Skocz do zawartości
IGNORED

zniknięty wątek o nietolerancji na forum

xanax

Rekomendowane odpowiedzi

Panie, Panowie,

był przez jakiś dłuższy moment na "stereo" wątek niejakiego pawki nt. braku tolerancji dla gejów na tym forum... może wiecie dlaczego gwałtownie zniknął dziś późnym popołudniem? Lukar! nie widziałeś gdzieś tego wątku, hę?! ... no bo co z nim było nie tak, że zamiast go tylko przenieść na "bocznicę" udało Ci się go zgubić po drodze... może rzeczywiście był on autorstwa "podejrzanej osoby", lub jakiegoś klona ale na pewno dotyczył problemu, który jest tu nawet nie tyle, że "jest zamiatany pod dywan", ale jest normą (!), codziennością, tutejszą naturalną relacją między ludźmi.

pawka poruszył ważny problem, ale Lukar go ot, tak sobie skasował... natomiast wątki o niczym, czy też właśnie posty o treściach antysemickich, homofobicznych, ksenofobicznych są tu ogólnie traktowane z dużą dozą tolerancji i będą wisieć na tym forum do końca świata...

uważam, że ogólnie jest tu nietolerancyjnie – to forum antysemickie, ksenofobiczne, antygejowskieale co ciekawe, nie ze względu że takie poglądy ma większość Forumowiczów, ale dlatego, że takie poglądy mają - że tak powiem - niektórzy „liderzy” tego forum, czyli osoby o wysokich liczbach w licznikach dni i postów, siedzące na forum od dawna i mające swoje „strefy wpływów” tak na forum, jak i w światku audio... mniej więcej wiadomo, o co chodzi.

wpiszcie sobie w wyszukiwarkę choćby wyszukiwanie postów Zydeleka i jego klona FRANK :) poczytajcie, co on wypisuje... a są jeszcze inni "końserwatyści" i miłośnicy brunatnych odcieni i mają swoje klony - wszak jest jeszcze dudivan, Horst/żwirek, Nowy2...

a tak na szybko ze dwa przykłady homofobii – więc tylko Zed i tylko o gejach, ok?, proszę bardzo (w cytatach zachowano pisownię oryginalną):

to jest post bezpośrednio do mnie...

Zydelek, 14. czerwca 2007, 01:29

„Ja pętako-pedale nie pijam bełtów to raz. Dwa nie niedymam facetów i nie pozwalam sie samemu wyruchać. Trzy do czasu kiedy nie zmnienisz się i swego w omnie zawsze jako PEDAŁ (który sam sam się do pedalstwa przyznał) bedziesz gnębiony.”

a to jest post o mnie i nie tylko...

Zydelek, 30. maja 2007, 22:30

„parantula- jestem jak najbardziej za Tobą. Mimo że nie popieram nazizmu, to w hitlerowskich Niemczech wszelkich odmieńców traktowano w sposób na jaki zasługuje zboczenie biologiczne:)”

co najciekawsze, je nie jestem homoseksualistą (!), i nie wiem dlaczego Zed z Whitestocku wymyślił to sobie w pijanym widzie, że ja jestem gejem, ale to jest nieważne; jak widać nie szkodzi to jednak, by okazywał publicznie i bez problemów na tym forum poglądy, za jakie w cywilizowanym świecie w życiu publicznym, np. na internetowym forum skazany byłby na infamię;

z kolei antysemickie wyskoki takiego dudivana to osobny temat... zastanawiam się właśnie, czynie zebrać ich wszystkich udokumentować i nie udać się do pogadać z prokuratorem, bo dudi potrafi naprawdę przekroczyć granice dobrego smaku - a szkoda, bo mam go za wysokiej klasy eksperta w dziedzinie technologii lampowej... serio.

takie przykłady nietolerancji można na tym forum napotkać na każdym kroku, a „Lukar siedzi i zawija to w te sreberka”, tłumacząc się w stylu, że on „robi co może” lub że „nic nie może”...

Co panie i panowie o tym myślicie? czy nie czas przewietrzyć tę zatęchłą piwnicę? i jak to zrobić, skoro nawet Admin działa tak, jak widać?

czy też może wybrać najlepiej, mówiąc, że nie warto sobie tym dupy zawracać? ;-)

xanax (d. krzych)

no proszę nasz kolega xanadu, nie zadowolony?

i dudivan mu przeszkadza? a józio i marynia nie przeszkadza?

lukar usuwa teksty , józefie maryjo a to nie nowość,

poczuj się xanadu

>uważam, że ogólnie jest tu nietolerancyjnie - to forum antysemickie, ksenofobiczne,

>antygejowskie

o boże jak trzeba mieć "zlewaczony" umysł politpoprawnością żeby wygenerować taką sekwencję,

zapewniam cię xanadu, że nie jest, a problemy gejowskie to stwarzają "działacze" typu Biedroń

o! proszę, aaalfred - o tym właśnie mówiłem wyżej, kolejny elemenyt tego panoptikum... "miłuj bliźniego swego" - jest, k**wa, w Piśmie napisene, jakbyś nie wiedział...

x.

>problemy gejowskie to stwarzają "działacze" typu Biedroń

Powtarzasz zasłyszane debilizmy synku.

Znasz się na tym jak na lesbijkach :-)

Jestem Europejczykiem.

Tak, odróżniam, bo mu głowę suwmiarką zmierzyłem.

Znam niejednego literaturoznawcę. O prof. Zbierskim słyszałeś?

Albo o prof. Kofcie?

Jestem Europejczykiem.

Dyscyplinę najlepiej poznaje się poprzez ludzi którzy się nią zajmują.

Ja miałem takie szczęście. A ty?

>a wiesz dlaczego? bo nie wiesz co to jest.

To takie chybione i żałosne, że nawet nie chce mi się odpowiadać.

Inżynier to ma być jakiś epitet? Inżynier to brzmi dumnie!

Rzuć sobie łaskawie okiem na parę dzieł sztuki inżynierskiej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I następnym razem zastanów się, zanim coś głupiego napiszesz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

xanax, 3 Lip 2007, 00:45

>wątki o niczym, czy

>też właśnie posty o treściach antysemickich, homofobicznych, ksenofobicznych są tu ogólnie

>traktowane z dużą dozą tolerancji

To źle jest? Przecież już od przedszkola nauczają że najważniejsza jest tolerancja! Nie rozumiem a nawet nie rozumię!

>uważam, że ogólnie jest tu nietolerancyjnie - to forum antysemickie, ksenofobiczne,

>antygejowskieale

Odwrotnie - to że można swobodnie wyrażać takie poglądy jest właśnie oznaką tolerancji!

>Zydelek, 30. maja 2007, 22:30

>(...) zboczenie biologiczne

Zydelek poleciał Ferdkiem Kiepskim! :)

>z kolei antysemickie wyskoki takiego dudivana to osobny temat... zastanawiam się właśnie, czynie

>zebrać ich wszystkich udokumentować i nie udać się do pogadać z prokuratorem, bo dudi potrafi

>naprawdę przekroczyć granice dobrego smaku

Ile latek daje pan prokurator za smaku granicy przekroczenie?

Czy w przypadku przekroczenia granicy smaku w afekcie lub w obronie własnej można liczyć na nadzwyczajne załagodzenie kary?

>Co panie i panowie o tym myślicie? czy nie czas przewietrzyć tę zatęchłą piwnicę?

Po niemiecku nazywa się to - Endlösung!

>czy też może wybrać najlepiej, mówiąc, że nie warto sobie tym dupy zawracać? ;-)

Sobie można, innym raczej nie!

Jaro_747, 3 Lip 2007, 02:37

>Inżynier to ma być jakiś epitet? Inżynier to brzmi dumnie!

>Rzuć sobie łaskawie okiem na parę dzieł sztuki inżynierskiej:

>

Ukryta Zawartość

Taaak, to wszysto wytwory inżynierów elektryków. (Był taki kawał - Mrówka szła ze słoniem po moście....)

Jeden elektryk, wprawdzie bez tytułu inżyniera, też stawiał Polskę na nogi przez wzmacnianie tylko jednej, tej bardziej lewej.

Tak to z wami jest - muls też elektryk i też trochę popierdolony, co świadczyć musi o tym, że z racji waszej profesji prąd witał się z wami i to nie raz.

Ukryta Zawartość

:)

W którymś z polskich filmów jeden taki wspominał jak przed laty naprawiał, wisząc na słupie, linię energetyczną i coś zrobił nie tak i w tym momencie, cytuję "przez moje ciało przepłynął cały prąd elektrowni Siekierki"!

>Nowy2, 3 Lip 2007, 13:59

Twoja tępota mnie osłabia. Mimo wczesnej pory idę się napić.

Ale daję ci ostatnią szansę. Napisz co łączy te wszystkie konstrukcje.

Inni też mogą wziąć udział w konkursie.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747 3 Lip 2007, 14:51

Napisz co łączy te wszystkie konstrukcje.

Inni też mogą wziąć udział w konkursie.

Z góry odpowiadam - pier**le, nie lece - ale ciekawość zmusza mnie do zachowań irracjonalnych.

A jaka nagroda?

>>A jaka nagroda?

Tak się właśnie zastanawiam.

Dla miłośników Kaczyzmu-Leninizmu jakieś dzieła zebrane.

Dla reszty może jakieś dobre wino?

Albo parka 2SC5200/2SA1934.

Jestem Europejczykiem.

Tak ogólnie. A w szczególe to z kół podwoza, to nie będziesz lądował kangurem owym Lockheedem od Kelly'ego.

A BTW robiliście osprzęt i automatykę do niego, tj. oczywiście nie do Kelly'ego.

>nowy40, 3 Lip 2007, 15:40

Dziękuję Szanownemu Koledze!

Dobry trop! Teraz część inżynierska, a potem połączyć w całość.

Czyli najpierw analiza a potem synteza.

Jestem Europejczykiem.

Nie wiem czy widzieliście pamięć ferrytową z takiej Odry albo Riada iście jubilerska robota.

To przebija wszystko funkcjonalizm = piękno

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Owszem, miałem to wrzucić.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no i to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.