Skocz do zawartości
IGNORED

TATIANA OKUPNIK – On My Own

rosim

Rekomendowane odpowiedzi

rosim,

rozwiązanie jest proste; jeśli jesteś z W-wy, zróbmy porównanie Twojego Technicsa SC-EH-790 za 500-600 euro z systemem za niecałe 900 pln, jaki złożyłem dla mojego kolegi koledze i o jakim wspominałem już w tym wątku... wtedy okaże się cóż jest wart ten Technics ;-)

do pojedynku, który opiszemy oczywiście w wątku, wystawiam: CD-eka Denon DCD-560 (by Piotrek608), wzmacniacz - Conrad /Koda KD-261 (by McGyver), tuner Sony ST-10FL i monitory: Mordaunt Short Avant MS902; kable - do ustalenia, bo nie wiem, co sobie mój kolega dobrał do tych klocków... czekam na twoją odpowiedź ;-D

x.

p.s. w pracy nie będzie mniej przez jakiś czas, tka ze dwatygonie najmarniej, więc nie sprawdzę, jaki to model; w każdym razie to Technics "segmentowy" z "surałdami", 5 głośnikami itd., ma też... wskaźniki wychyłowe ;-) zapewniam, że jest używany w normalnych warunkach, bez wciskania sprzętu w regały itp. i gra ch*jowo; najlepiej sprawiał się, gdy grałem z kolegami w pracy w Quake III Arena, ech cóż to były za eksplozje... ! ;-D

xanax proponuję zakończyć już ten wątek technicsa, bo odbiegł daleko od tematu, jak wrócisz do pracy, napisz tylko jaki tam masz model technicsa, nie neguję wcale, że za małe pieniądze można złozyć porządny zestaw, miłego wypoczynku, pozdrawiam

tungsol,

daj spokój, myślenia roku nie prowokuj, nie piszmy nic w tym wątku, to uschnie śmiercią naturalną...

od tej chwili cicho sza!! lepiej posłuchajmy, jak pięknie gra bumbox technicsa... ja już lecę do Saturna - usiądę tam przed półką z ghetto-blasterami będę sie delektował płytą pani Okupnik ;-p

z mojej strony EOT.

x.

xanax naruszasz zasady (o technicsie), nie bądź złosliwy, bo mnie nie znasz na tyle, żeby tak szydzić po tym wpisie, pozory moga mylić. Przyznam rację co do tej Tatiany - przesłuchałem 2 razy i mnie znudziła...

• 2 tygodnie później...

Z racji tego, że T.Okupnik (KU MEMU ZDUMIENIU) został wybrana na support Rolling Stones, na których to koncert sie wybieram zostałem niejako zmuszony do zapoznania się z jej najnowszą płytą.

Wg mnie - bardzo przyzwoity pop osadzony na soulu, ciekawie zaaranżowany, dobrze zaśpiewany i wyprodukowany. NIezłe jest też nagranie, choć bas za bardzo napompowany i sztuczny a wokal czasem się "gubi" - ale to zabiegi celowe. A proponowanie "w zamian" Skalpela czy Robotobiboka to jajajakieś - przecież to zupełnie INNA BAJKA. Równie dobrze można polecić T. Stańko czy np. Behemotha, bo "TO DOPIERO COŚ" ;D

Swoją drogą jestem bardzo ciekaw jak sobie pani Tatiana poradzi 25.07.07 na Służewcu, bo będzie miała naprawdę TWARDY ORZECH do zgryzienia, śpiewając dla ludzi którym w większośći z jej muzyką zupełnie nie po drodze ...

• 3 lata później...

Gwiazda po raz kolejny przymierza się do podboju chyba już nie krajowej prowincji, ale, sądząc po anglojęzycznej promocji, "lyrics", itp., sceny światowej! Na 1 maja zapowiadana jest nowa płyta " "Spider Web", natomiast już w kwietniu będzie premiera singla. Nie mogę się wprost doczekać.

Próbka nowych, rewelacyjnych możliwości Pani Artystki jest już dostępna w necie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gwiazda po raz kolejny przymierza się do podboju chyba już nie krajowej prowincji, ale, sądząc po anglojęzycznej promocji, "lyrics", itp., sceny światowej! Na 1 maja zapowiadana jest nowa płyta " "Spider Web", natomiast już w kwietniu będzie premiera singla. Nie mogę się wprost doczekać.

Próbka nowych, rewelacyjnych możliwości Pani Artystki jest już dostępna w necie

Ukryta Zawartość

WOW! Poczekamy razem :)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.