Skocz do zawartości
IGNORED

technics su-500

m4c

Rekomendowane odpowiedzi

witam forumowiczow. mam pytanie apropos wzmaka Technics'a su-500. wiadomo na czym polega jego (ich, sic!) brzmienie. wyeksponowana gora, srodek. dol, niestety, dosc ociezaly i niezbyt gleboki, a jesli juz dokrecimy basy, niestety nie wspolgra to z caloscia przestrzeni dzwieku. czy zna ktos moze sposob na poprawe dynamiki basu w tymze modelu?? o ile wiem, slyszalem opinie o wymianie kondensatorow, ale nie mam blizszych informacji na ten temat... lub moze jakis interkonekt w rozsadnej cenie... trudno mi powiedziec, moze jakies opinie forumowiczow okaza sie cenne...

https://www.audiostereo.pl/topic/3666-technics-su-500/
  • 2 miesiące później...
Gość DJ VIRUSEK

(Konto usunięte)

Su-V500 To kawał dość dobrego wzmacha...ale trzeba podłubać załóż mu dodatkowy radiator..wyssiesz więcej. Dorzuć kable o miękkim brzmieniu. ewentualnie korektor pasma....co do góry to sprawa wysokotonówek...ja uzyłem filtra dynamiki i jest suuper.....Mój mail [email protected]

WBIJ TAKŻE NA www.bartekhifi.prv.pl są tam moje artykóły NARKA

https://www.audiostereo.pl/topic/3666-technics-su-500/#findComment-83057
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.