Skocz do zawartości
IGNORED

Dwa lata pomyłek

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

"Pomyliłem się co do Kaczmarka, Marcinkiewicza i Netzla" - to ostatnie słowa premiero-prezydenta.

Przez te dwa lata nasza miłościwie panująca władza popełnia same pomyłki.

Ludzi, których sobie sami dobierają do współpracy, okazują sie wkrótce ich życiowymi pomyłkami, więcej, największymi wrogami.

A teraz, proponują kolejne wybory, bo tyle już narobili chłopcy pomyłek, że już dalej rządzić nie mogą.

https://www.audiostereo.pl/topic/35891-dwa-lata-pomy%C5%82ek/

jar>>>a ja wracam do koncepcji wysunietej tu pól roku temu.Oni doskonale wiedzą kogo biorą.O netzlu ,kryzym itp jest wszystko.Oni o tym wiedzą ,ale maja ich przygotowaych -na zupę.Jak jest wpadka,wybory zagrożone, to daje sie tych wczoraj swietnych ,do zupy i ich już nie ma , natomiast partia dalej silna i oczyszczona już wali dalej.Przeca to czysty stalin.Takich ludzi im cały czas potrzeba .Bo tylko tak 70 % statystycznych narodowych idotów rozumie politykę.Tak więc myśle ze następnym bedzie Kryze.O ile oczywiscie bedzie wpadka ziobry.na koncu bedzie ziobro-o ile oczywiscie bedzie już tak zle.Takie działania zapewnią zawsze własciwe dobre opinie o jednym konkretnym manipulatorze.A tylko o to chodzi.Tak więc mochery na głowę.

jar1, 3 Wrz 2007, 12:03

>>muls, jak myślisz - znowu będzie potrzeba 50 lat i pustych półek by ONE zrozumiały?

co ty dużo szybciej,

ja już zwiewam kajakiem do Danii,

zanim Jarek zaaresztuje Lecha, nie chcę tego widzieć

jar>>wydaje mi sie ze się mylisz.Te 50 lat potrzebne byłoby młodym na naukę.Problem jest znacznie poważniejszy.Pokolenie idiotów wyrosłe w komunie lub na przełomie , nauczone tamtych zwyczajów ,rózni się znacznie od ludzi w innych krajach o tzw ugruntowanej demokracji ,mimo tego samego wieku.Tu wiele rzeczy przejdzie, bo ludzie już to mieli.Mieli podsłuchy, wybierano im sąsiadów do więzien, ale ich to nie dotyczyło, a żyło się.Było jedna partia - no i co, mówią.Teraz też może być.Byle była sprawiedliwa- hahaha..Tak myślą .Takie prawicowe komuchy.W innym kraju byłaby awantura, rezygnacje- a u nas- człowiek radziecki.A ze akurat prawicowy.Co to ma za znaczenie?.Człowiek radziecki ,bedzie zawsze radziecki.

• Redaktorzy

"Pomyliłem się co do Kaczmarka, Marcinkiewicza i Netzla" - to ostatnie słowa premiero-prezydenta.

Dużo wdzięku ma dla mnie fakt, że premier uważa za największą zdobycz ostatniego czasu, że udowodnił (przynajmniej tak twierdzi), iż jego własny minister jest przestępcą. Równie własny, jak jego kot - żaden Lepper czy jakiś przygłup od Giertycha, tylko porządny pisiorek, z rekomendacją Ziobry. Premier jest tym wszystkim zachwycony i ani myśli z tego powodu np. podać się ze wstydem do dymisji. Żyjemy wśród palantów...

>józwa

>Żyjemy wśród palantów...

niestety, i to jest smutne:

palant z boku, palant z tyłu, palant na górze, palant na dole,

ba w rządzie same palanty,

kiedy w moim kraju będzie normalny rząd?

taki żeby nie było palantów i żeby dobrze gospodarzył i w ogóle...?

odkąd sięgam pamięcią zawsze rządziły palanty...

nie, spierdalam stąd!

ta alfa i omega opierajaca się o lenina ,teraz ma pretensje do borusewicza ....żę bładzi.Dobry był ,ale dawno.Teraz blądzi.A borusewicz jest w PISie.Tylko że już mu zdaje sie przechodzi.Niebawem bedziemy pisać nową historię gdzie pewne nazwiska po prostu sie wyrzuci.I zastąpi słusznymi.Ale ludzie radzieccy mówia >NO i co z tego .A co nas to obchodzi jak bedzie sPRAWIEDLIWIE.Sprawiedliwie odbierzemy temu, tamtemu.

Widać nieźle sie nasz prezio pomylił, bo aż ze strachu znowu sraczki dostał... ;-)

Wygląda na to, że Ziobro zalatwia prezydenta, a premier nic nie może zrobić. Genialni to oni sa, naprawdę :-)

Niedługo Ziobro wyjdzie i powie, Kaczyńscy to moja największa pomyłka życiowa. A Rydzyk przyklaśnie :-)

• Redaktorzy

Dotychczas kwestią było, kiedy Kaczyńscy załatwią Ziobrę, a ty sugerujesz, że może być odwrotnie? Moim zdaniem to on za słaby jest w uszach, za młody. Swoją drogą, sądzę że tego Kaczmarka to mu Jarosław nigdy nie wybaczy. W końcu to właśnie Ziobro wymógł na Kaczorze wstawienie go zamiast Dorna, bo "układ szybciej znajdzie". Hy...

A myślisz, ze po co tak pokazywali, że Kaczmarek na spotkanie z Krauzem wyszedł bezpośrednio po rozmowach z prezydentem? Chodzi połaczenie wizerunków Kaczmarek - Lesio, Lesio - Krauze.

I biedny Jaruś nawet nie może piknąć. Każda próba dezawuowania Ziobry w tej chwili doprowadzi do końca PiS !

jozwa >>>znasz chwycił tatar.....Wystarczy żę ziobro nagrał PRZYPADKIEM pare rzeczy.Wystarczy żę dojdzie albo doszedł do papierów z czasów telegrafów ,fozzów.I UKŁAD może się zmienić.Albo już sie zmienił patrząc na sraczkę.Prezydencką.

jar1, 3 Wrz 2007, 10:11

>"Pomyliłem się co do Kaczmarka, Marcinkiewicza i Netzla" - to ostatnie słowa premiero-prezydenta.

>

>Przez te dwa lata nasza miłościwie panująca władza popełnia same pomyłki.

>Ludzi, których sobie sami dobierają do współpracy, okazują sie wkrótce ich życiowymi pomyłkami,

>więcej, największymi wrogami.

oj jar1ek jar1ek ty to już zupełnie z tej spieprzajdziadnej retoryki skołowaciałeś

jak jaka teściowa przed okresem, i tak źle i tak nie dobrze:

bo przeca sam mówiłeś że jeśli oni wszyscy tacy mierni to dlatego że wierni tylko kaczka

dał im (używając twej ulubionej poetyki) stolce

no to co jest, ja już ciebie nie rozumiem, nie mam nadziei na to że w twoich kuńcypcjach będzie kiedyś jakaś intelektualna- panie wykształciuchu- ugoda... między jedną twą myślą a drugą..

może bilobil pomoże? albo lecitin?

Horst, cały w tym problem, że Ty nie jesteś w stanie tego sam zrozumieć - bo sam nie myślisz. Tobie w życiu widać myślenie nie jest potrzebne - wystarczy, że inni pomyślą za Ciebie. Masz taką konstrukcję - nic na to nie poradzisz.

Nieszczęście polega na tym, że nie możesz się z tym pogodzić

ale jar1q "boś gupi", wysraczy (nie lubię tego słowa ale wiem co ty lubisz)

wiemy dobrze że myślom tylko ci co słuchajom co ten pan w telewiziorze mówi

zaś ci co mają inne zdanie niż te mundre media som gupi

>Horst

Czy mógłbyś przyznać się na jaką partię głosowałeś 2 lata temu,a na jaką będziesz głosować w najbliższych wyborach?

Może wtedy zrozumiem z kim mam do czynienia.I jeszcze jedno,bardzo proszę o bardziej klarowną polszczyznę bo niestety zazwyczaj nie rozumiem Twoich wpisów.

arbuzMC, 3 Wrz 2007, 12:08

>ja już zwiewam kajakiem do Danii,

>zanim Jarek zaaresztuje Lecha, nie chcę tego widzieć

Muls pyta czy go weźmiesz na hol, bo ma przygotowany kawałek sznurka i nadmuchany termofor po babci.

Jak nie weźmiesz to się jedynie na tym sznurku powiesi.

Wojciechu Iwaszczukiewiczu, a wiesz na kogo ja głosowałem i głosować będę? Na PZPR (aktualna nazwa nieważna)! zawsze na PZPR, bo w niej tylko są ludzie rozumni, z doświadczeniem, no i klasą. Bardzo dobrze, że usunęli te 70% przedwojennych idiotów- resztki IQ wypuścili im przez dziurki w czaszkach.

Jak nie bedą mieli szans w wyborach, to pragmatycznie trzeba będzie zagłosować na partię zastępczą, najlepiej reprezentującą interesy zagranicy (czyli i tak nasze, po cholerę nam ta Polnische Wirtschaft?). Niemcy bardzo chwalą Platformę - chyba najlepiej na nich. Jak rządził ten człowiek sowiecki, kaczor ten - Chrobry, to Niemcy też byli niezadowoleni, za to placioka Hermana to się wprost nachwalić nie mogli! Tusk-Herman jest też gut. Namaszczony przez Anielę Stróża Merkel. Taki europejski! Już dziadek nie znał granic ni kresów. To jest to doświadczenie.

Jak zatryumfuje Ben-Laden to czy Tuskowi do twarzy będzie w brodzie i turbanie?

Dwa lata minęły a dudi w tym samym miejscu. Nawet jeszcze dalej w tył.

A rozbiory dudi to pies?

A może humor odebrało Ci wystąpienie kardynała, co? ;-) łatwo nie jest, co? Chetnych do obdzierania ludzi z kasy i umysłu jest duzo, dużo... a konkurencja, wot, duża.

>dudivan

Pytanie nie było do Ciebie.

Ps.Chyba jest partia dla Ciebie,nazywa się Proletariat.

Napisałeś straszne rzeczy!Nie wierzę,że masz takie poglądy!Po prostu lubisz prowokować!

Ale do tego trzeba mieć klasę!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.