Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

>Ciekawe iloma punktami wygra PiS... :)

Lan, 120% nawet 200%. Teraz będą takie czasy. Rewolucja we wszystkim ! I 200% normy. I przodownicy IVRP, i nasz ukochany lud moherowy.

Sądze że w naszym kraju wyborcy powinni wreszczcie dojrzeć i dorównać poziomowi cynizmu poliktykom.

Nie spełniłeś swoich obietnic przedwyborczych , nawet nie starałeś się , sp***dalaj ,poszoł won ,głosuje na kogoś innego,

drugiej szansy nie będzie . Możesz sobie poszukać pracy w Polsce jaką tworzyłeś przez ostatnie 4 lata ;)

@Zorro

jak to widzisz?

przecież tych partii jest kilka*, po paru wyborach nie miał byś na kogo głosowac,

*co prawda co cztery lata pojawiają się nowe partie, ale to tylko nazwy,

twarze sa te same.

swoja droga ciekawe czy w którymś "normalnym" kraju tak często "powstaja" nowe partie jak w Polsce?

>muls, 22 Wrz 2007, 13:27

>dartman>>>to nie jest JESZCZE panstwo policyjne.Daje ci dwa lata, żę bedzie jesli bedzie PIS.Tak

>wstydze sie za ciebie i tobie podobnych.Ale jak mówiła moja mama kiedy był problem z napotkanym

>alkoholikiem.No co on może .On nic nie może- ON TAK MA.To była litośc.

Poczekamy dwa lata, to niespecjalnie długo. Za mnie się nie wstydź. Masz kilku innych kandydatów : Kwach, Gieremek, Wałęsa, Balcerowicz, Mazowiecki...... Masz pole do popisu. To dzięki ich znakomitemu PR za granicą są nam potrzebni obserwatorzy na wybory. Tak nam zresztą zalecił Havel, LOL. Bo przecież PiS zmanipuluje wybory.

Zmień swój peerelowski język, niedobrze się robi.

Na kogo oddasz swój głos mus?

Dartman>>.ma niedobrzerobienie najlepszy jest spacer. co do obserwatorów to czytaj gazety.Podobne wybory jednoczesnie są w .........Zresztą sam się dowiedz.Bardzo chętnie przyjmą obserwatorów.No ale oni mają 200lat demokracji

To jest prawda moje możliwosci wyboru skończyły się ,chociaż nigdy nie zagłosuje na populistów i inne ekstremy.

Do PO zraziłem się ,dostałem po dupie , lokalnie po objęciu władzy przez nich w moim miescie. Dziwne na nich głosowałem :)))

Czuje awersje do GW która niesie na swoich sztandarach liberalizm i tolerancje , równosc , ale niestety nie dla wszystkich.

Te hasła są tylko po to aby nauczyć tolerancji dla mniejszosci które są protegowane przez GW. Kochaj wszystkich , musisz być nowoczesny ,europejski ale my Ciebie uważamy za gówno. Byłem świadkiem wydarzeń , następnie czytałem relacje Wyborczej i przejrzałem na oczy jak manilpuluje się informacją .

Róbta co chceta mam to wszystko w dupie.

Music, 22 Wrz 2007, 12:39

>2. Nie wstydze sie ze jestem Polakiem, ale wstyd mi za nasz rzad ktory jest posmiewiskiem dla calego

>swiata.

>Jeszcze dwa lata takich kontaktow miedzynarodowych i przestana nas traktowac powaznie.

>Jesli teraz znowu dojda do wladzy roznej masci oszolomy zaslepione nienawiscia i checia odwetu to

>tak wlasnie sie stanie.

Przepraszam ale co rozumiesz pod pojęciem "rząd jest pośmiewiskiem całego świata" ? Bardzo interesujące.

Widzisz, piszesz i mówisz to co chcą gazety. Jesteś przytłoczony marketingiem jak wielu wielu innych.

Z natury swojej pracy obecny jestem na kilku kontynentach, nic takiego nie zauważyłem.

Więcej własnego osądu, nie daj się. Od dwóch lat niczego więcej nie ma w mediach (no może oprócz wypadków drogowych) jak tylko PiS jest be, a wyborcy PiS to mocherowe berety, matoły itp. Jednak, to przez tą agresję wiele osób przejrzało na oczy.

Więcej czarno białych bilbordów :-)

Tylko PiS !

zorro, 22 Wrz 2007, 20:18

>Czuje awersje do GW która niesie na swoich sztandarach liberalizm i tolerancje , równosc , ale

>niestety nie dla wszystkich.

>Te hasła są tylko po to aby nauczyć tolerancji dla mniejszosci które są protegowane przez GW.

>Kochaj wszystkich , musisz być nowoczesny ,europejski ale my Ciebie uważamy za gówno. Byłem

>świadkiem wydarzeń , następnie czytałem relacje Wyborczej i przejrzałem na oczy jak manilpuluje się

>informacją .

dokładnie tak jest, dzięki

arbuzMC, 22 Wrz 2007, 20:44

Druga strona ( PiS) też nie lepsza ale przynajmniej smierdzi na odległosc i każdy rozsądny wyborca to czuje.

W przypadku PO smród jest zmieszany z eleganckimi perfumami i można łatwo się dać zwieść.

>muls, 22 Wrz 2007, 20:18

>Dartman>>.ma niedobrzerobienie najlepszy jest spacer. co do obserwatorów to czytaj gazety.Podobne

>wybory jednoczesnie są w ......Zresztą sam się dowiedz.Bardzo chętnie przyjmą obserwatorów.No ale

>oni mają 200lat demokracji

ty nie masz najmniejszego pojęcia o demokracji. Siedzisz czytasz gazety, nic z tego nie rozumiesz ale chętnie się pod tym podpisujesz. Za dużo wolnego czasu, za mało możliwości pojmowania .Nic już z tym nie zrobisz muls, tego już nie nabędziesz.

muls, na kogo oddasz swój głos ?

dartman, 22 Wrz 2007, 20:19

>Przepraszam ale co rozumiesz pod pojęciem "rząd jest pośmiewiskiem całego świata" ? Bardzo

>interesujące.

No nie mow mi ze podchodza do tematu profesjonalnie, bylo wiele delikatnie rzecz ujmujac wpadek, chocby slynny pierwiastek :) Z wielka pompą odtrabili zwyciestwo po czym okazalo sie ze tak na prawde to nie wiedza co wynegocjowali...

Polityka wobec Niemiec ( najblizszych sasiadow ! ) i wykorzystywanie zadawnionych uprzedzen...

I wiele, wiele innych "bączkow", szkoda mi niedzieli zeby sie nad tym rowodzic.

>Widzisz, piszesz i mówisz to co chcą gazety. Jesteś przytłoczony marketingiem jak wielu wielu

>innych.

Nie sadze, patrze zawsze z boku, nie jestem fanem zadnej opcji politycznej. Mam duzo kontaktow z ludzmi - jestem rzemieslnikiem. To zabawne, ale bardzo rzadko spotykam osoby popierajace PiS, w wiekszosci przypadkow komentarze brzmia jednoznacznie: wielki niesmak spowodowany sposabem rzadzenia.

No nie wiem, albo sie maskuja bo sie wstydza ( ciekawe czego? heh )...albo sondarze klamia...

>Z natury swojej pracy obecny jestem na kilku kontynentach, nic takiego nie zauważyłem.

To swiadczy tylko o klasie ludzi ktorych spotykasz. Czy przyjmujac gosci w swoim domu od razu otwarcie krytykujesz to co z nimi zwiazane?

>Więcej własnego osądu, nie daj się. Od dwóch lat niczego więcej nie ma w mediach (no może oprócz

>wypadków drogowych) jak tylko PiS jest be, a wyborcy PiS to mocherowe berety, matoły itp. Jednak,

>to przez tą agresję wiele osób przejrzało na oczy.

No to na koniec poprosze Cie o odniesienie sie do mojego wpisu z 22 Wrz 2007, 13:51, Horst nie dal rady, moze Ty podolasz?

>

>Tylko PiS !

TYLKO NIE PiS !

Pozdrawiam

Who's Afraid of Music?

Music, 22 Wrz 2007, 13:51

>Horst,

>

>oto moj wczesniejszy wpis, prosze ustosunkuj sie do niego, chce sie upewnic czy ocenilem Cie

>wlasciwie:

>

>"Jesli chodzi o mnie to nie podoba mi sie ich sposob sprawowania wladzy, wykorzystywania tajnych

>sluzb do prowokacji, pokazowe aresztowania, podsluchy, kumanie sie ze skarajnymi oszolomami itd,

>mozna wyliczac dlugo.

>Nie trafia do mnie argument w stylu "cel uswieca srodki". To wszystko nie ma nic wspolnego z prawem

>i sprawiedliwoscia - to kolejne dwa slowa ktore stracily swoja wartosc, o zwyklej przyzwoitosci

>nawet nie wspomne...

>

>Brzydze sie zaklamaniem, totalna hipokryzja i rzadza zemsty za wszelka cene.

>Prawo i Sprawiedliwosc...wolne zarty! Faryzeusze, ot co!"

mam się ustosunkowywać, do czego- post jest niezbyt zborny, a może po prostu powiedzieć: "tak naród polski się pomylił w wyborach, za mało było wtedy merdialnej nagonki, za mało teraz się dowala pis'owi, choćby słowami kwasa w vanity fair", pis' jest be i należy powielać te wszystkie wyważone nieskrajne przemyślane dogłębnie opinie Pana Bartkaxxx z godziny mądrości- 13.55.. 22września"

podołałem?

bo

Music, 23 Wrz 2007, 12:01

>No to na koniec poprosze Cie o odniesienie sie do mojego wpisu z 22 Wrz 2007, 13:51, Horst nie dal

>rady, moze Ty podolasz?

muzyczko, w 2005 był jeszcze gorszy jazzgot antypisi, od tego twojego subtelnego w'pisu

a mimo tego jazgotu polacy wybrali mądrze, i jak wskazują obecne sondaże, nadal w podobnie niemałym procencie podtrzymują swoje zdanie, mimo że wiadomy jazgot i ujadanie nie ustaje i nie ustawał, a wręcz przeciwnie

Horst,

Twoj profil na moj uzutek jest coraz pelniejszy. Wlasnie dowiedzialem sie co w Twoim mniemaniu znaczy "madrze", ROTFL, Horsciku...

Nadal nie odniosles sie do mojego wpisu, czy napisalem cos co mija sie z prawda?

Who's Afraid of Music?

no to sorry: niemądrze głupi naród nie słuchał wolnych rozwrzeszczanych mediów i nie słucha

niemądrze, naród jest be i brzydki- emigruję

dobrze muzyczko? wywiązałem się?

Music, 23 Wrz 2007, 12:24

>Nadal nie odniosles sie do mojego wpisu, czy napisalem cos co mija sie z prawda?

odnosząc się do pana wpisu uroczyście

zaznaczam, że wszystko co pan napisał jest ZGODNE Z PRAWDĄ

przedstawianą w najlepszych gazetach takich jak Trybuna, NIE, Przegląd, Metro, Angora

żeby odnieść się bardziej szczegółowo, powiem że także w pozostałych około 100 tytułach ITI i Agory

(to nie są imperia jak to Radio ma Ryja.. :-) przedstawiane są Pana tezy- dlatego niezbicie ten nakład dowodzi, że ma pan całkowitą mądrą rację

i w ogóle musi być pan bardzo mądry (we wszelkiej możliwej definicji) skoro oni piszą tak jak Pan raczy myśleć

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.