Skocz do zawartości
IGNORED

MŚCICIEL - C.EASTWOOD

Gość zoom

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zoom

(Konto usunięte)

Panowie i panie szukam filmu Mściciel z Eastwoodem do odkupienia od kogoś, na znanych mi aukcjach nigdzie nie spotkałem , w sklepach www też nie.Może ktos z Was będzie mi umiał pomóc.Czekam na wpisy, ewentualnie gdzie mam szukać w Polsce.Zagranica nie wchodzi w grę.

https://www.audiostereo.pl/topic/3681-m%C5%9Bciciel-ceastwood/

Pozostają ci kangury - tylko czemu zagranica nie wchodzi w grę? Ja w ezydvd trochę kupiłem i nigdy nie było problemu. Poza tym to wydanie w ezydvd ma polskie napisy.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Gość zoom

(Konto usunięte)

Krzysku możesz mi prezybliżyć sprzedaż z zagranicy, jaka opłata, jaki czas dostarczenia, czy mozna płacić przy odbiorze, jaki przelicznik waluty, co z cłem i może jeszcze coc czego nie trzeba robic zamawiając z polskich sklepów.Pozdrawiam, może na priva???

Sprawa jest prosta. Szukasz filmu, dodajesz go do koszyka. Idziesz do kasy czyli zakładasz konto, wpisujesz numer karty kredytowej. Przelicznik jest w zależności od waluty nawet do 20-25 groszy gorszy od NBP kursu sprzedaży. Przy transakcjach zagranicznych nie ma czegoś takiego jak "przy odbiorze", tylko kartą. Nie ma się czego obawiać przy podawaniu karty w Internecie, bo prędzej ci Twój numer karty zwiną w restauracji czy bankomacie, niż w sieci. Co do cła - małe zakupy typu kilka płyt są rzadko clone. Ja dostawałem paczki z 6 płytami i miały pieczątkę urzędu celnego, puszczone bez cła.

Na przesyłkę z Australii czeka się ok. 10 dni. Ta cena co ci podałem to już jest z wliczoną przesyłką (5.50 AUD dla jednego filmu). Ezydvd odlicza ichniejszy VAT, coś koło 9%.

Aha i pamiętaj - nie wszystkie filmy z ezydvd, które mają polskie napisy są w drugim regionie. Ja kupiłem dwa filmy z polskimi napisami tylko na czwarty region :-)

We stand in the Atlantic
We become panoramic

>Krzysiek

Ja kupiłem u nich Rapotr Mniejszości ,na okładce jest zaznaczony Region 4

ale moja Yamaha 510 czyta go bez problemu mimo że nie mam wprowadzonych żadnych kodów regionalnych.

Zgadza się, oznaczenia nie są precyzyjne. Aby nie być jednak gołosłownym podam dwa przykłady: Niebezpieczne związki oraz Czarownice z Eastwick. Mam te filmy od kangurów, mają polskie napisy i są wyłącznie na region 4.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.