rzeczywistości po ukończeniu 30-tki ;)

Eee tam Roland uskutecznia na forum kolejny psychologiczny eksperyment... ;-)

>zraniłem. Co robić?

Proponuję pierdolnąć sobie w łeb. Najlepiej kowadłem i tak ze trzy razy, powinno pomóc.

Też se znalazł problem w życiu. Prawda jest taka, że się wkur... irytujesz się znaczy, dlatego że panna pewnie Cię teraz zlewa sikiem prostym (a może nawet jest szczęśliwa z kimś innym) i tylko o to tu chodzi, tu Cię boli Mister Roland, także nie zalewaj głodnych kawałków, bo starego parantulli nie oszukasz ckliwymi popierdółkami he he :D

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

o ja pier...lę.sorry.wracam z roboty w nocy.kce poczytac o silnych facetach ktorzy rzadza tym swiatem, atu znowu dyrdymały!!!co to k..wa kacik zlamanych serc w kazdym topicu!!!skreca mnie na mysle ze nie bede na szoł ww wawwie bo siedze 3500 km od wawki i robic musze bo holidej mam innego dnia..to jest k..a tragedja,bo nie spotkam prawwdziwwych sercu i duszy audiofili.jak to spiewa everton na stadionie in my heart in my soul!!!!plakac mi sie chce.a nie sunia czy funia tam jakas!!!!

parantulla, 7 Lis 2007, 01:01

>Proponuję pierdolnąć sobie w łeb. Najlepiej kowadłem i tak ze trzy razy, powinno pomóc.

Rolandowi kowadlo nie pomoze,

jemu trzeba ze trzech czarnuchów, żeby mu dupsko zerżneli.

Chłopcy nagrali sobie piosenkę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Więc Doda się zrewanzowała:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.