Skocz do zawartości
IGNORED

Bezinteresowne chamstwo

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Ten termin, stworzony przez Wankowicza, znakomicie oddaje jedna z glownych cech charakteryzujacych Polakow !

Na tym forum tez widac to znakomicie, gdy co rusz ktos wchodzi do czyjegos watku,

aby tylko i wylacznie brzydko w nim nafajdac, czy bezsensownie pouczyc jego autora

o czym powinien, a o czym nie powinien pisac !

https://www.audiostereo.pl/topic/33861-bezinteresowne-chamstwo/
Gość

(Konto usunięte)

A idźże w pisdu , musisz dla byle gówna zakładac nowe watki ?

Mało kogo interesują te twoje schizy wyciągane na swiatło dzienne , myslisz , że przez mnożenie gównianych watków zmienisz ten stan?

Ktos opierdolił vlada. vladuś leci z płaczem i zakłada nowy watek ...jacy to ludzie niedobrzy błeeee.

Dorośnij wreszcie!!! I jak ci to ktos już powiedział , przestań sie MASTURBOWAĆ publicznie!!!

jacch

dosadność Twoich wpisów i agresja w stosunku do ludzi niestereotypowych jest o tyle interesująca, o ile obnaża Twoją w istocie niedojrzałość. A jeśli myślisz, że Vlad przejmuje się Twoimi atakami, to chyba przeceniasz swój poziom, niestety

Gość

(Konto usunięte)

...dosadność Twoich wpisów i agresja w stosunku do ludzi niestereotypowych ...

Dosadność "przejąłem " po vladzie , potrzebnami do celów ściśle okreslonych.

Do ludzi niestereotypowych ???? Nie zauważyłem , jest ich więcej na forum .

americano , błędna diagnoza , to nie o niestereotypowość biega , tylko niezwykły rodzaj mendowatości !

Gość

(Konto usunięte)

...A jeśli myślisz, że Vlad przejmuje się Twoimi atakami...

Może troszeczke ?-mniej idiotycznych wklejek/zdjatek , mniej głupkowatych wpisów rozpieprzających inne (nie jego) wątki .

A co do poziomu, to problem w tym ,że on nie rozumie jak się do niego normalnie mowi , wielu juz próbowało.

Gość

(Konto usunięte)

gustawnie odczytujesz intencji założyciela.

Po prostu sie wk...wił , bo komuś się nie podoba jego kolejny wartościowy wątek (Pederastia, Pedofilia, Zoofilia, Nekro.. ) , wpierw go tam zrugał , a potem swoim zwyczajem , poleciał się poskarżyc ogólnie ---- patrzcie jakie draństwo komuś się nie podoba jego wątek ... zresztą to pryszcz , ale jak się mógł wpisac i okazać dezaprobate !!!!

No przecież BEZINERESOWNY CHAM I ZAWISTNIK !!!! Jak śmiał.

jacch, 30 Maj 2007, 12:47

Etam. Ja tylko udaję, że nie odczytuję :-)

Swoją drogą to moglibyście, Waszmościowie, nie licytować się w płodzeniu nowych wątków bo widać, że "rezerwa" się w oczach pali.

Wasze wyścigi tylko przeszkadzają. Jeżeli to ma być ZUPEŁNIE NOWA JAKOŚĆ to ja przepraszam.

Z podrowieniem dla "wyścigowców".

Wasz kochający Gustaw ;-)

>Gustaw

Mieszkalem troche w kilku europejskich stolicach i nigdzie, z zadnym chamstwem sie - nie zetknalem !

(za wyjatkiem Paryza i Amsterdamu, ale w obu przypadkach nie ze strony Francuzow czy Holendrow,

ale przyjezdnych - Polakow i Arabow).

lenam, 30 Maj 2007, 13:18

>Gustawie! Wysyłam Ci na PW nr telefonu mojej Małżonki. Wytłumacz jej to, proszę!

Ok. Wysyłaj. Obiecuję, że będę genetelmenem i będę operował tylko przykładami o motylkach.

:-)

Gustaw, 30 Maj 2007, 13:32

>Ok. Wysyłaj. Obiecuję, że będę genetelmenem i będę operował tylko przykładami o motylkach.

O, widzisz, też zauważyłem, że te motyle są takie dziwnie zrelaksowane...

zwolennik łagodności

Gustaw, 30 Maj 2007, 13:32

>Ok. Wysyłaj. Obiecuję, że będę genetelmenem i będę operował tylko przykładami o motylkach.

O, widzisz, też zauważyłem, że te motyle są takie dziwnie zrelaksowane...

zwolennik łagodności

• 2 miesiące później...
  • 3 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.