Skocz do zawartości
IGNORED

Luciano Pavarotti jest umierający

Fr@ntz

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

przykro:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

https://www.audiostereo.pl/topic/34596-luciano-pavarotti-jest-umieraj%C4%85cy/

Pewnie mnie to boli tak samo jak Ciebie, ale czy nie delikatniej byłoby powstrzymać się z taką informacją? Ja Pavarotiemu życzę 100+ lat życia i zawsze odrzucam tzw. krakanie, nawet rozpowszechniane z troski. Dla mnie ten supergość (nawet "facet z jajami") pokona chorobę. Tzw. informacja prasowa jest dla mnie niesmaczną plotką, która może tylko zaszkodzić, bo trzeba wierzyć i tym (może) pomóc człowiekowi.

• Redaktorzy

jasne, tylko mając świadomość, że Pavarotti walczy z chorobą inaczej człowiek patrzy na doniesienia o tym, że ostatnia trasa została dość gwałtownie przerwana etc.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

To fakt, dla nieświadomych. Dla takich może warto rozpowszechniać tego typu złe wiadomości. Pytanie, czy oni są tego warci, skoro do tej pory nie wiedzieli o chorobie Mistrza? Myślę, że nie warto i jest to tylko news plotkarski, ale staram się widzieć pozytywne intencje.

"Luciano Pavarotti czuje się lepiej

Luciano Pavarotti czuje się lepiej i wrócił do studia nagraniowego - wiadomość tę przekazała we wtorek żona cierpiącego na raka trzustki światowej sławy tenora Nicoletta Mantovani. Zdementowała w ten sposób przypisywane jego córce słowa o tym, że wie on już, że niedługo umrze.

- Przy tej chorobie nigdy nic nie wiadomo, ale myślę, że Luciano się udało, że wyzdrowiał - powiedziała żona 71-letniego Pavarottiego dziennikarzom na włoskiej wyspie Ischia, gdzie odbył się dedykowany śpiewakowi wieczór bez jego udziału.

Nicoletta Mantovani ujawniła, że jej mąż kończy piąty cykl chemioterapii, nie stracił włosów ani wagi. Według przekazanych przez nią informacji, tenor pracuje obecnie nad płytą - zbiorem arii w duetach z innymi artystami."

• 1 miesiąc później...
  • Redaktorzy

Niestety Luciano dołączył do najlepszych, których już nie ma wśród nas

Ukryta Zawartość

[']['][']

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Decca zrobiła bardzo ładnie

wchodzimy, a tam całe na czarno, na środku uśmiechnięty Pavarotti,

a nad nim napisane złotymi literami dostojną czcionką

"Luciano Pavarotti 1935-2007"

bardzo ładnie zrobione, skadinad Jacek Hawryluk napisał że LP przyniósł Decce fortunę.

A jeszcze wracają na moment do Pavarottiego - zauważyliście, że jak ktoś zaczyna śpiewać na niby-operowo

to sie mówi "ty, Pavarotti"

ciekawe, nie? Nie Caruso, Domingo czy inny ale właśnie Luciano

to też o czymś świadczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.