Skocz do zawartości
IGNORED

sepultura- wasze opinie

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

Slav, 23 Paź 2007, 13:55

> ale żeby

>powstał oddzielny wątek poświęcony tej kapeli?

wielbiciele przestali "atoposa w kobiecym wcieleniu" porządać fizycznie to się chłopu nudzi.

Abstrachujac od muzyki, plyte Roots Sepultury uwazam za najlepiej nagrany krazek w historii metalu. Plyta dzieki temu ma tak niesamowicie enrgetyczny przekaz ze za kazdym razem jak jej slucham, wciska mnie gleboko w fotel, albo kaze rozwalac meble wokol...:)

pzdr

Bestial i Morbid Vision.... iście garażowe brzmienie :-)

Schizophrenia... ciekwa, wstęp do lepszego brzmienia

Beneath the Remains - od tej płyty Sepultura chyba zaistniała, płyta powstała w iście budżetowych warunkach... sporo swego czasu czytałem o powstaniu tej płyty (jedna z lepszych z tego okresu)... mam nawet teledysk na VHS-ie Inner Self...

Arise... nie tak dobra jak poprzednia ale spokojnie można polecić

CHAOS A.D. to chyba ostatnie płytka którą znam na pamięć... fajne brzmienie

Roots... męcząca, całość na raz przesłuchać... dla wytrwałych.... spora dawka powera ze spokojnym przekazem

.... z resztą dałem sobie spokój :-)

ps.

te nowsze umywają się choć trochę do starszych?

pzdr

123... test

"Roots... męcząca, całość na raz przesłuchać... dla wytrwałych.... spora dawka powera ze spokojnym przekazem "

że co? dla mnie to najlepsza płyta sepy - mogę ją słuchać na okrągło cały dzień i cały czas budzi emocje!

Pamiętam jak wiele lat temu chodziłem ulicami ze słuchawkami na uszach słuchając Chaos A.D.

Ta płyta była tak energetyczna, że gdyby mnie ktoś wtedy zaczepił to było by z nim krucho :)

zdezi

Pamiętamy, pamiętamy. A Roots to nawet niedawno sobie odświeżyłem. Więc nie zawaham się napisać - ta płyta wciąż rządzi! Klasyk. I prawdopodobnie najlepsza plyta Sepultury ;)

Choć rozumiem, że dla metalowo zakutych łbów to teza kontrowersyjna ;)

pozdrawiam

Roots to jest pomnik, podobnie jak "Ace of Spades" Motorhead czy "Highway to Hell" ACDC w swoich czasach, bede wracal do tych plyt majac nawet 80lat, jak dozyje i bede mogl jeszcze troche golnąć ;-)

Nawiązując do poprzedniej myśli, śmiem twierdzić, ze ta płyta to taka "mogiła" podobnie jak to miało miejsce z ostatnia płyta Metallicy - czarna. Tyle, ze ci pierwsi zaczęli grac dla "chłopców dogeatdogowcow" i innych hardcoreowo-numetalowych wynalazków a drudzy zaczęli "zdobywać" listy przebojów. Jak bylem młodszy to nieco mnie to raziło, ale teraz mam inne spojrzenie na pewne sprawy, tak że OK. :)

swego czasu katowałem roots, chaos a.d i arise na zmiane z rage against the machnie.....ratamachatta...to były czasy !! ( liceum )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-12251-100001466 1193343526_thumb.jpg

post-12251-100001467 1193343526_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.