Skocz do zawartości
IGNORED

kara śmierci dla gwałcicieli

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

W przypadku pedofili - kastracja + permanentny dozór, w dzisiejszych czasach to żaden problem.

Dla gwałcicieli coś bardziej wyszukanego - "oko za oko", czyli kara gwałtu - konkretne analne rżnięcie przez wyposażonego przez naturę afroamerykanina (jakieś 10 cali w spoczynku). Najlepiej na rynku, może być u nas w Krakowie.

zwolennik łagodności

Weź przestań, praca jako kara w kraju wciąż trapionym bezrobociem?! Toż nastychmiast się rzucą bezrobotni gwałcić nasze pociechy. Jeśli już to do obozu beczynnej nudy.

zwolennik łagodności

Chemiczna kastracja, jako zabieg usuwający popęd płciowy ergo likwidujący przyczyny patologicznych zachowań osób które mają problemy z oceną i odróżnieniem doba od zła oraz kontrolą nad swoimi czynami jest moim zdaniem świetnym rozwiązaniem. Nie ogranicza dalszego rozwoju jednostki, eliminuje przyczynę problemu, przynajmniej w znacznej części, mało tego nie wyklucza również dalszego normalnego życia i założenia rodziny a nawet posiadania dzieci (można w ustawowo zapewnić przechowanie wcześniej pobranego nasienia w banku spermy istnieją również takie instytucje jak adopcja, wszak zakładamy resocjalizację jednostki i jej poprawę). Oczywiście to wszysto w parze z karą więzienia adekwatną do popełnionego czynu.

Kara śmierci wg mnie nie jest żadną karą, nie jest też eliminacją problemu jak mówią inni ... jest zwykłą godną potępienia zbrodnią.

pozdrawiam

>>kalimorfa, 24 Paź 2007, 19:00

>o właśnie co sądzicie o przymusowej kastracji pedofili i gwałcicieli? Ja jestem za

Ja też - najlepiej to niech wszystkie baby od razu wykastrują! ;-)

Problem polega na tym że skazanie w procesie o gwałt na dziecku często opiera się wyłącznie na zeznaniach dziecka, odpowiednio podbechtywanego przez psychologów i innych takich. Były już przypadki facetów którzy odsiedzieli parę lat zanim taka np. analiza DNA wykazała że są całkowicie niewinni.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

kalimorfa, 24 Paź 2007, 19:00

>o właśnie co sądzicie o przymusowej kastracji pedofili i gwałcicieli? Ja jestem za

Ja wyrażam zajadłe stanowisko za karą smierci zarówno dla sprawcy gwałtu - jak i ofiary!

popieram dudiego

tak tylko od siebie dorzucę aby karą objąć również rodziny sprawcy i ofiary!

kalimorfa - na facetach możesz się powyżywać także tutaj: ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

camle, 24 Paź 2007, 21:18

>popieram dudiego

>tak tylko od siebie dorzucę aby karą objąć również rodziny sprawcy i ofiary!

Oczywiście, nie mozna pozwolić na szerzenie się traumy i patologii!

>tak tylko od siebie dorzucę aby karą objąć również rodziny sprawcy i ofiary!

..oraz wszystkich, którzy mieli z nimi bezpośredni kontakt!

>To juz zwykłe >zajebywanie< was nie pociąga???

NIE!

marko3T, 25 Paź 2007, 08:54

>Ten temat chyba z założenia miał prowadzić do poważnej dyskusji. Czy może ja czegoś nie

>zrozumiałem skoro widze wpisy typu "śmichy hihy".

Właśnie - nie rozumiesz bo widocznie nie śledziłeś poprzednich >prowokatorskich< wątków autora ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.