Skocz do zawartości
IGNORED

złodziejem być!!!!

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zdarzyła się Wam kradzież??? Co chcielibyscie ukraść gdyby była okazja???Kiedy i w jakich okolicznościach moglibyście dopuścić się takiego niecnego występku? Jakbyscie się sami przed sobą usprawiedliwiali???

czy ktoś z Was byłby w ogóle skłonny do kradzieży????

https://www.audiostereo.pl/topic/37213-z%C5%82odziejem-by%C4%87/

Tak zdarzyło mi się.Na obozie wojskowym na ostatnim roku studiów ukradłem kilka ksiązek z biblioteki jednostki wojskowej ( jeszcze za Układu Warszawskiego).

Nie odczuwam wyrzutów sumienia!

kalimorfa, 27 Paź 2007, 20:00

>Czy zdarzyła się Wam kradzież???

Raz skradłem dziewczynie buziaka :-) Skradłem to idealne określenie (to jeszcze czasy liceum były) - bo stała sobie sympatyczna nieznajoma dziewczyna, patrzyła na jakiś pokaz fajerwerków w niebo, było ciemno, tłumy ludzi dokoła. Nie da się ukryć że wpadła mi w oko. Ale że czułem się błogo po jakimś alkoholu, to zamiast podejść, powiedzieć cześć, przedstawić się itd. to po prostu podszedłem do niej, spojrzałem na nią i ją pocałowałem. W tym samym momencie uświadomiłem sobie co robię i że pewnie zaraz dostanę po pysku. Oczywiście w pierwszym momencie była strasznie oszołomiona, przez chwilę spojrzała na mnie zupełnie zdezorientowana. Ale po trzech sekundach uśmiechnęła się i sama zaczęła mnie dalej całować. To było interesujące doświadczenie. Tylko raz tak w życiu miałem z tego co pamiętam. Ale było warto :-)

aaalfred, 28 Paź 2007, 00:17

>nie jestem na bieżąco,

>czy kalimorfa to dawny vlad?

A tak z Ciekawości - bo nie śledzę za bardzo wątków na bocznicy: czy Kolekcjoner to Vlad? czy Alfred to też Vlad? czy wreszcie Kalimorfa to może Vlad?

I może jeszcze - ilu jest Vladów i czy Vlad ma bliźniaka?

Na bocznicy każdy może być Vladem, a Vlad każdym.

Może być jeszcze inaczej: co niektórzy zvladziali albo Vlad zconiektórzył.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kiedyś próbowałem ukraść piórnik ze sklepu w poznańskim Okrąglaku - złapali mnie, miałem dozór kuratora.

Ukradłem trochę batonów i innych tego typu artykułów z różnych sklepów - jakoś wtedy nie złapali moich podstępnych dłoni na niewątpliwie wrzącym uczynku.

Skutecznie ukradłem również płytę p.t. "Microcosmos" z Empiku, dołączoną do jakiejś gazety.

Następnym razem próbowałem ukraść inną płytę, ale tym razem mnie złapali, odwieźli na komisariat i puścili, potem musiałem odbyć tylko jedną wizytę kontrolną w siedzibie pana policjanta.

Karierę drobnego złodziejaszka rzeczy fizycznie namacalnych skończyłem mniej więcej w wieku 14 lat.

Czy żałuję? Umiarkowanie minimalnie, szkody były niewielkie, a wymiar w skali szkoły życia rozsądny, niewątpliwie wyciągnąłem wnioski, że kradzież określonych towarów jest rzeczą niegodną prawicowego działacza i basta!

Co innego na ten przykład tablica wejściowa z logiem SLD, tudzież Demokratów.pl...

Moim najwiekszym zlodziejstwem byl krem na syfki okolo 100 lat temu.

Jestem ale czesto swiadkiem jak Polskie Bolki = auto tez na PL rejestracjach (czesto dla na ulomnych parkingach parkujac) w Niemczech kradna co popadnie..najczesciej jednak butelki z wodka.

Ja odwracam sie wtedy i nic nie kumam....

ja jak bym mial cos juz osobiscie walnac to bym juchnal najdrozsza whisky ze sklepu za 78 euro a nie jakas ruska wodke za 12 Euro ...

Rodacy zawsze mnie rozczarowuja...szkoda...

kalimorfa, 27 Paź 2007, 20:47

>niestety wszyscy kradną....

Sadzisz po sobie? Podobno wiekszosc kradziezy w supermarketach dokonuja mlode kobiety. Kradna glownie ciuchy i kosmetyki a tlumacza sie brakiem kasy. ;-)

pzrw

soso

Kradna i czekaja na samce w mundurach ze by je paleczka polechtali. A tu patrol jest ale dwie baby policjantki.

Zabic takie tez. Albo oszpecic jak kosmetyki kradna. Kwasem na twarz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.