Skocz do zawartości
IGNORED

Zamordowany niedźwiadek

broy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak może czytaliście lub słyszeliście, mały 1,5-ra roczny niedźwiadek został bestialsko zamordowany przez dwa małżeństwa "turystów" w Dolinie Chochołowskiej. Zdarzenie, nie mające miejsca jak dotąd w TPN, zostało dokłanie opisane przez GW, Dziennik, RP i inne media - było to bestialstwo najwyższej próby. Bydło, które ma czelność nazwać siebie turystami, powinno nie mieć wstępu do żadnego parku w Polsce! Osobiście skuł był tym młotom ryje tak, żeby popamiętali do końca życia.

A oto komentarz ND - to tak na fali wyborczej na forum:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I znowu układ winny? Jak to można fakty zamienić w mity....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/37124-zamordowany-nied%C5%BAwiadek/

Pewnie tak. Nie wiem na kogo skurwiele głosowali.

No ale skoro emigracja jest przez PO, to może i biedny niedźwiadek też padł ofiarą hien z platformy ;-)

W każdym razie te ch*je z ND napisali to tak, że tylko walić w łeb.

Wg. jedynej słusznej opcji, czyli ND, niedźwiadek biedak się utopił.

Czyli radio erewań wiecznie żywe!

BTW: dziś pytałem w moim kiosku o fakty i mity, wyprzedane panie wyprzedane! Jednak kaczor to ma talent menedżerski, może mu G.Piotrowski płaci prowizję ? ;-)

camle, 23 Paź 2007, 21:21

>a bliska rodzina niedźwiadka uczestniczyła w

>porwaniu i bestialskim morderstwie x. Popiełuszki

to kto zabił tego niedzwiadka? bo nie czytałem ?

to w naszym dzienniku to nie prawda?

Kaczyński go zabił a teraz mówi, ze Tusk?

i Popiełuszkę tez zabił?

Boże co sie dzieje!

uFooooo? Może atopos wie coś na temat niedźwiadka?

Atopos, jak wykańczacie u siebie niedźwiadki: kamulce, pały, trutka na szczury w Big Macu?

A nie, może być nawet bez trutki!

Odpierdala wam równo !!! i nie na temat ja wiem że to bocznica ale czy nie rzygacie już tą polityką ?

Po pierwsze 1,5 roczny niedżwiadek to by im skalpy zdjął i wyrzucił do potoku.

Po drugie mały niedżwiadek ważacy 35 kilo został bestialsko zabity (utopiony w potoku)dodatkowo obcięto mu nawet nos ? po co ? w obronie własnej-pewnie taka będzie linia obrony. Tej wielkości zwierzaka to ja sam gołymi rękami załatwię, co to za obrona konieczna ?

Po trzecie jak zwykle mimo ochrony zwierzęcia (zwierze prawnie chronione) wyroku karzącego nie będzie.

Prywatnie osoby te powinny w ramach resocjalizacji przepracować rok za darmo w Tatrzańskim Parku Narodowym na rzecz zwierząt .Więzienie to żadna rekompensata dla niedżwiadka i przyrody.Mam tej wielkości kochanego łagodnego i mądrego owczarka-Groenenaela jak sobie myślę że ktoś by mu coś takiego zrobił to 12 stóp pod ziemią ma u mnie jak w banku

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Tak, to na pewno byli turysci, ktorych mozna spotkac w schronisku na 5-tce czy na Wadze... Jak na moj gust to zwykli mentalni dresiarze. Prawdziwi turysci raczej takich jazd nie robia.

Propozycja rocznej pracy na rzecz parku, najlepiej przy dokarmianiu zwierzat i wywozeniu zwierzecych gowien bylaby na miejscu. Moze ktorys z nich nawet rzeczywiscie pokocha przyrode...ludzie przechodza przemiany.

Inna sprawa, ze 6ciu doroslych facetow bez problemu poradziloby sobie z 35-kilowym niedzwiedziem przy uzyciu golych rak bez zadawania mu dotkliwych ran. Troche szkoda, ze rodzicow niedzwiedzia nie bylo w poblizu...szanse by sie pewnie wyrownaly.

Ja sam czesto jezdze w gory. Zakladam plecak i chodze od schroniska do schroniska. Szczesliwie ilosc rozsadnych turystow jest wieksza niz idiotow. Niemniej zawsze to wlasnie idioci beda bardziej widoczni.

No nie ma co faktycznie trzeba być prawdziwym idjotą żeby wykońćzyć chronionego rzadkiego zwierzaka do tego w parku narodowym gdzie ostrzegają nawet przed zrywaniem kwiatków że niby nie wolno... ten komentarz ndziennika naprawdę wyjebisty...nie ma co prawdziwe THE BEAST ...jaki ten kraj jest żałosny, jakie prymitywy tu mieszkają.... wstyd jak tylko dorwę się do większej forsy pryskam stąd

Bracia Kaczyńscy zamordowali niedźwiadka, po czym zamordowali x. Popiełuszkę i byli już daleko, ale dzielny kaczor donald wpadł na ich trop,

i tak ich ścigał niezmordowanie aż ujął obu.

dostarczył ich niezwłocznie do prokuratury, siedzą teraz kaczory nieboraki.

dobrze im tak

gotyk1, 24 Paź 2007, 16:25

>jaki ten kraj jest

>żałosny, jakie prymitywy tu mieszkają.... wstyd jak tylko dorwę się do większej forsy pryskam stąd

W tym kraju większa forsa? Jak?

Bierz pajdę chleba z plackiem ziemniaczanym (in lieu kotleta) póki czas i spaaaaaaadolini!

UWAGA OGOLNA - charakterystyczną cechą największych nienawistników (w stos. do ludzi) jest ich umiłowanie zwierząt.

Mozna to łatwo wytłumaczyć - solidarnością gatunkową.

Na przykład tacy psiarze. Brnąc rano przez zakupioną ulicę miasta pozostaje tylko domyslać się, która kupa jest psiego a która - właściciela autorstwa!

Niestety wielu ludzi na naszym podobno najlepszym z możliwych światów to psychopaci i socjopaci,

zwykle albo mordują zwierzęta albo o zgrozo znęcają się nad własnymi dziećmi.

To jak duże jest bestialstwo wobec najsłabszych potwierdzają dane:

co piąta dziewczynka w Polsce jest molestowana sexualnie przez ojca, wujka czy innego z opiekunów,

w obliczu takich potworności mord niedźwiadka jest tylko jednym z elementów ciągu zwyrodnień i patologii

jak słyszę o czymś takim to poważnie zastanawiam się czy kara śmierci nie jest jedyną słuszną i skuteczną karą....

kalimorwa

>jak słyszę o czymś takim to poważnie zastanawiam się czy kara śmierci nie jest jedyną słuszną i

>skuteczną karą...

matko boska, to ty nie europejka?

a wartosci europejskie, jesteś za mordowaniem niewinnych?

przeciez sąd się może pomylić i co?

dudivan, 24 Paź 2007, 17:41

>UWAGA OGOLNA - charakterystyczną cechą największych nienawistników (w stos. do ludzi) jest ich

>umiłowanie zwierząt.

>Mozna to łatwo wytłumaczyć - solidarnością gatunkową.

>Na przykład tacy psiarze. Brnąc rano przez zakupioną ulicę miasta pozostaje tylko domyslać się,

>która kupa jest psiego a która - właściciela autorstwa!

A ja sie zastanawiam, czy te 3 malzenstwa, o ktorych mowa, nie bylyby zdolne np. zakatowac bezdomnego, gdyby sie napraszal o chleb. Problem chyba tkwi w tym, ze niezaleznie czy byl to niedzwiedz czy nie, to postepek byl zly i do tego bezmyslny. Moze cos jest w tezie, ktora kiedys postawila H.Arendt - zlo wynika z bezmyslnosci...

Ta Twoja uwaga ogolna jest typowym przykladem uogolnienia na probie, ktorej reprezentatywnosc jest dosc slaba. Statystyki matematycznej kiedys sie uczyles? Jesli tak, to pewnie rozumiesz, ze proba dwuosobowa jest zbyt mala, zeby wnioskowac na temat 6-miliardowej populacji ;-)

>co piąta dziewczynka w Polsce jest molestowana sexualnie przez ojca, wujka czy innego z opiekunów,

Od kiedy zaczyna się molestowanie? Jak to zbadano? Za cholerę nie wierzę w co piątą. Chyba że klaps w pupę lub posadzenie kilkulatki na kolanach to molestowanie.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Staszek_s, 25 Paź 2007, 15:01

>Oczywiście że nie! Klaps w pupę trzydziestolatki to molestowanie. Czy może mobbing? W każdym bądź

>razie coś na "m"!

Nie moj drogi, w przypadku 30-latek mozesz miec do czynienia z gwaltem. Kiedy 30-latka pojdzie z Toba do lozka i stwierdzi, ze sie jej nie podobalo, to to jest gwalt. W USA czesciej niz w Polsce :-)

broy, 25 Paź 2007, 15:54

>qb_1

>

>No cóż, duduś umi wyciągać wnioski. Na pewno za tym stojał układ.

>

>pdr

Przyzwyczailem sie, Dudus jest takim katolewicowym Talibem i sam tego nie widzi. Ale jesli chodzi o psychologie nienawistnika, to jak sadze malo osob na tym forum zna ja lepiej niz Dudi :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.