Skocz do zawartości
IGNORED

Bartoszewski szmaci Polskę, to moralny..

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

Bartoszewski szmaci Polskę, to moralny nizioł,

ale obciach, naprawdę dałby facet sobie spokój, przecież za kilka dni wybory, PiS może odejść w niesławie, ale to co mówi Bartoszewski zostanie,

co ja mam myśleć o takim autorytecie? który obraża własny rząd?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ArbuzMC a czemu nie przywalisz p. Bartoszewskiemu swoim ulubionym tekstem ... przypomnij nam... jak to szło... coś o "antypolskiej gnidzie" jak to ty lubisz opluć, zniesławić, kopnąć...

ArbuzMC musisz się w końcu pogodzić z faktem, że większość Polaków jest inteligentniejszych od ciebie i nie ma zamiaru głosować na PiS :))

Jeszcze się nie zorientowałeś, że arbass widzi to, co chce widzieć?

I czyta to, co chce czytać?

Ale już nie rozumie tego, co chce rozumieć, bo nie rozumie niczego!

Jestem Europejczykiem.

"Nawet za 10 mln złotych nie zagłosowałbym na PiS - dodał." stawki mu rosną....ostatnio czytałem ze nie zagłosowałby na PiS za 1mln USD :)

Zoltar zapewniam Cię ze jest kilka osób zdecydowanie powyżej średniej w temacie inteligencja (jak choćby Piotr Ryka) którzy będą głosowac na PiS. Odnosze nawet takie wrażenie, ze ludzie prosci głosują w większosci na PiS zachęceni przez "autorytety", dalej pojawia się "średnia krajowa" zwracajaca uwage na kolor krawata, czyli maniery i oni w większosci glosują na PO, a na szczycie rankingu sa ludzie wrażliwi, myślący samodzielnie i inteligentni. Pech chce Zoltar, ze wielu z nich głosuje na PiS ... to co odwala pan Bartoszewski to z całym szacunkiem dla wzsniejszych dokonan i klasy - zwykła sraczka...."Prof. Bartoszewski jest prezesem Komitetu Honorowego Platformy Obywatelskiej." dobrze, ze na końcu podano takie info, zeby "średnia krajowa" nie pomyślała, ze pan prof. jest bestronny czy obiektywny.

Pozdrawiam

zoltar, no jak to jakie ? wolne media, oraz świetnie sie prezentujacy zarząd PO....nie mów mi ze głosujesz na PO z pełna swiadomością przebiegu "przemian ustrojowych" fundowanych nam w przeszłosci przez "liberalnych" kolegów Tuska ? No bo co Cię przekonuje do głosowania na PO ? Ja osobiscie dwa lata temu nie widziałem zadnych powodów poza byc może estetycznymi(kaczor to jednak brzydszy) do tego zeby głosować na kogokolwiek. Więc nie głosowałem.

Z powodu wyjazdu za granicę nie będe głosował, ale miałem zamiar głosować na senatora z PO i na posła z PSL... natomiast nie będę głosował na partie kryptototalitarne takiej jak PiS, czy LPR... sorry ale faszyzmowi trzeba powiedzieć STOP

Zoltar, na LPR też głosować nie będę. Na PO na bank nie bo jeszcze sie nie wykazali, a jezeli patrzec na to co robili wraz z kolegami w przeszłosci to odpadją na starcie cokolwiek by nie mówili(w koncu nie bede zył w kraju o którym opowiadają tylko w tym który tworzą)....jakis czas temu obiecałem sobie ze nie zagłosuje juz na nikogo in blanco...najpierw ekipa musi zrobić cokolwiek dobrego czym zasłuży na mój głos. PiS zasłużył walką z korupcją i nie wpierdzielaniem sie w gospodarkę. Nie zwracam uwagi na kolor krawata, nieodpowiednie zachowanie itp. jezeli podstawy leżą i kwiczą jak w polityce 89-2005.

Jeżeli tym razem wygra PO to będę sobie chłopaków obserwował...moze sie zmienia tak jak kaczynscy i zrobią lepszy od nich rząd a nie taki jak np KLD, czy ostatnio SLD....nie ma sie co śmiac przed wyborami SLD jako ugrupowanie nie wygladało tak fatalnie jak na koniec kadencji. W każdym razie jezeli PO wygra i zaplusuje to zrobię sobie bilans kto zrobił więcej in plus...a potem oddam koejny głos.

Do tej pory wykazał się PiS i na nich zagłosuję.

>Jaro_747, 18 Paź 2007, 00:20

>Ooo!!! Wielebny się odezwał!

>To wy tam w seminarium internet macie?

jaro, jesteś jednym z nielicznych, którzy mają wiarę. Czemu mnie atakujesz?

Wstydzisz się głosować na PiS bo co? Bo to nie jest trendy? Bo to obscura ? Bo inteligencja?

dartman, 18 Paź 2007, 00:18

>>zoltar7, 18 Paź 2007, 00:04

>

>wyjazd za granicę zablokował twoje możliwości wyborcze ?

>

>a możliwości umysłowe ???

Dartman nie mierz wszystkich własna miarą...

lancaster, 18 Paź 2007, 00:23

>Do tej pory wykazał się PiS i na nich zagłosuję.

Rzekłeś... Houk

... ale mi nie pasuja rządy autorytarne a do takich dąży Jarosław Kaczyński, jego tzw. "demokracja" to pełna kontrola nad mediami, sądownictwem, władzą wykonawczą i ustawodawczą...

Co prawda mogę zrozumieć, że niektórym podoba się system autorytarny władzy... ale nie dziękuję zbyt często bywam na Białorusi aby ulegać naiwnym złudzeniom co do PiS... tym Panom już dziękujemy.

>zoltar7, 18 Paź 2007, 00:28

nie mierzę, chodź bardzo bym chciał. Jednak pogodziłem się z tym, że jest to niemożliwe. Nie poddaję się i ufam, że jeżeli tylko będziesz mógł to oddasz swój głos na PiS.

>dartman, 18 Paź 2007, 00:28

>

>Wstydzisz się głosować na PiS bo co? Bo to nie jest trendy? Bo to obscura ? Bo inteligencja?

Na uczciwe pytanie uczciwa odpowiedź.

Nie głosuje na Pis, bo uważam, że już uczynili wiele złego i mogą uczynić jeszcze więcej.

Załóżmy, że maja dobre zamiary, ale im nie wychodzi. Ale co z tego?

To wytłumaczenie dobre na skale stosunków w domu lub pracy (tu już pewnie nie).

Ale tu chodzi o cale państwo, naród, a czasem nawet Europę!

Nie uznaje zasady "cel uświęca środki"!

Nie wolno dla ideologicznych potrzeb rozbudzać ksenofobii, nietolerancji, obskurantyzmu i

robić z ciemnoty cnoty. Czy coś jest trendy, czy nie mam głęboko w d.... Natomiast obscura

to inna sprawa. Nie mam żadnych uprzedzeń do tzw. "ludzi prostych" i umiem się z nimi

dogadać. Ale robienie z braku wiedzy cnoty i przeciwstawianie inteligencji reszcie jest

dla mnie nadużyciem. Nadużyciem ohydnym - powiedziałbym nawet grzesznym - ponieważ

uczynionym na zimno i z pełna jego świadomością.

Jeżeli Bóg istnieje i zajmuje się takimi głupstwami, to z pewnością Kaczyńscy odpowiedzą

za sianie nienawiści w imię doraźnych interesów politycznych.

Szczęść Boże temu biednemu narodowi!

Jestem Europejczykiem.

lancaster, 18 Paź 2007, 00:23

>PiS zasłużył walką z korupcją i nie wpierdzielaniem sie w

>gospodarkę.

Fakt. "Dajcie mi człowieka a znajdę na niego haka" albo

"bedę przez rok urabiał kobiete z partii opozycejnyj, tylko po to, by jej udowodnić żę bierze do łapy,

itak jakos zupełnie przypadkiem, na tydzien przed wyborami"

TO JEST k**wa BOLSZEWIZM, TOTALITARYM i UBECJA.

>Do tej pory wykazał się PiS i na nich zagłosuję.

krzyczeniem i oskarżaniem innych. nic nie umią. nawet prezentować się w świecie.

Ale fakt, zdobycie władzy w mediach publicznych, pokazywanie tylko wygodnych części konferencji prasowych,

nie pokazywanie innych partii, wywalanie dziennikarzy z TVP i z telewizji prywatnych to jest niewątpliwy SUKCES.

Dla mnie to nie są sukcesy i wykazywanie się, a niszczenie ludzi wszelkimi możliwymi sposobami. Robienie gnoju z ludzi.

Lancaster, wiesz co Ci ma do powiedzenia Twój idol mały?

"SPIEPRZAJ DZIADU"

jak głosujesz na kogoś, kto Cie obraża, to pogratulować.

JAk głosujesz na kogoś, kto zamyka media, i Tobie sie podoba jedynie słuszna prawda, też POGRATULOWAĆ.

Ja nie chce żyć w totalitarnym państwie rządzoym przez dwóch ludzi leczących kompleksy na władzę, którzy bez wsparcia jednego duchownego byliby nikim i nigdy na niego złego słowa nie powiedzą, tylko mu jeszcze HONORY ODDAJĄ.

skończy się samowola, dorwali się do koryta i nie chcą odejść. oni są gotowi zabić własną rodzinę, byleby tylko utrzymac się przy władzy.

ide głosować POzytywnie.

arbuz....ja mam już 50 lat idioto,ale jesli bedzie tak, że będe musiał wybrać miedzy swoim zdaniem a bartoszewskiego to wybiore zdanie prof.Bartoszewskiego-smieciu.

Śmieszni jesteście. Prof Bartoszewski ma odwagę powiedzieć jak jest. Mamy chronić idiotów z rządu ? Oby jak najwięcej ludzi mówiło prawdę, może coś dotrze do betonowej części społeczeństwa

skibus...dobrze to nazwaleś .Ma ODWAGE.Zawsze ja miał i głosił.Publicznie.Poswiecając czas i swoje imie.A smiecie mogą i maja, ale tylko w sraczu, wypisujac brednie na scianie.

prof? prawie mgr (jak Kwach)

zaplute dziady wyzywające od matołków czy dewiantów to zwykłe szmaty

którymi sobie wyciera kto chce

Ukryta Zawartość

post-11853-100002190 1192691912_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.