Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego arbuzy nienawidzą Donka?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Skad ten irracjonalizm i niepohamowana nienawiść do Donalda Tuska wśród wyborców i sympatyków PiSu?

To ona jest, według mnie, głównym źródłem poparcia dla obozu Kaczyńskich.

Rozumiem, że sami Kaczyńscy mają osobiste powody - ale skąd to u tych milionów ludzi w Polsce?

https://www.audiostereo.pl/topic/37106-dlaczego-arbuzy-nienawidz%C4%85-donka/

Jezeli widac nienawiśc to wobec Kaczorów...

ps PO zakładali oprócz Tuska Płażynski - odszedł i Rokita tez odszedł . Chyba o czymś to swiadczy

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Nie broy, akurat ten fakt znam z autopsji. mam znajomych pidraków - i ten motyw przewodni od razu sie rzuca w oczy.

Nie jestem w stanie tego pojąc - rozmowa na ogół jest w miarę normalna - ale gdy pada magiczne słowo TUSK - to już zapanowuje histeria. I, ja, znając te inklinacje, unikam wypowiadania tego słowa - ale to im sie tak ni stąd ni zowąd wymsknie nagle i od razu odjazd :-)

jar1

kto nie z nami, ten przeciw nam i z układu!

wykształciuchy, korporacje, a polska jest na JG

kaczor nawet przegrać z klasą nie potrafi, skoro się zniża do poziomu faktów i mitów ;-)

żenada , pis to jeden wielki obciach

Arbuzy to ukryci agenci CBA, CBS, ABW albo innych służb podległych rządzącym. Niedługo przeniosą się do podziemia :-)

Ewentualnie będą zdekonspirowani - oczywiście wbrew swojej woli :-)

jar, to raczej nie nienawiść tylko zwykła niechęc na którą sobie zapracował do tej pory on wraz z kolegam...nie uważam notoycznego kłamcy za człowieka specjalnie godnego zaufania...a klamał zanim rządził przypomne....nie musiał kłamać Pinokio jeden :)

...no tak ale jakby nie kłamał to kto by go wybrał. Nikt by się przecież nie skusił.

Donald jest symbolem PO więc to naturalne że oberwie mu się w żartach itp w najbliższym czasie(i oby to były tylko żarty, a nie zarzuty np.) ... cos jak Ty nie lubiłeś i psioczyles na kaczki i inne pizdraki bez specjalnego powodu ... bo cieżko nazwac niektóre Twoje wpisy wyważonymi.

To tyle na dzis...ale moze Donald sobie zaplusuje ? No zobaczymy. Po PiSie 2 lata temu też jeździłem ... a tu prosze jak ladnie 6% wzrostu gospodarzego na tle 2% Europy....a Donald nadal kłamie, że samo sie robi i że inwestorzy pouciekali :)

No to teraz pewnie bedzie z 10% jak wrócą ?

Pozdrawiam

Ja Ci horścik moge odpowiedzieć. Ludzie , którzy wszędzie widzą układ, zdradę, i czują sie wiecznie prześladowani przez innych są definiowani przez naukę jako psychopaci. Możesz sobie zajrzeć do definicji tej choroby. I takim ludziom chorym ja jedynie współczuję. Dopóki szkodzą jedynie sobie i nie poddają się leczeniu, ich sprawa. Natomiast będąc u władzy zaczynają szkodzić wszystkim - zmuszając innych do życia w ich irracjonalnym świecie. Historia zna wystarczająco dużo przypadków rządów psychopatów i tego skutków.

I mnie TO właśnie nie odpowiada. Nie chcę, by mną rządzili psychopaci.

jar, a jak ktoś notorycznie kłamie to pod co podlega ?:)

Zresztą conieco z tych ukladów o jakich pierdzieliły kaczory jednak było/jest realnie bo nie rozumiem np jak mozna dac komuś 700mln za komputeryzacje ZUSu i nie rozliczyc go z roboty...i wiele innych w temacie kręcenia lodów.

...opowiadanie o ukladch na okrągło to jakieś natręctwo chyba ? Ale nie znam się, moze Roland podpowie :)

...niech zrobią rzad, wezma sie do roboty i pokazą że nie są takimi samymi przewalaczami jak wszyscy postokrągłostołowcy do 2005r. Wtedy można zacząc ich szanować za cokolwiek. Bo za to co jako KLD i UW nababrali w gospodarce to raczej na szacunek sobie nie zapracowali. "Milion nowych miejsc pracy" jak głosił KLD zaraz po tym jak wyprodukował milion bezrobotnych....Jak do tej pory milion nowych miejsc pracy udał sie tylko ... kaczkom kurde :) ...ale to oczywiście nie ich zasługa, podobnie jak 6% wzrostu PKB(reszta Europy ma niewiele ponad 2!) w zeszłym i tym roku.

Pozostaje mieć nazieję ze tym razem chłopaki z KLD-UW sie zrehabilitują i pokaż wszystkim ze ich stać na lepszy wynik od kaczek...kibicuję :)

Charakterystyka osobowości paranoidalnej:

- nadmierna podejrzliwość

- brak tolerancji na krytykę

- zaciętość i nie wybaczanie krzywd

- wrażliwość na swoje niepowodzenia

- poczucie odrzucenia i mniejszej wartości

- opaczne interpretowanie czyjegoś zachowania i odmiennie

Myślę, że to było widać, słychac i czuć po wypowiedzianym pierwszym zdaniu. A mówią, że profesjonalista nie wyraża tak bezpośrednio emocji ... ale w końcu mamy do czynienia z rządem harcerskim.

• Redaktorzy

On widać z tych, którym raz pomaga raz na czas tzw. skrojenie tyłka. Przyznam że mówię to trochę na wyczucie, nie wiem dokładnie, bo moje dziecko nie wymagało takich zabiegów w procesie wychowywania.

• Redaktorzy

Określiłem już raz socjotechnikę uprawianą przez Kaczyńskiego mianem "prokrustyki", za Lemem, od prokrustowego łoża. Bardzo pasuje.

>jar1, 23 Paź 2007, 12:04

>Skad ten irracjonalizm i niepohamowana nienawiść do Donalda Tuska wśród wyborców i sympatyków

>PiSu?

>To ona jest, według mnie, głównym źródłem poparcia dla obozu Kaczyńskich.

>Rozumiem, że sami Kaczyńscy mają osobiste powody - ale skąd to u tych milionów ludzi w Polsce?

Pomyśl jar, jesteś fanem Chucka Norrisa, jest on dla ciebie wszystkim, Bogiem, niezniszczalnym, i nagle wychodzi jakiś chudy wykształciuch, i kładzie go jednym strzałem nawet nie zdejmując okularów i nawet nie markując półobrotu. Teraz rozumiesz?

O czym rozmawiał Kaczyński z Tuskiem? Obaj byli za wcześniejszymi wyborami, przy czym Tusk był aż niewiarygodnie zbieżny w poglądach na tę sprawę z JK. Może był jakiś deal? I tu pole do POPiSu. :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.