Skocz do zawartości
IGNORED

Wspólne zamówienie w TME

opteron

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan, 14 Sie 2007, 11:13

>jar1, 14 Sie 2007, 10:53

>

>>Kurier 12 pln

>

>12,90 netto czyli 15,74 brutto

no jak 15,74 to diametralnie zmienia sprawe....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

na koniec chcialbym wszystkich przeprosic, bo przeciez tak wazny watek oczywiscie pasuje do zakladki STEREO to raz..

dwa oczywiscie za 15,74 to juz przy trzydziestu osobach gra warta swieczki....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Foxbat - myślisz zbyt liniowo ;)

Skąd wiesz że się nie będzie opłacało dać 3,5zł. za list niż 12.90 za kuriera? :)))

poza tym organizator zbiorowego zamówienia mógłby podnieść postrzeganą opłacalność dokupując każdemu chętnemu do paczki rolkę dropsów miętowych... Tak do ssania w trakcie lutowania na przykład.

pomysł jest sprawdzony. MKS dorzuca rolkę dropsów do swojego oprogramowania antywirusowego. Wiesz - taka wersja box :)

McGyver, 14 Sie 2007, 20:10

>Opteron, nie dziwię Ci się po tym co tu się wyprawia.

>Ja też mam to w dupie, zabieram żonę i dziecko, i też jadę na wczasy.

Nie zapomnij kolumn! Zawsze istnieje jakas mozliwosc odsluchu!!!!

opteron, 14 Sie 2007, 17:37

>ok, mam to w dupie, jade na wczasy...

Ja po tym co dzieje się w moim wątku wyjechałbym na Antarktydę. Trochę mi tylko żal zostawiać tych kilku Kolegów, którzy są normalni i nie okazali się ŚWINIAMI, jak większość. Bo psuć komuś wątek niby w obronie to świństwo.

To, że gówno jest gównem to wie każdy, ale po co gadać do gówna o tym i to na okrągło?

Daruj mi, że wykorzystałem Twój temat do tej krucjaty. Liczę, że to NAM pomoże. Dobrego wypoczynku!

Pzdr.

foxbat, 14 Sie 2007, 22:12

>A dla mnie zakladka STEREO zostala POPSUTA tym WATKIEM....

foxbat - zobacz, że naprawdę się staram. Spróbuj zrozumieć: co psuje nasze forum? Czy rynsztok, czy BARDZIEJ PRÓBA OBRONY FORUM?

Jeśli ktoś wpisze agresywny lub niby żartobliwy list lub wręcz rzuci łajnem, to co faktycznie rozjusza agresora? Tylko odpowiedź, czyli JAKAKOLWIEK REAKCJA na jego agresję.

Bez reakcji ta zła energia nie trafia w cel. Rozumiesz to?

Nie zakładam Twojej złej woli. Mnie też ponosiła ta sytuacja. Ja jednak zrozumiałem. Zastanów się, czy Twoje wpisy zmierzały do zaprowadzenia spokoju.

Pzdr.

• 2 tygodnie później...

W ten weekend zamierzam robić zakupy w www.tme.pl Ze względu na wysokie koszty wysyłki mile widzianych jest parę osób, które by się przyłączyły, żeby te koszta podzielić. Jestem w stanie czasowo zorganizować zamówienie dla 5-6 osób. Jakby ktoś miał życzenie to może ze swoimi dorbiazgami dołączyć się do mojego zamówienia. Koszty wysyłki z TME do mnie będą podzielone na ilość osób biorących udział w zamówieniu. Musicie jeszcze doliczyć koszty wysyłki ode mnie do Was. W zależności od wielkości będzie to polecony lub paczka. Nie wiem jakie będzie zainteresowanie, ale pierwsze 6 osób wpisanych w tym wątku jako chętnych załapie się na zamówienie. Niestety nie mam czasu, żeby zorganizować zamówienie dla wszystkich :((((

Ile wyniosą łączne koszy przesyłki ?

Bo planuje zamówić jedna miniaturowe gniazdo USB i nie chcę aby przesyłka wyniosła kilkakrotnie więcej niż takie gniazgo. Niestety moje miejskie sklepy elektroniczne to wielka dziura i nie posiadają one w ofercie dosłownie żadnego USB.

No chyba, że ktoś z was posiada takie mini USB lub można je kupić gdy się wybierze w jego miejskim sklepie elektronicznym, to wyniosło by mnie to najtaniej.

To dla mnie pilne, proszę o odpowiedź.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W sobotę będzie wiadomo ilu nas jest. Wtedy będzie wiadomo wszystko co,jak i jakie będą koszty wysyłki. Szybkość zamówienia będzie zależała od szybkości przelewów od Was.

Sposób zamawiania elementów opisałem wyżej - via e-mail w formacie Excel'a

Pozdrawiam.

Pkreczu nie gniewaj sie, ze na forum ale mam tylko jedna pozycję do zamówienia i chyba nie ma sensu na tworzenie dokumentów exel

Zamów mi 5 sztuk wtyku IEC

CS-028 sztuk 5

z vatem i poczta wychodzi 25,50zł..nawet ci pare groszy na pifko zostanie.

Pozdro Piotruś:-)

Aktualna lista

1. McGyver

2. Dzikoosek

3. Virus

4. Mateusz_W

5. dudivan

6. Piotrek608

7. marius

I to jest koniec listy.

Koszty wysyłki z TME zostaną podzielone na 8 osób, więc wyjdzie po 2 zł.

Rozliczenie więc będzie wyglądało tak: koszty elementów + 2 zł + koszty wysyłki pocztą do każdego z Was (koszt zależy od wielkości przesyłki - polecony albo paczka)

Listy zwykłe (nie polecone) nie wchodzą w rachubę.

Proszę podsyłać do mnie na e-mail spisy elementów - dotyczy tych co nie wysłali :))))

Pozdrawiam.

czy moge sie jeszcze zapisac na zamowienie? chce zamowic 2 sztuki transformatora INDELA - TST35W/2X12V (TST35/002) cena 2x 33.90 netto

Chris01

------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

Dzieki - daj znac co i jak w przypadku platnosic i przesylek.

Chris01

------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.