Skocz do zawartości
IGNORED

Jazz :), pomozesz?

soso

Rekomendowane odpowiedzi

widzę że coś spac jazzik nie mozesz...

Osobiste wycieczki, na dodatek pod adresem żony forumowicza, są niskie, nikczemne i prostackie. Do tego chowasz się tchórzliwie za klawiaturą.

I tak - Jazz - zasługujesz na zwykły porządny wp***dol. Dwie uczciwe bomby w nos i może następnym razem się zastanowisz, gdy bedziesz chciał obrazić czyjąś kobietę.

The odd get even.

Jazz :-), 27 Lip 2007, 04:27

>Firebuc, moja opinia o tobie (czyt. w "o mnie") sprzed 2 lat jest ewidentnie twoja jedyna

>inspiracja. Daj mi jakis swiezy material petaku. Cos z siebie. Pytanie o glupote twojej zony nie

>jest tylko logiczne.

Jak twoje o mnie moze byc moja insiracja??? i cos o mojej zonie "...nie jest tylko logiczne."?????

Jazz:O) znowu jestes nawalony i belkotasz. Przespij sie napisz cos z sensem, a moze pogadamy i dam Ci cos ze mnie np. koszulke, moze byc?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

theli, a zes sie zawziola na jassia-gluptasia.

Malo kiedy mozna spotkac tak zdecydowe i oddane sparawie osoby (szczegolnie w Polsce;-). Dlatego, choc jestem absolutnym przeciwnikiem przemocy, pomoge Ci w twojej misji i obijemy jazzowa miske. Narazie tu na forum, a jaj sie bedzie stawiac to dorwiemy go za rogiem ;-DDDD

pozdr.

fb

oj, Fire...przecież Jazz wyraxnie napisał, ze chodzi mu tylko o Twój materiał z siebie(tutaj nie będe wyrokował, czy chodzi o materiał genetyczny, czy np. zlanie ciepłym moczem)...inaczej nie ma inspiracji - będziesz jego muzą...fajnie ?

Jazz jest romantic i fragile, a Wy tu zaraz sado-maso proponujecie ?:)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.