Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer Magnat Monitor 300A - opinie

KOpyt25

Rekomendowane odpowiedzi

Skan z testu tego magnata

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Aż tak dużej różnicy nie odczujesz...

A tak na poważnie to darój sobie tą dudniącą pierdziawe i uzbieraj np do E250 lub E150...

Aha i nie wierz w te bzdury co piszą w różnych czasopismach...

Bo np jakiś czas temu w gazetach wszędzie zachwalali suba Koda SW-1000 a w rzeczywistości to taki badziew, że szkoda gadać...

Jeśli dokładnie wczytać się w ten test, to owszem, jest tam sporo dobrego o tym subwooferze, ale i sporo przytyków. Niemal na każdym kroku jest podkreślane, że za tak nieduże pieniądze otrzymuje się zaskakująco przyzwoity produkt. Ale nikt nie twierdzi, że jest najlepszy.

ArtS :)

Prawda.

Jednak jak by nie było JBL E150 jest drozszy o 2x

Mysle ,ze moze zaryzykuje i kupie Magnata. Jesli sie nie sprawdzi mozna zawsze zwrocic do sklepu. Przynajmniej tak jest w niektórych.

A w przyszłosci pomysle nad czyms lepszych JBL 250 lub cos podobnego.

Jeśli już chcesz koniecznie go kupić to może wcześniej go posłuchaj...

U mnie w Poznaniu w sklepach nie dla idiotów są wystawione i podłączone, domyślam się że w innych MM będzie podobnie... Ja go tam właśnie kiedyś przypadkiem posłuchałem - typowy tani bass reflex, gubił się w co drugim kawałku z radia :) Do kina pewnie ujdzie ale w muzie nie do przyjęcia (przynajmniej dla mnie). No i jak na 30cm głośnik to coś grało cicho przy prawie max wychyleniu gałki głośności w subie (ale nie ma się co dziwić przy takim wzmacniaczu)...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.