Skocz do zawartości
IGNORED

Zupelnie normalny watek Stereo

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomnialem dodac, przez dlugi czas w pokoju mialem tylko "dechy"... od tygodnia mam dywanik... nie chce mi sie wierzyc, ale chyba cos sie poprawilo.. zwariowalem????

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Iceman, a można gdzieś przeczytać recenzje tego dywanu? Wygląda bardzo sympatycznie, ale nie wiem

>jak zagra? :|

Recenzenci są tak zachwyceni, że aż brakło im słów, dlatego trzeba na recenzję będzie jeszcze zaczekać aż ochłoną i coś z siebie wykrztuszą. Jedno jest pewne - to jest hajjjjj-end haj-endów ;-)

Sądzę że z naturalnej wełny tak by mole miały gdzie się zalęgnąć. Skaczące i fruwające lepiej będą rozpraszały :):) Ueagę słuchającego a ten wówczas nie będzie miał czasu na analizę nad poprawnością zbudowanego czy też nie toru audio :)

Tak na poważnie, to jakiś ładny dywanik z owczej wełny na ścianę mógłby

zdziałać wiele dobrego. Lub gobelin. Wygląda o niebo lepiej niż różne

rozpraszacze, tłumiki z gąbki itp. a efekt całkiem niezły.

No i może mieć całkiem spory WAF :-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 4 Paź 2007, 02:07

>Tak na poważnie, to jakiś ładny dywanik z owczej wełny na ścianę mógłby

>zdziałać wiele dobrego. Lub gobelin. Wygląda o niebo lepiej niż różne

>rozpraszacze, tłumiki z gąbki itp. a efekt całkiem niezły.

>No i może mieć całkiem spory WAF :-).

Tak, zwlaszcza polecam temat; "Jelenie na Rykowisku".

Ja nie pomogę ale podłączę się do pytania. Mam dość nowocześnie urządzony pokój, tzn. mało mebli, bez zasłon (żaluzje), generalnie jak to mówią: szkło i aluminium... I jest pogłos, więc całkiem serio zastanawiam sie nad jakimś dywanem na podłodze (gołe panele i dotychczasowy,"cienki" dywan) nad maksymalnie grubym, takim "sypialnianym" dywanem - powinien chyba działać jakoś wytłumiająco?

Tutaj jest link do strony producenta czarodziejskich... (o! przepraszam) audiofilskich dywanów:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawe, kiedy ktoś zacznie sprzedawać audiofilskie odkurzacze, aby odkurzać audiofilskie dywany?:-)

Ukryta Zawartość

staszek

jesli masz ewidentny pogłos to dywanem tego nie załatwisz

sciany i okna to twoj problem czyli urok nowoczesnych ascetycznych wnętrz :-)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ukryta Zawartość

to dla foxbata

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

adamgdansk

>>sufit, sciany... nie wiem skad skupienie akurat na podlodze ;)))

bo przy scianach jeszcze nie grzebalem ;) a dywan jest i wydaje mi sie, ze jest poprawa...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

cir, moze jest jakis lepszy... no najlepszy... jak wroce do domu strzele fote...

adamgdansk, 4 Paź 2007, 10:38

>sie skupiacie na dywanie a przeciez podloga to zaledwie czesc powierzchni pomieszczenia - dochodzi

>sufit, sciany... nie wiem skad skupienie akurat na podlodze ;)))

Bo gola podloga razi jak lustro zajaczkami pierwszym odbiciem nawet gdy skreceniem kolumn mozna oslabic dzialanie scian.

Ale masz racje, sciany i sufit tez wazne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.