Skocz do zawartości
IGNORED

RX 797 opinie,opis, zdjęcia

rosim

Rekomendowane odpowiedzi

Ja podpiąłem pod pierwsze lepsze, padło na VCR. W lapie mam tak badziewna dzwiękówke, że to i tak bez znaczenia. na CD przyjdzie czas, pewnie też yamaszke co by mi stylistycznie pasowało i nie było cyrków z pilotami.

Myślałem o tych kodach, ale narazie nie mam czasu na taką zabawe, a bez tego nie działa... a szkoda... zauważyłem jeszcze że klapaka na baterie lekko chodzi i czasem biorąc pilota do ręki wysuwa sie:/

A tak poza tym to bardzo mi się sprzęcik podoba:)

• 1 miesiąc później...

podaję linka do testu RX 797

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 1 rok później...

"Wiecie może czy da radę używać pilota z drugiej strefy jako głównego? Jest mały zgrabny, ma duże przyciski w ograniczonej ilości i byłby w tej chwili dla mnie idealny". Ponawiam pytanie. :)

• 1 miesiąc później...

Czy ktoś porównywał RX797 z RX497 ?

Ciekawi mnie jak brzmieniowo się do siebei mają... 797 to duże mocno wyposarzone urządzenie a mi jest potrzebne cos tańszego i prostszego o jak najpełniejszym brzmieniu i zastanawiam się także nad rx497.

Słuchałem RX797 i dobrze zagrał z moimi monitorami, AX497 był trochę mało żywy w stosunku do większego brata więc Ciekawi mnie jak jest z RX497...

• 6 miesięcy później...

Są już następcy modeli RX797 i RX497 :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Super że jest tak wątek na temat Yamahy rx 797. Dzisiaj zamówiłem kolumny Kef C7 w przyszłym tygodniu przyjdzie 797, jak myślicie będzie to dobrze grało :-) Troszkę się obawiam nie mam porównania. Czy na początku mogę zamienić cdx 497 na jakiś tańszy odtwarzacz dvd i nie stracić za dużo na jakości?

Pozdrawiam Shadow.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.