Skocz do zawartości
IGNORED

Casus Pawki Morozowa w IV RP.

a_men

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałem sie ostatnio nad przypadkiem jak w temacie.

Wyobraźmy sobie, że taki chłopiec lub dziewczynka informuje np. ABW lub inna służbę specjalną (a mamy ich kilka...) o tym, ze jego rodzice (lub jeden z rodziców) są wrogami PiS. W odpowiedzi zawsze czujni funkcjonariusze zakładaja delikwentom podsłuchy i knują intrygę owocującą zwolnieniem z pracy i publiczna banicją.

Czy uważacie, że taki ktoś miałby szanse na społeczną ekskulpację? Jaki byłby jego odbiór w społeczeństwie?

https://www.audiostereo.pl/topic/35860-casus-pawki-morozowa-w-iv-rp/

A_men, idź do kiosku i kup se te... a...a... alternatywy! Nie ma dzieci - nie ma problemu Pawki!

Tylko nie połykaj ich jak każdy czytelnik GW i Trybuny!

Tam na papierku jest instrukcja w obrazkach co trzeba zrobić!

a_men, nie masz może wrażenia że dźwięk w twoim telefonie jest jakiś dziwny ostatnio..

nikt za tobą nie chodzi.. ?

a mówili że tylko Macierewicz ma paranoję, a tu proszę a_men tyż

:-(

Horst, wciąż nie rozumiesz!

ONYM wolno mieć rację, wolno nie mieć racji i wolno też zwariować!

A my mamy ("Więcej damy mamy z niej, samej mamy mamy mniej; Hej! Hej! Mamy mniej! Samej mamy mamy mniej!") TO CZCIĆ.

Bo to ONYCH paranoja, znaczy - słuszna jedynie!

Na kolana, Horst!!!

>camle, 2 Wrz 2007, 18:06

Skoro takie myśli chodzą mu po głowie, to już jest podejrzany!

Proponuję założyć mu podsłuch na 5 dni. Porucznik Horst jest

akurat wolny, więc niech się tym zajmie.

Jestem Europejczykiem.

camle, 2 Wrz 2007, 18:06

>teraz brakuje jakiegoś >omnipotentawątku jest pedofilem (podstawowa przesłanka - dzieci!!!) ;)

oj brakuje brakuje- ale już sam fakt że zauważyłeś i rzuciłeś te słowa, nazwę, "nomen"

nominalistycznie dowodzi iż byt taki istnieje- są, muszą być takie "byty" oszołomskie, które oskarżą bohaterskiego autora opozycyjnego wątku o pedofilię

na razie jednak rozkoszujmy się sexaferą, choć jej podmiot nawrócił się jednak na właściwą stronę..

• Redaktorzy

Dzisiaj słyszałem w radio wypowiedź jakiejś ważnej szychy z policji drogowej. Szycha opowiadała o dodatkowych środkach ostrożności w związku z rozpoczęciem roku szkolnego. Udzielił kilku rad, również uczniom. Jedną z propozycji dla młodych ludzi było, aby gdy stwierdzą, że ich rodzic narusza przepisy ruchu drogowego, zwrócili mu uwagę, a gdy rodzic nie usłucha, poinformowali o jego zachowaniu policję, która już go ukarze. Nie widzę lepszego komentarza do tytułu wątku.

no tak,

ktoś nawet powiedział, że w Polsce jest system totalitarny,

trzeba bedzie zwiewać z tego bagna totalitarnego. Czytam właśnie autobiografię Polańskiego,

Romek w latach 50-tych, gdy nie mógł dostać się na studia i groził mu pobór do wojska, bardzo chciał nawiewać. Jednym z pomysłów był rejs kajakiem na Bornholm, innym znalezienie schowka w wagonie expresu Moskwa-Paryż.

Józwa co myślisz, gdybym ja spróbował tym kajakiem?

Kondycję mam, morze jeszcze w miarę spokojne, może mi się uda przedrzeć z totalitarnego reżimu do wolnego świata? żeby nie oglądać tych pawków morozowów więcej?

a_men, 1 Wrz 2007, 14:15

>Zastanawiałem sie ostatnio nad przypadkiem jak w temacie.

>Wyobraźmy sobie, że taki chłopiec lub dziewczynka informuje np. ABW lub inna służbę specjalną (a

>mamy ich kilka...) o tym, ze jego rodzice (lub jeden z rodziców) są wrogami PiS. W odpowiedzi zawsze

>czujni funkcjonariusze zakładaja delikwentom podsłuchy i knują intrygę owocującą zwolnieniem z pracy

>i publiczna banicją.

"Lucy in the sky with.."

"wyobraź sobie"; sam jesteś dzieciakiem, który jak sobie coś wyobrazi, to wydaje mu się że to istnieje

takie stwarzanie sobie wirtualnej rzeczywistości, którą potem się krytykuje jako byt realny

józwa, co ma do całości pojedyńcza glina, choćby szycha.. w momencie kiedy palnie jak gołąb o parapet

(patrz kawały o glinie)

ja byłem ostatnio we wrocku, wzorcowo jakoby zarządzanym przez PO..

syf jakich mało, bezrobocie i zapijaczenie na trawnikach i ulicach lepiej niż na wschodzie

korki i obłędne ustawienie świateł na ulicach, nawet mój kumpel, który jest wzorcowym wrogiem pis

klnie na dutkiewicza, ale mimo że to nie jeden detal wyjęty z życiorysu pokątnego gliny

wcale nie uważam że to dowodzi zła jakiejś frakcji

• Redaktorzy

Mam jedno, 20 lat. Jak na mnie doniesie policji, dostanie od fatra w dziób. Ale nie doniesie, to porządny facet.

Co do Polańskiego, to nieźle na tej emigracji wyszedł. Jeśli masz podobny potencjał, wal. Emanuelle Seigner wprawdzie już zajęta, ale zawsze...

nie doniesie.. nie doniesie..

przecież nie jest proPISacki, gdyby był (tylko tylko hipotetycznie) ..

z pewnością by doniósł

jak to przyjemnie sobie tak hipotetycznie pogwarzyć co by było gdyby zdegenerowani donosiciele proPISaccy donosili, oskarżali o pedofilię, no i jedli dzieci.. a co tam, ma się tą wyobraźnię

a_men, 1 Wrz 2007, 14:15

>Czy uważacie, że taki ktoś miałby szanse na społeczną ekskulpację? Jaki byłby jego odbiór w

>społeczeństwie?

odbiór będzie szeroki, odbiór tego bytu wirtualnego: "wyobraźmy sobie"

no bo cóż nam pozostaje jak sobie wyobrażać i walić na ten temat- jóźwa zapodaj coś jeszcze w temacie pt

"wyobraźmy sobie do jakich wynaturzeń MOŻE prowadzić jak ciemnomaryjny tfu. tzw. naród wybierze nie tych co ich namaścili mundrzy"

sexafera była..., a_men zarezerwował donosicielstwo w rodzinie, jóźwiek że Polska Policja też- i co dalej, no co tak słabo z tą wyobraźnią?

• 2 lata później...

A ktore bys chcial ?

Dostosuje sie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.