Skocz do zawartości
IGNORED

Gregg Allman & Friends w Wawie 17.07.07

adamski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Piszę o tym koncercie informacyjnie, niestety nie jest szczególnie rozreklamowany a niewykluczone że są na forum chętni, którzy nawet o nim nie wiedzą. Koncert odbędzie się w przyszły wtorek w klubie Stodoła.

Czy ktoś się wybiera. Myślę że niestety frekwencja będzie niewielka więc liczy się naprawdę każdy.

https://www.audiostereo.pl/topic/34699-gregg-allman-friends-w-wawie-170707/

... muzyka Allmanów to kawał dobrego, amerykańskiego grania i pewnie taka zabrzmi na koncercie.

Co do Grega, to pamiętam, że jego solowa płyta ( jedna ? ) z lat dziewięćdziesiątych była przeciętna...

no własnie i tu jest problem

znajomek -demon dvd- ma troszku płyt z gregiem i ogólnie mówiąc jest nimi zdegustowany zawsze straszy mnie że kiedyś je odtworzy to ucieknę

a ja zastanawiam się skad się to wzieło ze wszyscy spodziewaja się ze będze grał allmanów w duzych ilościach a tu mówiąc krótko moze być dupa i co wtedy

powiem szczerze nie chce mi się sprawdzac kto przyjedzie z nim ale cudów nie ma, zeby było bosko musiał by niestety pojawić się w.haynes, a to jest niestety niemożliwe.

żeby nie było, mimo wszystko myslę o wyjeździe,ale nie wiem czy nie przeważy nowa wkładka :(

Na stronie stodola.pl jest cały skład. Ja też się trochę obawiam że nie będzie mi się podobało a bilet niestety drogi. Patrzyłem na stronę Greggallman.com , tam są setlisty z kilku koncertów solowych. Jednak trochę Allmanów gra a i skład jeśli chodzi o instrumentarium prawie od Allmanów nie odbiega (chodzi mi raczej o to na czym goście grają a nie jak bo ich nie znam). Swoją drogą czy Allmani w ogóle koncertują poza USA???

Jednego gostka znam - Bruce Katz. Miałem jedną płytkę - gastronomiczny r & b plus trochę swingowej improwizacji.

Cena powalająca - w przeliczeniu U$ 100. Z szacunkiem,ale tyle płaciłem w Toronto za Rolling Stones.

bo komuś z cenami biletóe na stonsów nieźle od.....o :(

choć nie,może to i dobrze zawsze byłem ciekaw jak zareaguje rynek(u nas) jak podstawowa wejsciówka będzię kosztować w granicach 500 zł,kto padnie pierwszy publika czy -gwiazda-?

kiedyś posłańcą przynoszacym złe wieści obcinano głowę

a niech tam

poznański koncert mayalla -poleciał w kosmos -taka informacje otrzymałem ;(

ostał się tylko warszawski

do stolicy juz się nie przetruchtam ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.