Skocz do zawartości
IGNORED

słuchawki do sprzętu przenośnego

miszizaki

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem porównawczą recenzję SR60, DT231 i Sennków HD497, no i według recenzenta SR60 bije obydwa modele. Tak więc to się pewnie rozbija o gusta. PX200 to jak dla mnie i nie tylko, słuchawki kiepściejsze od PX100, plastikowo brzmiące, rozjaśnione, o słabej przestrzenności. Kumpel w pracy ma PX200 i po pobawieniu się PX100 stwierdził, że są ciemniejsze i przede wszystkim przestrzenność zwróciła jego uwagę. Poza tym trudno mi jest ułożyć PX200 na uszach tak, żeby odbierać poprawnie bas, pewnie ze względu na twardość moich uszu. :D W PX100 lub Porta Pro nie ma z tym problemu, gdyż one mają gąbki.

Ja bym do przenośnego sprzętu - nie licząc dokanałówek - nie brał nic innego niż PX100 / PMX100, Koss Porta Pro, iGrado.

Witam!

Ponieważ mam podobny poblem jak kolega to nie będę zakładał nowego wątku.

Kupiłem niedawno Ipoda nano i rozpatruję zakup słuchawek przeznaczonych do sprzętu przenośnego.

Wypatrzyłem już dwa modele : K 26 P i PX100. Czy w granicach cenowych 100 - 200 mógłbym znaleźć coś lepszego?

Jestem nastawiony na K26P jednak czytałem ostatnio, że na allegro bardzo łątwo o tanią podróbkę...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -> czy ten konretny produkt jest oryginalny?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czyli PX 100 ?

Ja jestem laikiem w tych sprawach i liczę na Waszą pomoc.

Jeśli PX 100, to które z tych PX100

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie są podróbkami ale są oryginalnymi słuchawkami, które na wg Was są pewne..?

Ceny tak się wahają, że aż strach...

Ukryta Zawartość

adamfreliszka,

Koss Porta Pro.

Znajdź kogoś, kto ma już wygrzane te słuchawki, podłącz swojego iPoda i posłuchaj. Są powody, dla których Koss produkuje ten model od 1984 roku (!). Kilka lat temu w sklepach kosztowały 330 zł.

powiem Ci tyle ze dla mnie nie kupuj k26p jsli juz to k81dj!!! jesli chcesz zamkniete.

jesli Ci na izolacji tak nie zalezy rozejrzyj sie za iGrado , PX100, Koss Porta Pro - te ostatnie beda najtansze i chyba w nie celuj.

iGrado cena w Polsce ok 230zl, PX100 ok 200zl , Porty 130-140zl.

Mam K26P i w mojej opinii grają znacznie lepiej od Porta Pro.

Są bardziej naturalne, choć potrafią też zagrać bardzo żywiołowo.

Z dnia na dzień stają się coraz lepsze, łatwo można zaobserwować proces wygrzewania.

Jedynym minusem dla ludzi o "dużych" głowach może być to, że trochę uciskają.

Ja już się przyzwyczaiłem, no i polecam trzymać je na czymś w kształcie głowy, np. piłce ;)

skoro px 100 ma za dużo basu, to do Ipoda zdecyduje się na te .....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ..od tego Pana.....

Ukryta Zawartość

Jak dla mnie to porta pro sa bardziej przebasowione od px100. I na pewno jakosc basu w tych drugich jest znacznie lepsza...

Jak masz mozliwosc to idz do jakiegos sklepu mp3store - maja tam sporo modeli sluchawek nausznych do sprzetu przenosnego (akg k24p, k26p, porta pro, px100 i chyba px200) bez problemu pozwola "podpiac" je pod ipoda i przesluchac.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.