Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

no tak, to nie jest niespodzianka, ale tez nie jest to Pass.Takie wykorzystanie mosfetów to rzeczywiscie nie jest standart ale chyba tez nie jest potrzebne..Ale bez rzniecia druku sie nie obeszło?

lancaster, 23 Wrz 2007, 21:48

>No dobra, prezio powołał :)<

>Znowu zdziwiony ?<

Kombinuj chłopak dalejm, kombinuj... Jak dobrze zakombinujesz to może nie będziesz musiał się zachwycać PiSdrakami :)))

Ale jeszcze długa droga przed Tobą - młody patafianie (tfu!...) ... Padawanie ;)

dartman, 23 Wrz 2007, 21:53

>>camle, 23 Wrz 2007, 21:48

>

>po co ci takie wpisy?

mi?

nie lepiej spytać siebie samego? jeśli chcę coś napisać to piszę - jeśli nie chcę nie piszę. jak chcę kupę to idę do toalety. jeśli spać do łóżka...

czego Ty chcesz?

Lancaster - przypomniało mi się.... Rząd Belki to ten który po raz pierwszy pozostawił nadwyżke budżetową - pamiętasz???

no moze nie pamietasz, Bo jak widze Twoja jakaś taka za szeroka w łepetynie - wodogłowie dokucza :)

lan, nie. wiele rzeczy mi się myli - ale te przyswojone, fizjologiczne raczej nie... dlatego nie rozumiem dlaczego niektórzy koniecznie chcą się wypróżniać na siłę w nieodpowiednim miejscu

muls, 23 Wrz 2007, 21:57

>a co jest na górze.PNP i emiter do plusa bezposrednio?

Tak, na górze pnp ale z rezystorem 220 ohm do plusa. Nie ma żadnych zmian w układzie - jedynie inne wartości rezystorów.

Lancaster widzę ,że oprócz książek nie czytasz nawet gazet i to nie gazet lewicowych a nawet prawicowych i mylisz sie co do faktów , które czasami opisujesz -pisz sobie , ale z głową i miej poglądy jakie chcesz mieć i bardzo dobrze a staraj sie ich nie narzucać ponieważ przedstawiasz swoje racje ,ale czasami zbyt emocjonalnie i nieracjonalnie pamiętaj ,że oprócz czarnego i białego są jeszcze najróżniejsze odcienie szarości

Polecam przedruki zachodnich gazet oraz wschodnich tam dowiesz się więcej o Naszym kraju z innej perspektywy.

A widzisz Lancaster, to jednak u Ciebie, to jest objaw wodogłowia... Po wejsciu do UE przez co najmniej rok nie mozna było nigdzie w UE dostać pracy dla Polaków... Tak więc uciekac ludzie zaczęli masowo dopiero z twojej ulubionej IV Kaczo-RP :)))

no ale cóż sie dziwić... Ziobro może być dobrym prawnikiem, to Lancaster może byc dobrym PiSdrakiem ;)

>Qubric, 23 Wrz 2007, 22:00

>Dartman jest z zamoyskiego czy po Zamoyskich???

>

>W zasadzie bez róznicy... No może, dla samego Zamojskiego.

Qubric,

tracisz klasę...

Już nawet nie wiesz co piszesz???

bartas, a o co konkretnie chodzi Ci tym razem ?

Bo ostatnio nasza rozmowa stanęła na tym, ze miałes sie zdecydowac, czy zbrodniarzowi należy się wypłata emerytury w pełnej wysokości, pomimo tego ze hipotetycznie zostałby skazany za swoją "pracę".

Po tym pytaniu dyplomatycznie uciekłeś, ale ciesze sie ze juz jesteś :)

Jak zwykle oczytany.

Pozdrawiam

No to jak bartas jest z tymi prawami nabytymi w takim wypadku zdaniem tego co przeczytałeś w ksiażkach i gazetach ?

Bo o Twoje zdanie nie pytam, skąd mógłbyś takowe mieć ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.