Skocz do zawartości
IGNORED

kałowiec wykorzystuje Katyń

Horst

Rekomendowane odpowiedzi

normalne, pozytywne uhonorowanie rodzin Katyńskich przez polski, demokratycznie wybrany rząd

nie przeciw komuś

ten fakt jest negatywnie, w czarnej propagandzie wykorzystywany przez frustratów którzy przegrali wybory i przez kałowców z tego forum, którzy też są sfrustrowani z anal.ogicznego powodu

(jar1q napisałem to w POetyce, ktora ci jest najmilejszą, po dupnej)

dlaczego Katyń ma być wiązany z tuniową jar1ową nienawiścią, zakompleksieniem- chęcią odwetu za przegrane wybory (też te przyszłe!)

jar1uś jak chcesz możesz tu sobie ożywać, jak cię nie blokuję ani twoich fekalnych argumentów

nie praktykuję knebli ani innych takich nkwd'owskich metod jak twoje :-)

https://www.audiostereo.pl/topic/36625-ka%C5%82owiec-wykorzystuje-katy%C5%84/

sprawa jest delikatna,

jar1 to faktycznie postać negatywna i nie powinien sobie gęby Katyniem wycierać, zwłaszcza

że wysługiwał się radzieckim okupantom.

ale sprawa przeniesienia terminu tych uroczystości ma związek z kiełbasą i jest wysoce naganna,

nie podoba mi się to, są pewne granice przyzwoitości i tutaj Jarosław K. je przekroczył.

jad, złośliwości na to leją jar1 itp

to oni wykorzystują to w wulgarnej czarnej kampanii- i do tego nie trzeba dokładać delikatnej miarki, bo do chamstwa się ona nie nadaje

ani do zamordyzmu i knebli jar1uś

arbuzMC

"jar1 to faktycznie postać negatywna i nie powinien sobie gęby Katyniem wycierać, zwłaszcza

że wysługiwał się radzieckim okupantom."

Trzeba być wyjątkowym łajdakiem wypisywać na kogoś takie brednie i zarzucać taką działalność.

Na jakiej podstawie stawiasz jarowi1 takie zarzuty.

Czyżby wpływ polityki odebrał ci całkowicie rozum ?

ot taka zwykła hucpa, pamiętamy jak giertych wykorzystywał śmierć ani z gdańska

wystarczy wrzucić w google, morze nienawiści i wykorzystywania do celów politycznych ale przez przeciwników giertycha i w wykonaniu jego przeciwników

albo jak tusk rżnął głupa o swoim dziadku, morze nienawiści brandzlujących się dziennikarzy- jaki straszny KŁAMCA ten kurski jak go należy medialnie zadziobać, a potem cisza jak okazało się że to donek rżnął głupa i kłamał

lib jak bartoszewski mało co ducha ze złości nie wyzionął, wrzeszcząc najbardziej prymitywne adpersonam epitety, żeby bronić kultury oczywiście i pokojowej dyplomacji

hucpa hucpa hucpa

do celów politycznych te rzeczy i te katyńskie obchody z nienawiścią wykorzystują ci co zawsze byli specami od czarnego pijaru

Mi to lata Horst co o całej tej polityce się mówi i myśli , ale zastanawia mnie dlaczego Ty widzisz tylko jedną strone medalu.

Ciul mnie to obchodzi co robił dziadek Tuska , ciągłe grzebanie w przeszłości i obsrywanie ludzią dupy to technika tych kurdupli. Jednak najbardziej mnie zastanawia fakt ,że ludzie inteligentni dają sie łapać na te prostackie triki.

Wybierzcie znów kurdupli to sami będziecie tego później żałować.

Pzdr.

Warszawskie uroczystości upamiętniające ofiary zbrodni katyńskiej z udziałem

prezydenta Lecha Kaczyńskiego obchody odbędą się 9, 10 i 11 listopada

(w piątek sobotę i niedzielę) - poinformowała podsekretarz stanu w

kancelarii prezydenta Ewa Junczyk-Ziomecka.

Teraz biedny Horst będzie musiał to jakoś uzasadnić. Ale cóż - taka praca ;-).

Jestem Europejczykiem.

Panowie .tych których oglądamy o 19 30 lub 19(zaleznie od "kanału") to tylko medialne marionetki.

Nie oni naprawde kieruja Polską .Nie po to sa w kraju osrodki polityczne aby tacy palanci ogłupiali swoimi wypowiedziami naród.To kto ma wpływ na naszą politykę to nawet nikt z nas się nie domysla. a gdzie rozdaje się karty, to wiedza oni sami..Po to sa agencje spraw publicznych by ustyawiać hierarhię wiadomości z narastająca dramaturgią.To jak mieszają w sprawach państwowych świadczyć może fakt że preparuja fingowane listy społeczne do sejmu, redagują durne ustawy paraliżujace życie kraju, prowokują zjawiska gospodarcze dla spektakuylarnych zysków grup finansowych.My jesteśmy zabawkami w ich rekach.Oni lody kręca , a z gawiedzi sie śmieją ,

arbuzik>>>musza rekompensowas jakos głupote arbuzów.A nie dociera do ciebie że to po awanturze,buncie komorowskiej ,listach rodzin.Co arbuzik- zostałes idiota na własny uzytek.

Horscik to co, zaskoczenie?.Termin nie był dobry??Czy nadal wiesz swoje porabancu.Lepiej nawet niż rodziny pomordowanych.Wy wiecie po prostu zawsze lepiej.jarosławy ,lechy horsty,arbyzy.

muls jeśli coś do mnie piszesz to sobie odpuść,

nie czytam tego gówna które się wylewa z twoich ust.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzieje sie to ,że cześć społeczeństwa oddała głos na kurdupli , którzy i tak wypieli swoje różowe dupy na swój elektorat , a Ci dalej jak barany chcą na nich głosować.

Polak mądry po szkodzie. Ile tych szkód musi być jedna, dwie, czterdzieści?

cyt MK:

"...1) Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. jak to się stało, Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR.

2) Żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle. W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce. Dlaczego?

3) Rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV. Dlaczego?

4) Akowiec w na początku lat 60 wyjeżdża do Angli i Holandi, dostaje kontrakt w Libii, w tamtym czasie nawet nie każdy sekretarz KW mógł sobie pozwolic na takie wojaże. Dlaczego Rajmund nie ma z tym problemów?

5) Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji, kręgu doradców Lecha Wałęsy nie zostaje internowany. Dlaczego?

6) Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki, jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989. Dlaczego?

7) Jarosław Kaczyński jako jedyny `opozycjonista' ma sfałszowaną i opatrzona bogatym komentarzem IPN, teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji, ujawnia swoja teczkę dopiero po naciskach prasy. Dlaczego?

8) Jaki jest związek między ofiarowanym Rajmundowi Kaczyńskiemu przez PRL apartamentem na Żoliborzu, pracą w czasach stalinowskich na Politechnice Warszawskiej, wyjazdami zagranicznymi, karierą filmową bliźniaków i brakiem internowania Jarosława Kaczyńskiego w stanie wojennym?

Kto wie? Pewnie nie macie odwagi spytać wodza, boicie się nawet pomyśleć jaka może być odpowiedź. mam dla was propozycję, spróbujcie spytac Ludwika kamasz, jego stary wykładał na tej samej uczelni i miał bogatszy życiorys, KPZU, KPP, PPR, PZPR, Lidu nie dożył. "

>arbuzMC, 4 Paź 2007, 23:04

>szkaluje własny kraj, propaguje zbrodniczy komunizm,

>

>kto?

>

>kałowiec jar1.

Co to? Donosik?

A tak z ciekawości - co to właściwie jest to szkalowanie i gdzie to jar1 robił?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.