Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha CRW-F1-czy warto kupić ?

marox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .Chcialem sie poradzić czy warto kupić ww.nagrywarkę i czy ma sens wstawienie jej w miejsce Plextora .Chodzi mi o to czy beda slyszalne różnice na korzyść Yamahy czy też będą to subtelne zmiany i w zwiazku z tym wydanie 200 zł to tylko strata pieniedzy.Stan Yamahy jest niby bdb.

https://www.audiostereo.pl/topic/33851-yamaha-crw-f1-czy-warto-kupi%C4%87/

Ja bym sie nie bawil w uzywane nagrywarki gdyz tak naprawde to nikt sie nie przyzna do prawdziwego przebiegu. Ja uzywam Plextorow Premium i PX-760. Z czego premium tylko do audio gdyz nie chce go nadwyrezac a poza tym cd nagrywa lepiej niz PX-760. Dodatkowo mozna sobie przetestowac za pomoca Q-check. Jak juz koniecznie chcesz zaszalec to kup premium 2 on ma technologie Audio master z Yamahy

marox,

kupilem CRW-F1 chyba z 5lat temu (moj zanjomy kupil tez), kosztowala wtedy chyba z 1000PLN'ow. Moj kolega dlugo szukal najlepszego modelu do wypalania audio. Swietna nagrywarka, znakomita. Wypalilem juz tony plyt.

za 2 stowki to chyba warto (a moze za 150)

Witam,

mam yamahe crw-fi ux, czyli w wersji zewnetrznej na usb, od 2 lat. Kupileme ja uzywana w Niemczech. Spisuje sie swietnie. Polecam szczegolnie wersje zewnetrzna, jako ze jest nieczula na drgania obudowy komputera. Nagrania pierwsza klasa (nagrywam tylko na czarnych nosnikach - espratnza black i intenso black, soft feurio z amqr). Polecam, to byl dla mnie dobry zakup.

Chris01

------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

Fajna narywarka, ma system Advanced Audio Master Quality Recording.

Oto link do konkretnego opisu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kupować w ciemno.Używam od 5 lat .Nie do zepsucia i poprawia jakość nagrań.W sposób b. namacalny i słyszalny.No ,chyba ,że już jest zepsuta.Ze sprzętu nie- profi jest najlepsza.

Jeżeli nie masz pewnego źródła (np bliski znajomy) byłbym bardzo ostrożny. Cena jest wysoka jak na tak stary napęd, bałbym się ryzykować w ciemno.

Lepiej kup nową solidną nagrywarkę, która dobrze radzi sobie z CD-Audio.

Zapewnienie stabilnych warunków pracy ma większe znaczenie niż hiper systemy. Polecam imadło - tanio i bardzo dobrze. Zewnętrzny napęd odpowiednio dociążony będzie też dobrym rozwiązaniem.

a może nowa sztuka zamiast używanej yamaszki?

Ukryta Zawartość

fakt , że cały czas sporo za nią chcą

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.